|ג'ייד|
טוב חפירה .. לא להיכנס P=

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif טוב חפירה .. לא להיכנס P=

רק אם אתם ממש ממש ממש משועממים. אוקיי הייתי באילת למי שלא יודע קורס צלילה כוכב 1 .. יום 1 קמתי בבוקר ורק אז התחלתי לארגן לי מזוודה חחח הלכתי לבצפר חזרתי אכלתי משו ארגנתי תיק קטן וזזנו לת''א .. מת''א אני וחברה [שקוראים לה טל] לקחנו אוטובוס לאילת כי ההורים שלנו באו רק ביום השני. הגענו אחרי 6 שעות נסיעה מפרכות [יש מילה כזו נכון ?] לבית של חברה של אמא של טל וישנו שם .. קמנו בבוקר לקחנו מונית למועדון צלילה מדוזה P= והכרנו שם את כולם. סתם צללנו צלילה אחת שהייתה פשוט חרא. כי יש לך ווסת בפה שיוצא ממנו אוויר ואתה אמור גם להוציא אוויר מהפה .. בקיצור יש לך גם משקפת שמכסה לך גם את האף .. מה שאני עשיתי זה לקחת את האוויר מהפה ולהוציא מהאף .. עכשיו המסכה מתרוממת ונכנסים מלאן מים ><" כל שנייה רציתי לעלות למעלה [צללנו אולי 10 מטר במקרה הטוב בגלל ההתנהגות המופרעת שלי ושל חברה שלי חחחחח] וקיצר ... חראחראחרא צלילה .. חזרנו למלון פגשנו את ההורים יצאנו לשופינג בטיילת P= אני יעשה חלק נפרד לשלל שלי חח יום 2 קמנו בבוקר ארוחת בוקר .. עכשיו אני נכנסת עם טל לחדר אוכל ... ואז .. אומגששששששששש ילד אולי בן 16 .. גופייה כזו ארוכה ומכנסיים עד הברך ואולסטאר שחורות ושרוול .. יענטו קעקוע על כל היד .. פוני לצד שיער שחור ובשולחן שהוא ישב הייתה גיטרה .. חשבתי שאני הולכת למוווווווווות
ככ רציתי ללכת לדבר איתו .. לא היה לי אומץ
בסוף הוא קם לקחת לו עוד שוקו חחחח [בפעם ה6 .. ספרתי] וישר קמתי מהשולחן ואמרתי לטל "בואי בואי מהר" ואז הלכתי במסלול שהוא הלך .. ונתקעתי בו "בטעות" חחחחח ואני כזה "שיט סליחה" חהחהחהחה |מבט זדוני| אחכ הלכנו למועדון.. ושמה ראיתי .. חי נפשי !! חחח מדריך גאאאאאאד שיער בלונדיני עיניים תכלת-כחול-ירוק כזה מתהלך לו רק עם ספידו קטנטנים שעשו לי את המוות
[הדר שמעה כבר חפירה כוללת חחח] וגאד הוא בא אלינו ואמר לנו "היי בנות .. מה קורה ? *חיוך של מליון דולר* אני אהיה המדריך שלכן ביום האחרון .." ואני כזה "למה רק באחרון ?" חחחחח והוא אמר "ככה קבעו .. באסה" חחחח ואני כולי מוקסמת חצי שלולית בכל מקרה עשינו שתי צלילות והמדריך שלנו [קראו לו פוקסי חחח] כל הזמן עשה לטל אצבע משולשת במים חחחחחחחחחחחחחחחח זה ככ הרג אותי מצחוק .. ככ צחקתי כשהם הלכו מכות מתחת למים שעף לי הווסת מהפה ולא היה לי אוויר כמה שניות חחחחחח כי הוא הוריד את אחד הסנפירים שלו מהרגל ונתן לה לטמה עם הסנפיר חחחחחחחחחחחחחחחחחח ואז בא אליי כזה גל חול חחחחח חשבתי שאני הולכת לקבל התקף אסטמה חח אבל אין לי אסטמה .. חזרנו למלון ישנתי קצת עשינו עוד קצת שופינג וזייהו .. חח ככה זה הלך בערך בכל הימים .. צלילה חוזרים ישנים הולכים שופינג ישנים ואז עוד פעם ועוד פעם חח יום 3 סיים שיט .. קמים בבוקר מסתבר שהחתיך מאתמול הלך .. ארוחת בוקר, מונית, מועדון, מדריך חתיך, 2 אחלה צלילות, למלון, להתקלח, לישון, ללכת לארוחת ערב, לטייל בטיילת .. ללכת לישון.
ממשיכה בהודעה הבאה אין לי עצבים אחכ לגלות שזה ארוך מדי חחח

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif טוב חפירה .. לא להיכנס 2 !!!

