גיטר הירו

גיטר הירו

הבן שלי מבקש גיטר הירו, אשמח להכוונה והסבר על האפשרויות, איזה לקנות וכו׳
יש לנו סוני 4

CallMeCavanaugh

New member
יש כמה סוגים של גיטר הירו (וגם רוק בנד)

במקור גיטר הירו היה משחק עם גיטרה בלבד. לגיטרה היו חמישה כפתורים.
בהמשך המשחק הועבר לאולפן אחר והאולפן המקורי הוציא משחק אחר בשם רוק בנד שיש בו את את אותה גיטרה ובנוסף גם תופים ומיקרופון (לשלב מסויים היו גם קלידים אבל זה לא רלוונטי לפלייסטיישן 4).
בעקבות רוק בנד גם גיטר הירו הפך ל"משחק להקה".
אחרי כמה זמן משחקי הקצב די מתו. אחרי כמה שנים של שקט יצאו שני משחקים חדשים - רוק בנד 4 שהוא משחק להקה וגיטר הירו לייב שהוא משחק עם גיטרה בלבד, אבל גיטרה אחרת - עם שתי שורות של שלושה כפתורים כל אחת, מה שמסבך מעט את העניינים אבל גם הופך את זה לטיפה יותר דומה (או ליתר דיוק - טיפה פחות לא דומה) לנגינה על גיטרה אמיתית.

עכשיו השאלה היא אם הוא רוצה דווקא את הגיטרה עם חמשת הכפתורים או דווקא את הגיטרה עם ששת הכפתורים. אם הוא רוצה חמישה בשורה האופציה היחידה היא רוק בנד 4. אם הוא רוצה שישה בשתי שורות האופציה היחידה היא גיטר הירו לייב. אם לא משנה לו אז אני מניח שעדיף גיטר הירו כי זה השם שהוא אמר. אם לא חשוב לו כמה כפתורים יש אבל הוא כן חושב שלהקה זה מגניב אז רוק בנד.

חוץ מזה יש משחק נוסף בשם Rocksmith שממש מלמד לנגן על גיטרה. הוא מגיע עם כבל שאיתו מחברים גיטרה חשמלית לקונסולה ומלמד לנגן שירים. זה מצריך גיטרה אמיתית (גיטרה פשוטה מאוד לא תעלה הרבה יותר מגיטרות הפלסטיק של גיטר הירו ורוק בנד) אבל זה באמת מלמד לנגן.

תודה על התשובה המפורטת

הוא מבקש את הגיטרה בלי הלהקה... אז נלך על גיטר הירו
אהבתי את האפשרות של חיבור גיטרה רגילה וללמוד לנגן, Rocksmith הוא משחק שמתאים לסוני 4?

כאשר קונים את המשחק גיטר הירו הוא מגיע משחק + כבל + גיטרה או שאני צריכה לקנות כול דבר בנפרד?
יש גרסאות למשחק? גיטר הירו 5 או 6 או 2k או כול שם אחר.. ?

שוב תודה על התשובה המפורטת והברורה

CallMeCavanaugh

New member
אין גרסאות

כלומר - יש המון משחקי גיטר הירו, אבל רובם המוחלט לפלייסטיישן 3 ועוד כמה לפלייסטיישן 2. לפלייסטיישן 4 יש רק משחק גיטר הירו אחד - גיטר הירו לייב.
כן, רוקסמית' קיים לפלייסטיישן 4.

eran_le

New member
לגבי Rocksmith, ממליץ מאוד. אבל זה לא ממש משחק

Rocksmith מקצועי, רציני ומקיף ללימוד גיטרה אמיתית. מבחינה טכנית זה עובד לרוב מצויין ומבחינת התוצאה זו דרך די יעילה ללמוד לדעתי. זה שונה מ Rockband, כי זה למרות הפן הכייפי, זה פחות משחק ויותר כלי לימוד שמשתמש לעיתים באלמנטים של משחקים. וכמובן שכמו כל לימוד כלי צריך להשקיע ולהתאמן, גם עם התוכנה ורצוי גם מחוצה לה, ובעיקר עם מורה.

למעלה