|גיטראבי טולדנו הופיע היום בבית דני

|גיטראבי טולדנו הופיע היום בבית דני

אני חוזרת כעת מההרקדה בבית דני, אצל מישאל ודודו ברזילי, אבי טולדנו שהופיע (כך סיפרו לי) בכרמיאל, סיפר שם שהוא מאד נהנה ולא ידע על כמות כל כך גדולה של רוקדים, הוא אמר שמדי שנה יגיע לכרמיאל, כעת משגילה זאת וכמו כן היה מאד נחמד ושר את שיריו המוכרים להנאת הקהל. רק מה, לא רקדנו כל כך הרבה! מה לעשות לפעמים צריך לוותר קצת, כאשר יש מופע של זמר בסדר גודל כמוהו.

קורין1

New member
גם אני הייתי שם היום.........

נחמד היה לראות את אבי טולדנו, אבל, לדעתי הרקדה והופעת אומן אורח לא הולכים ביחד. באהבה

עוז 2002

New member
מסכים

מסכים עם קורין. באנו לרקוד ולא להופעה של אבי טולדנו אבל רוב הזמן נאלצנו להקשיב לשירים ישנים שכבר נס ליחם. לו הייתי יודע לא הייתי בא. הגעתי ב-10:15 וב-10:30 התחילה ההופעה עד לפחות 11:30. כך שרק לקראת חצות התחלתי לרקוד. ועוד לשלם עבור זה 30 ש"ח! לפעמים כשמביאים זמר פופולרי (בועז שרעבי, שלומי שבת ואחרים) להפסקה בת 30 דקות, זה יכול להיות נחמד. אבל הקטע עם אבי טולדנו ממש לא לענין. גם מבחינת העיתוי ואורך המופע. אני מאחל לאבי הצלחה אבל שיעזוב את הרוקדים בשקט ויתן לרקוד. בת"א ובכרמיאל!! ו"הדרך חזרה" ו"העיר באפור" כבר לא מענינים אותנו... גם לא מחרוזות של שארל אזנבור. בחייכם!! תנו לרקוד! בשביל זה באנו ובשביל זה שילמנו! מישאל - לתשומת לבך. זו אינה רק דעתי שלי.

מסכימה, כיצד שכחתי והגעת?אך היה כדא

כדאי, בכל זאת למרות שבאפן כללי גם אני נגד הופעת אמן בשילוב ריקודי עם, לפי דעתי כבר כתבתי זאת פעם - צריך להפריד, הדבר היחיד שאני מוכנה לסבול זה להקות מחול!

No name for now

New member
גם בכרמיאל לדעתי זה לא היה מוצלח

הוא בא להרקדה ביום חמישי בלילה שר קצת, זה היה חביב למרות שלעניות דעתי אפשר היה לוותר על התענוג, ואחרי זה כל 2 דקות סיפרו לנו שאפשר לקנות דיסקים שלו ב-20 ש"ח, הם אפילו אמרו חולצות של אבי טולדנו בשלב מסוים לא ברור לי אם הכוונה לחולצות עם תמונה שלו או שהוא מוכר בגדים יד שנייה
אבל בשלב הזה זה כבר ממש עצבן, למרות שדי ברור לי שהנהלת הפסטיבל שמישהו הרוויח מהפרסומת

למעלה