סתם סתם יום 4 נמפ .. מה עשינו ? אני לא זוכרת חחח כרגיל ארוחת בוקר מועדון צלילה 2 צלילות טובות ונמפפ .. סתם לא משו מיוחד חזרנו למלון הלכנו להשתזף .. לא תפסתי שום צבע חח רק מהצלילות השתזפתי קצת .. ננמפ הלכנו לטיילת וציירו אותי ואת אחותי .. יצאתי דומה חחח אחותי יצאה בול כמו התאומות אולסן כשהן היו קטנות .. בצער גידול בנות חחח נו מה אני אעשה שהיא דומה להן בול חח וזהו הלכתי לישון די מוקדם .. מתתי מעייפות כמעט נרדמתי כשהוא צייר אותי .. הווו אני יודעת מה היה ביום הזה מיוחד ! ידעתי שהיה משו ! אני וטל לפני שהלכנו לטיילת החלטנו שאנחנו מתלבשות כמו זונות כדי לראות כמה יתחילו איתנו ><" אז לבשתי פוש אפ מטורף לציצים שאין לי ומחשוף מטורף חח עד הפופיק בערך ומכנסיים קצרות ואולסטאר חחח וטל עם שמלה שמתחילה מתחת לציצים ונגמרת בפופיק בערך חחחח וכפכפים חחחח והלכנו לנו הלוך ושוב .. 6 אנשים התחילו איתנו P= היו איזה 2 חוץ מה-6 ששאלו כמה אנחנו לוקחות לשעה אבל פשוט רצנו בריצה מטורפת מהמקום חחחחחחחחחחחחחחח יום 5 ואחרון זהירות חפירה ! קמנו בבוקר .. הלכנו דווקא די מוקדם ולא באיחור כמו תמיד למועדון צלילה כדי להספיק לדבר עם כולם חחח הלכתי למדריך החתיך חחחח זה הסיפור שהדר שמעה .. אולי אני אעתיק מה שרשמתי לה במסן ? חחח טוב אני מעתיקה אין לי כוח מההתחלה אז באתי לאיזה איש שהוא היה המדריך שלו ואמרתי לו שיילך לדבר איתו חחחח קצת .. עליי P= ואז הוא עמד לידו איזה רבע שעה אחכ צעקתי לו מרחוק "נווו" והוא צועק לי חזרה "אמרתי לו" ואני כזה "שיט" חחחחחחח ועשיתי למדריך שלום והוא עושה לי שלום ושולח לי נשיקה ><" אחכ באתי אליו ואני כזה "תגיד ישלך חברה משו אתה מחפש מישי ? כי אני מכירה מישי" ואז עשיתי כזה אהמ אהמ חחח והוא כזה צוחק ואני הלכתי לפני ששמעתי תתשובה חחחח וכמה זמן אחר כך באתי אליו ואני כזה "באתי להציע לך נישואים !" והוא אמר "יישששש" חחחחח ועשה כזה עם הידיים "יש" חחח ואז חברה שלי באה ונעמדה לידי והמדריך החתיך אמר "נו גמאת באת להתחתן איתי ?" והיא אמרה "לאלא באתי להיות הרבי" חחחח ואז איזה 3 שניות של שקט ואז שלושתינו נשפכנו מצחוק חחחחחחחחחחחחחח כולם חשבו שהסנפנו את המיכלי חמצן שאנחנו סוחבים על הגב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואז צללנו ועשינו גלגולים במים ורקדנו הורה וכאלה חחחחחחחחחח בתוך המים .. אחרי הצלילה אני וטל הלכנו להתקלח במקלחות שיש שם .. עכשיו זה מקלחות גם לבנים וגם לבנות ופתאום המדריך החתיך נכנס חחח עם הספידו הפיציים שלו יואואוו אני כולי מתמזגת עם המים חחח נמסתי יואואווו ואז אמרתי לו "יפים לך הספידו" חחחחחחח והוא צחק ואמר "הם כבר קטנים עליי" חחחחחחחח תישבעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע לא ידעתי ואני אמרתי "א ... כןכןכן" חחחחח אחר כך אמרנו לו שחסר לו שהוא לא יהיה המדריך שלנו כשנבוא לעשות קורס כוכב שני חחח ושנייה לפני שהלכנו הלכתי לדבר איתו לבד P= אמרתי לו שאני הולכת עכשיו .. והוא כזה "מהה עכשיו עכשיו ?" ועשה כזה *סניפ סניפ* חחחחחח ואני אמרתי "כןן בוהו" חחח ואז הוא נתן לי חיבוק והבטיח לי שנעשה אצלו קורס כוכב שני P= והלכנו ואז הגענו הביתה וכל השיט הזה .. לא מעניין טוב ! הגענו לזמן השלל: 1. חולצה של AFI מאדר פאקר P= 2. נעלי בובה משובצות שחור לבן 3. נעלי בובה ורודות [כן ורוד קפצו לי] עם גולגלות לבנות עליהן P= 4. עוד גרביים פסים שחור לבן .. 10 במספר P= 5. גופיית פסים שחור לבן 6. קשת משבצות סקוטיות כאלה נוו 7. קשת שחורה עם נקודות לבנות ופפיון :) 8. קשת שחורה עם גולגלות לבנות ופפיון :) 9. עוד 2 קשתות שאני כבר לא זוכרת איזה חח 10. לק אדום 11. לק שחור חדש 12. לק ירוק זית מכוער כזה חחח אני אוהבת 13. לק צהוב זוהר כזה מרקר חחח נמפ היה עוד משו נמאס לי לשכוח כל הזמן נוו חחח די לאכפת לי לאדעת חחח נו שמעתם מספיק. משפט שאמרתי כ-ל ה5 ימים האלה "כוס אמא .." וכל הנטיות: שלך, שלו, שלה, שלהם, שלהן, של זה וכו' וכו' וכו' משפט שאמרו לי כ-ל ה5 ימים האלה [אנשים שאפילו לא מכירים אחד את השני ולא תיאמו בכלל] "תפסיקי להיות כזאתי חרמנית !!!" חחחחחחחחחחחחחחחחחח למה נראלהם שאני אפסיק ? כל יום מ-9 בבוקר עד 3 בצהרים להסתובב באותו מקום עם 30 חתיכים שמסתובבים לי בלי חולצה מסביב חחחח סיימתיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

