גיטה- הספרנית הגיבורה שלי

גיטה- הספרנית הגיבורה שלי

איך שאני נכנס, היא ישר קופצת מפעילה את חיישניה כשרואה אותי הרחק מתסכלת לכיווני, עליי היא מתבייתת מטכסת עצות על איך מהספרייה שוב אזרק עם משקפיים, קמטים, וקול צפצפני מתנהגת כמו מלכת הספרייה מעיפה החוצה כל תלמיד שני ובמקרה הרע- "את כל החבורה" פזמון: ~~~~~ כי יש לי ספרנית, והיא משוגעת להתקרב לספרייה זה טירוף למה שהיא עושה- היא אפילו לא מודעת תשתוק או שאתה מייד תעוף ~~~~~ קוראת לנו "בנות!" גם אם זכרים היננו גומעת מרחקים אולימפיים בשנייה את אימתה דואגת להטיל תמיד עלינו ללא צל של ספק- מלכת הספרייה! וכשסוף-סוף הכל עבר, ה"שייקט" כבר שורר מוצאת לה המלכה קצת זמן להרגע ובטעות מסכן אחד, טיפה טיפה דיבר "תצא מיד החוצה- מהספרייה" פזמון... ובערוב ימייה, כתחשוב על עברה על כל האקסטזי ומסיבת-אסיד קטנה תזכור הספרנית שלי דבר פעוט אחד שפעם אז דיברתי, והועפתי חיש מייד... הנה הסוף מגיע, מתקרב לו במהירות שואל מלאך-שמיים "מה רצית?!" ענתה הגיבורה שלי בלי צל של ביישנות "רוצה אני להיות שוב ספרנית!"
שיר זה נכתב לכבוד גיטה, הספרנית הגיבורה שלי. אוהב אותך ותמיד בשבילך, אליאור.

lighter

New member
ע-נ-ק!!!

הפלת אותי מהכיסא... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אליאור צר לי להודיע לך...

אתה מתדרדר!!! רמת הכתיבה והנושאים כבר לא כמו פעם - איפה הירידות על דוד איציק ועיגולי הסופי? תראה לאן הגעת - אתה יורד על גיטה שהיא אישה מבוגרת ממך (ובעצם מכל אחד שאני מכיר!!!!) עזוב אותה בשקט מה היא עשתה לך? אז מה אם היא אמרה לך - "בנות שייקט בספרייה" אל תרד עליה!!!! יש אנשים אחרים לרדת עליהם - דוד, סופי (והעיגולים), ירון, אלנה פרומ........... (נראה לכם שיש לי כוח לרשום את כל השם משפחה שלה?) ואל לשכוח את המלך הבלתי מעורער של עולם הליצנות בבית הספר - איציק ימה המלך!!! ואל תשכח אליאור - "חביבי מספיק עם מעשי הליצנות"

אה, חביבי!

צר לי להודיע לך, אדוני, שלא כך חושבים כל שאר האנשים שהגיבו לשיר הפנטסטי שלי! חלאס, כמה כבר אפשר לטחון את הנושא של איציק ימה ודוד?! כמה?! צריך לגלות גיבורים חדשים, להרחיב אופקים!!! חביבי, השירים שלי מצויינים! יותר מהירידות שלך על אלינה, בכל אופן!

תשמע לי טוב, חתיכת סוציומט

אתה לא תשמיץ אותי ותכתים את שמי!!! אייל משתמש במשפט "אני מבייצת!" ואתה זה שמלכלך על אלינה אחרי שהיא טסה לקיבינימאט! חוצמזה, את סופי אני
, ולכן לא ארד עלייה!

אליאור מה קרה לך התעצבנת?

אני המרוקאי השלם בינינו!!!! אני לא מבין מה הקטע שלך? אני לא ירדתי על אלינה - אתה זה שהשמיץ את שמה בפורום!!!! וחוץ מזה סופי לא גולשת בפורום אז תפסיק להתחנף אליה!!! (היא בכל זאת שתלח עליך את עובדיה או בשמו השני - חוש חש הבלש)

למעלה