גיטרה

Hero היחיד

New member
גיטרה

שלום, אני חדש בתחום, ורציתי לשאול מספר שאלות: - איזה סוג גירטה כדי לקנות כדי להתחיל? - מה ההבדל בין גיטרה אקוסטית לגיטרה קלאסית? - האם כשכתוב לי "גיטרה בסגנון ספרדי" או "גיטרה בעיצוב ספרדי", האם זה אומר שהם יוצרו בספרד? קיצור, הסתבכתי עם עצמי. אנא השיבו לי תשובה עניינית. תודה רבה מראש.

xero1

New member
לא הסתבכת עם עצמך

אלא עם המערכת. יאללה קנה מה שאתה רוצה עדיף גיטרה קלאסית די זולה (סביבות ה200-300 שקל בחנות יד ראשונה).. משם תראה לאן אתה מתפתח ואז תחליט אם אתה קונה משהו אחר.

RotemAss

New member
ככה

1. בקשר לסוג הגיטרה- אם אתה לומד עצמאית, קנה לך, כמו שכתב מישהו לפני, גיטרה זולה ב 300 שקל, ואם תרצה תקנה משהו מתקדם בהמשך. אם אתה לומד עם מורה והכל, אולי כדאי להשקיע בכלי יותר רציני, בתנאי כמובן שאתה רואה את עצמך ממשיך לנגן בה בעתיד. אם אתה הולך על כלי רציני, תשאל בחנות והם ידריכו אותך, או שתשאל את המורה לנגינה במידה ויש כזה. 2. גיטרה אקוסטית היא גיטרה עם מיתרים ממתכת, בניגוד למיתרי הניילון של הקלאסית. גיטרות אקוסטיות מסוימות ניתן לחבר להגברה באמצעות קבל PL, כמו גיטרה חשמלית, רק שיש להן תיבת תהודה כמו לקלאסית. יש עוד הבדלים אני חושב, אבל אני לא בדיוק יודע אותם... 3. גיטרה בעיצוב ספרדי/בסגנון ספרדי ז"א שסגנון העיצוב שלה ספרדי וזה לא בהכרח אומר שהיא מספרד. מקווה שעזרתי רותם

stamba

New member
אני מאד ממליץ

שלא לקנות גיטרה ב200 - 300 שקל, גם לא ב 500. מה שתקבל זה ערימת קרטונים מודבקים בצורת גיטרה שמאד תפריע לך ללמוד לנגן וסביר שתתפרק אחרי זמן קצר. זה עשוי להיות ההבדל בין נטישת העסק או המשך מוזיקלי פורה. אם אינך רוצה להשקיע בקניה לך ושכור לך גיטרה קלאסית סבירה (רצוי עם לוח תהודה מעץ מלא). אפשר למצוא בסביבות 80-100 ש"ח לחודש. כזו גיטרה חדשה תעלה סביב 1400 ש"ח. זה לא כ"כ יקר בהתחשב שכלים מקצועיים מתחילים מאיזור ה 1500$. בהצלחה.

למעלה