גיטרות של בילי ג'ו

tnnia

New member
גיטרות של בילי ג'ו ../images/Emo168.gif

בהודעה הקודמת שלי נזכרתי בשאלה שרציתי לשאול אבל לא מצאתי איפה.. עד.. עכשיו :) אז ככה: לבילי ג'ו יש דיי הרבה גיטרות.. והוא נוהג לתת להן שמות (כמה חמוד).. יש לו גיטרה (הראשונה שלו) שקוראים לה בלו.. כי היא בצבע כחול.. כמה מקורי.. ויש לו עוד אחת שבנו במיוחד בשבילו מחלקים של כמה גיטרות אחרות.. והוא קרא לה פרנקלשטיין.. האם מישו פה יודע עוד מידע על גיטרות שלו? או של מייק? תודה מראש

BlueBeIl

New member
אבל היא בכלל טורקיז, בלו

ואני יודעת שמייק עיצב בס, שכחתי רק לאיזו חברה....

tnnia

New member
אולי היא הייתה כחולה

ודהתה.. יש לו אותה מאד שהוא קטן.. את חושבת שהיא תשאר באותו צבע כלכך הרבה שנים??? חח

BlueBeIl

New member
זה לא סוודר, זה גיטרה

היא הייתה טורקיז מההתחלה. אבל עכשיו היא התפרקה כבר ממילא.

tnnia

New member
חח אבל זאת לא אני

שקראתי לה "בלו" זה בילי ג'ו! תתלוננו לו שהוא לא מבדיל..(בנים לא יודעים להבדיל בין צבעים) חוץ מזה שזה יותר יפה לקרוא לה "בלו" מאשר "טורקיז"(לא יודעת איך זה באנגלית..)

פלפלת12

New member
אופס נראה לי שזו אותה גיטרה...../images/Emo3.gif

אני יחפש תמונה של גרין כדי לשים פה...

פלפלת12

New member
חיפשתי קצת...

קראתי שבילי ג'ו יצר עותקים של הגיטרה בלו וכנראה שלאחד העותקים קוראים גרין... אז יכול להיות שבתמונות זו לא אותה גיטרה

tnnia

New member
זאת אותה גיטרה../images/Emo4.gif

רק בתאורה שונה... יש לו עוד אחת.. העתק של בלו.. אבל יש עליה מדבקות אחרות.. למדתי להבדיל ^-^

coullette

New member
נצלש בנוגע לגיטרה שבתמונה-

למה פה בילי לא מנגן בגיטרה שהוא בד"כ מנגן בה? (עם הכיתוב BJ עליה..)?

tnnia

New member
אמ...

בקטע המסויים הזה אני לא יודעת.. דבר ראשון.. הוא לא תמיד מנגן עליה.. דבר שני.. כרגע היא מפוררת :) ודבר שלישי.. יש לו הרבה גיטרות.. אז למה לא לנגן לפעמים גם על משו אחר..

coullette

New member
חח תודה!

למה היא מפוררת? קראתי באיזה מקום שמישהו סדק לו אותה אבל שמעתי שהוא תיקן את זה.. ד"א-בלו זאת לא הגיטרה שכתוב עליה BJ נכון?

למעלה