ג'ייד ברבוזה כנראה מחוץ לאולימפיאדה...

Mrpops

New member
ג'ייד ברבוזה כנראה מחוץ לאולימפיאדה...

לפי מה שהבנתי היא לא הגיעה (מסיבה כלשהי לא ברורה) לאימוני הנבחרת הברזילאית ולכן לא נכללה בנבחרת האולימפית. מכה קשה לברזיל...עוד ניצוץ של תקווה לולריה מקסיוטה? כידוע, ברבוזה נחשבת לאחת הקופצות הטובות בעולם...

cubano1

New member
אוי...

איפה קראת את זה?
ג'ייד מועמדת לגמר בקפיצות

Mrpops

New member
ראיתי ב - The All Around Gymnastics News

ציטוט המקור: "Jade Barbosa (BRA) fails to present at Rio de Janeiro National training weeks before the Olympics and is out of the Olympics for the moment"

cubano1

New member
מצאתי משהו בספרדית...

היא סירבה לחתום על חוזה - אולי בגלל עניין עם נותני החסות של נבחרת ברזיל לאולימפיאדה - אולי זה מתנגש עם נותני החסות שלה...
היא לא הופיע לאימוני הנבחרת שהחלו ביום רביעי בריו
במקומה הוזמנה לאיס דה סוזה, שיצגה את ברזיל בשתי האולימפיאדות האחרונות...

נראה לאן זה יתפתח - זה יהיה עצוב מאד אם זה לא יפתר...

קראתי על זה גם כן

באנגלית.
רק בגלל נושא החסות היא לא באולימפיאדה...
נשמע לי ממש הזוי. אני לא מאמינה שבגלל זה היא תוותר על האולימפיאדה, וגם החברות נותנות החסות- מה ייצא להן מזה אם בגללן היא לא תלך לאולימפיאדה

Mrpops

New member
קצת מוזר כי..

איך שקיבלתי עדכון על זה ישר העלתי...ואני די מקושר לכל מיני אתרי חדשות התעמלות בעולם וגם לעדכונים בזמן אמת אבל אולי יש לך מקורות ברזילאים פנימיים סודיים? :)
בכל מקרה..כל עוד יש פה כאלה שחידשתי להם זה עדיין חדשות ;)

cubano1

New member
איזה בושות...

כבר שנים יש סיפורים על מחנות בקרב הברזילאים, וברוגזים והתכסחויות...
סיפורי האיגוד שלנו, על האגודות, המאמנות, קשרי משפחה וקנטרנויות זה כנראה קטן ליד סיפורי ריו...

אבל בעיקר חבל על ברבוזה - אני עוד אופטימי שזה יפתר אם מישהו שם יקבל טיפה שכל.
היא לקחה ארד באליפות העולם ב 2007, נפצעה לקראת האולמפיאדה ולא היתה במיטבה. אחר כך חזרה ב 2009 ולקחה מדליה בפקיצות.
היא לא הצליחה לשחזר את הכושר של 2007, אבל עדיין יכולה בקלות להעפיל לגמר קפיצות אולימפי ובעיקר לעזור לנבחרת הלאומית שלה...

למעלה