גיטרה פרטלסס

birgerking

New member
גיטרה פרטלסס

שלום אני חדש פה ומנגן על גיטרה כמה שנים. אני רוצה להוריד לגיטרה הקלאסית שלי את הסריגים. הייתי שמח לשמוע מכם האם אתם חושבים שזה כדאי או ממישהו שכבר עשה את זה איך הוא עשה את זה, מה זה דורש, כמה זה עולה , ואיך מסדרים לאחר מכן אקשן יותר נוח .( מרחק נוח יותר של המייתרים מהצואר) לא ניגנתי אף פעם על גיטרה כזו והעניין רק בגדר רעיון לכן חשוב לי לדעת מה מקבלים בעצם. תודה.

itoosh2

New member
גיטרה קלאסית לא נועדה להיות בלי...

פרטים... אני חושב שזה רעיון לא טוב ורק יהרוס את הסאונד של הגיטרה... בדרך כלל עושים את זה לכלים שמנגנים צלילים נמוכים יותר (בס - קונטרהבס) כי בצלילים הנמוכים יותר יש באמת הבדל משמעותי מאוד בין עם פרטים לבין בלי פרטים... אבל גם בכלים האלה קונים את הכלי ישר בלי פרטים, אני לא חושב שזה מומלץ להוריד פרטים קיימים כי זה יפגע בצוואר (לפי דעתי)... אם זאת קלאסית שלא ממש חשובה לך ואתה מוכן לעשות את הניסוי אני חושב שזה יכול להיות נחמד... בכל מקרה, אם אתה מחליט ללכת על זה תחזור לכאן ותספר לנו איך יצא...

Gtr player

New member
מה שמקבלים זה

חרא אי אפשר לנגן בגיטרה עם פרט לס.. זה הורס כמעט הכל.. בבס זה אפשרי ואני לא אכנס לפרטים למה.. ולגבי איפה לעשות אז למשל אצל הרצל רז..המתקן גיטרות הלאומי..אבל הוא ייצחק עליך ברגע שהוא יישמע מה את רוצה לעשות..

למעלה