Cuttie Cat

New member
חחחחחחחחחחחח

קראתי כמעט הכל.... יש לי בעיה בלקרוא רצוף חח אז דילגתי קצת. אבל נשמע שהיה לך ממש כיף! חחחחחחחחחח גם אני נהייתי חרמנית באילת ..שבוע עם מאה שוווווווויםםםםםםםםם שמתחילים איתך איך לא? וסחטן על השלל!!!

avivoOsh2

New member
חחחחח קראתי הכל ../images/Emo24.gif

גמאני רוצה ;[ נשמע שהיה לך כייף
שמחה שנהנת

HaDaRoSh

New member
מה קראתי את כול זה ?../images/Emo7.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

גם ככה סיפרת לי הכולXD כולל הטרדות בטלפון
אחחח

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif חחחחחחחחחחחח הטרדות

זה לא היה הטרדה רוצה לדעת מה זה הטרדה ? כשמתקשרים לחברה והיא עונה הלו ושואלים אותה מה הצבע תחתונים שהיא לובשת ואז היא אומרת היי סתיו .. זה הטרדה !! חחחח אני נשמעת כמו אלה ממועדון לילה חחחחחחחחח או להתקשר לילדה שאת שונאת ולעשות מבטא רוסי ולשאול אותה אם היא רוצה לקנות חמרמורת שזה סכין שחותך רק מלפפונים באלכסון מושלם .. זה הטרדה !! חחחח אל תנסו את זה בבית .. רק ברחוב P=

gali56

New member
סתייו!../images/Emo24.gif

שמחה שנהנת:) וגמאני קראתי את כול זה
שיאו כמה דברים קנית
אני לא הייתי קונה חצי מזה
שמחים שחזרת

HaDaRoSh

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

2MayaN

New member
אח"כ:p |קרמבו|../images/Emo221.gif

אבל שמחה שנהנת וקראתי בריפרוף וראיתי שיספרת על כמה חתכים:p אז כיפלך:p

למעלה