ג'ייד. שחצנית, או צופה מושבעת של הטופ מודל?

• פותח הנושא NP16
  • פורסם בתאריך

NP16

New member
ג'ייד. שחצנית, או צופה מושבעת של הטופ מודל?

נכון שג'ייד מוציאה מהפה משפטים כמו "הבנות מרגישות איום שאני לידם" "אני דוגמנית על שלא התגלתה" אבל זה לא אומר שהיא ב-א-מ-ת מתכוונת אליהם? אולי בכלל, רגע לפני שאתם צוחקים, ג'ייד מאד חסרת ביטחון? הרי טיירה אמרה בעצמה בפרק שונדי הלכה, "היהירות שלך היא בעצם חוסר ביטחון". הרי מה רואים בפתיח? שמה צריך להיות לטופ מודל? מה טיירה כל הזמן מבקשת ומתלהבת ממנו? ביטחון עצמי. אופי מרענן. אולי ג'ייד כלכך מושפעת מזה? הרי תסתכלו על נקודות. * לא מפסיקה להגיד לג'ינה איך היא לא תצליח בתחרות בגלל שהיא לא שלמה עם עצמה. היא רואה בה את עצמה. * יורדת על כולם, גם כשלא צריך. כדי להרגיש יותר טוב עם עצמה. אם היא שחצנית, למה היא צריכה להרגיש טוב עם עצמה? * נלחצה מאד מהפרסומת שלה. התלוננה שזה הטייק הגרוע. שחצנית אומרת על עצמה גרוע? שחצנית כל כך דואגת איזה פרסומת יראו? זה התנהגות של מישהי חסרת ביטחון כלכך. * היה סט צילומים שהיא לא הסכימה לפתוח את העיניים, אמרה שזה יוצא מכוער. מה מכוער? את מושלמת לא? ג'ייד היא לא פחות מאחת שמנסה לבלוט מהשאר, ומאמצת לה אופי שהוא לא בדיוק שלה. מי זאת ג'ייד האמיתית? אולי אני טועה? ואולי זה באמת הבחורה המתוקה שאומרת "תודה שנתתם בי אמון" ? אולי נגלה בהמשך העונה..

Nataly B

New member
אני חושבת שזה ממש נכון.

הכל בא מחוסר בטחון. היא תמיד חושבת שהיא מושלמת, ואחר כך אומרת שאם היו מכוונים אותה יותר טוב היא הייתה מצליחה. דוגרי זה הכל שטויות.. היא יודעת שהיא לא הכי מדהימה מעולם. היא מתנפלת על כולן בשביל שיצא להן רע בצילומים שאולי לה יצא טוב מכל הסיפור. היא באמת חסרת בטחון בסופו של דבר.

NP16

New member
"שיצא להן רע בצילומים" ../images/Emo45.gifלא חשבתי על זה

Manga136

New member
האמת היא שבאמת אין לי מושג... ../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

העובדות שלך מאוד משכנעות, במיוחד בכך שהיא שמחה ללכת הביתה בחצי הגמר. אבל יכול להיות שהיא פשוט רצתה להיות הביצ'ית הכי מפורסמת בטופ מודל... "יהיה לכם קשה לשכוח את ג'ייד" (ציטוט שלה אחרי הדחתה) אולי זה מה שהיא רצתה? להיות שנונה לנו בזיכרון אחרי העונה? באמת שאני לא בטוח לגבי זה...

יש אנשים שזו דרך ההתמודדות שלהם

עם חוסר ביטחון. ואם למישהו יש עדין ספק - זה חוסר ביטחון ולא שום דבר אחר. מתוקה היא לא, כי לא אכפת לה לרמוס אחרים בדרך.

NP16

New member
נכון, מתוקה היא כנראה לא.

למרות שכשאתה כל כך חסר ביטחון, ורוצה לעזור לעצמך, לפעמים אתה פשוט לא שם לב למעשים. סה"כ, אני מקווה שהיא תבין שהיא לא צריכה להיות בן אדם אחר, כי אם היא תנצח, זה לא היא מנצחת. זה מישהי אחרת. עדיף להיות אתה ולהפסיד. (איזה קטשי אני..) אהמ, מנגה, כתוב בספוילר על מיקומים של הבנות או ג'ייד או שרק רשום דברים שתגיד בעתיד? כי אם זה רק סיפורים שיקראו איתה אני יכול לקרוא אבל לא רוצה לדעת כמה שלבים היא תשרוד או הבחורות האחרות.

mikmikonet

New member
אני פשוט לא אוהבת אותה ../images/Emo67.gif

לא יודעת, זה עניין של איזה אופי אוהבים. אני אוהבת אופי כמו של ג'ואני, לפעמים כמו של ברוק, קיילן
וכו' פחות אוהבת את ה"ביצ'יות" אבל האמת שהעלית שאלה מעניינת.

NP16

New member
לא דיברתי על לאהוב את האופי, אלא איזה אופי

תודה על המשפט האחרון

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif אוי ../images/Emo99.gif ../images/Emo58.gif

לקיילין-ג'ואני-קארי די,יש מבחינתי את אותי קווי אופי.ואני מטורף על בחורות כאלה טיפשות כאלה שאני פושט מטורף עליהן!#$@%@ אני חושב שהייתי מסתדר איתן בקלי קלי קלות. וגם לאווה שיש לה אופי מושלם לדעתי,הייתי מסתדר איתה בקלות.

NP16

New member
אתם עושים לי חיים קשים עם הספוילרים

אני מת לקרוא מה אתם חושבים אבל פשוט שונא לדעת ספוילרים

אני לא חושבת שהיא.../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

עושה את זה בגלל התוכנית, זה האופי שלה. היא חסרת ביטחון אז היא נטפלת אל אחרים כדי שהם ירגישו נחותים יותר והיא תרגיש יותר גבוהה. אני חושבת שככה זה אצלה גם ביום יום, ולא רק בשביל התוכנית.

NP16

New member
תודה ../images/Emo13.gif ויש מצב שהיא ככה ביומ-יום. ^^^

או פשוט במצבים של לחץ, של תחרות.. לא משנה אם זה אמריקן איידול, הטופ מודל, או תחרות ריצה..

LittleDiddle

New member
יש מצב

יכול להיות שג'ייד חשבה טוב על איך לבלוט במהלך התוכנית ומכאן באה הביצ'יות כי היא יודעת שהשופטים אוהבים שיש אקשן בתוכנית ואוליי היא חשבה שזה האישיות המרעננת שהם מחפשים.. אבל אוליי עכשיו היא הבינה את זה והיא תשתנה.. אם זה נכון, היא עשויה באמת להשתנות, אם זה לא, היא תמשיך להיות ביץ' :}

Black Jane

New member
היא מנסה להיות שילוב של כולן../images/Emo3.gif

האמת שזה בהחלט די מצחיק, ואיזה כייף שגם את שמת לב לזה. נראה לאן זה יוביל אותה (ובלי שום ספויילר - אני מניחה שלא רחוק.)

למעלה