|ג'ייד|
כןן .. עוד אחד D:

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif כןן .. עוד אחד D:

עכשיו כולם "אווהווו" אז כן, שאלון ^^ מקורי האמת קחו עשרת הראשונים. החבר/ה הכי טוב הראשון- החתול הראשון- הכלב הראשון- הפירסינג הראשון- השינוי הדרמטי הראשון- התאהבות ראשונה - הדיסק הראשון- הרכב הראשון (או הרכב שתרצו שיהיה הראשון) - אהבה ראשונה - תשעת האחרונים. המשקה האלכוהולי האחרון ששתית- הנסיעה האחרונה- שיחת טלפון אחרונה- דיסק אחרון ששמעת- אמבטיית קצף האחרונה- פעם אחרונה שבכית- החיבוק האחרון- פעם אחרונה שממש עיצבנו אותך- פעם אחרונה שראית טלויזיה- שמונת האם אי-פעם. האם אי-פעם יצאת עם אחד החברים הכי טובים שלך? האם אי-פעם נעצרת? האם אי-פעם שחית בעירום? האם אי-פעם היית בטלויזיה? האם אי-פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? האם אי-פעם היה לך חלום רטוב על מישהו שאת מכירה? האם אי-פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? האם אי-פעם הרגשת שהיית גבוהה אבל זה לא היה נכון? שבעה דברים שאת לובשת כרגע. - - - - - - - שישה דברים שעשית היום. - - - - - - חמישה דברים שאת אוהבת לעשות. - - - - - ארבעה אנשים שאת יכולה לספר להם הכל. - - - - שלוש שאלות מועדפות - - - שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמותי. - - דבר אחד שאת מתחרטת עליו. -

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif טריליליליללילי

עשרת הראשונים. החבר/ה הכי טוב הראשון- הוו אמממ אנג'ל החתול הראשון- מנגו פליצקי D: הכלב הראשון- בלונדי ז''ל
הפירסינג הראשון- הרחבות של 2 מ''מ השינוי הדרמטי הראשון- כשגיליתי מזה אימו >< התאהבות ראשונה - וואו אממ חח לאחשוב הדיסק הראשון- איכס של בריטני משו הרכב הראשון (או הרכב שתרצו שיהיה הראשון) - רכב ? משו קטן וקומפקטי D: [אמרתי קומפקטי חהחהחה] אהבה ראשונה - --- :) תשעת האחרונים. המשקה האלכוהולי האחרון ששתית- וודקה עם תות בננה חח הנסיעה האחרונה- עזריאלי שיחת טלפון אחרונה- "שלום זה הטלפון של איציק ?" "לא" "טוב" דיסק אחרון ששמעת- DU אמבטיית קצף האחרונה- באילת חח פעם אחרונה שבכית- אתמול החיבוק האחרון- היום בבוקר פעם אחרונה שממש עיצבנו אותך- היום פעם אחרונה שראית טלויזיה- נמפ היה 30STM בטלוויזיה .. זה הדבר היחיד שראיתי שמונת האם אי-פעם. האם אי-פעם יצאת עם אחד החברים הכי טובים שלך? לא האם אי-פעם נעצרת? לא האם אי-פעם שחית בעירום? כן D: טופלס האם אי-פעם היית בטלויזיה? כן האם אי-פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? כן
האם אי-פעם היה לך חלום רטוב על מישהו שאת מכירה? איכס לא האם אי-פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? לא הבנתי. O: הסבר מישו ? האם אי-פעם הרגשת שהיית גבוהה אבל זה לא היה נכון? חחחחחחח כן אני גבוהה כמעט ליד כולם חוץ מאנג'ל אז אני שונאת לעמוד לידה .. רק כשהיא יושבת חח שבעה דברים שאת לובשת כרגע. - חולצת בצפר שחורה - מתחת גופייה שחורה - מכנס טרנינג כזה שחור - גרביים שחור לבן פסים - אולסטאר שחורות - נמפ הצמידים השחורים שלי - עגילי הרחבות חדשים ששורפים לי כמו גהינום וכנראה אני הולכת להוריד אותם עוד שנייה אחרת אני אמות שישה דברים שעשית היום. - הרבצתי לחתול כי הוא נשך אותי - ראיתי ת'דיוידי של AFI - הייתי במחשב - נמפ הלכתי לבצפר - לא השתתפתי בשיעור ספורט - החלפתי את העגילים של ההרחבות .. מצטערת על כל רגע חמישה דברים שאת אוהבת לעשות. - לצאת בימי שישי - לשמוע AFI - לראות אמטיוי - לראות ערוץ ריאליטי - לראות הפיג'מות ארבעה אנשים שאת יכולה לספר להם הכל. - טום - אנג'ל - אבא - נמפ לא חשוב חח שלוש שאלות מועדפות - "באלך לצאת לאנשהו ?" - "באלך לשלוח לי את השיר ........." - "אבא אתה יכול לקבוע לי תור לספר ?" יענו ללכת להסתפר נו שזה כמובן בסוף יוצא שאני עושה קצוות מוסיפה עוד קצת פוני וצובעת לכחול/ ירוק/ ורוד שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמותי. - לפגוש את AFI - להיות פירסרית דבר אחד שאת מתחרטת עליו. - הווווו רק אחד ? אין רק אחד חח

HaDaRoSh

New member
איזה יום מעייף ../images/Emo4.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

עשרת הראשונים. החבר/ה הכי טוב הראשון- דניאל החתול הראשון- לא היה אף פעם
הכלב הראשון- טופסי
כלב זאב [עכשיו יש זאבה
] הפירסינג הראשון- אוזן ?
השינוי הדרמטי הראשון- שהתחלתי ללכת עם גופיות חחחחחח כן אני שמרנית
התאהבות ראשונה - לא זוכרת
הדיסק הראשון- STEPS
הרכב הראשון (או הרכב שתרצו שיהיה הראשון) - לא הבנתי
אהבה ראשונה - כיתה ג' תשעת האחרונים. המשקה האלכוהולי האחרון ששתית- וודקה
הנסיעה האחרונה- אילת שיחת טלפון אחרונה- האממ רז האממ דיסק אחרון ששמעת- של ריאהנה אמבטיית קצף האחרונה- חחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא זכור לי פעם אחרונה שבכית- בטח לפני שבוע
החיבוק האחרון- שישי פעם אחרונה שממש עיצבנו אותך- לא זוכרת פעם אחרונה שראית טלויזיה- אתמול שמונת האם אי-פעם. האם אי-פעם יצאת עם אחד החברים הכי טובים שלך? לא האם אי-פעם נעצרת? לא האם אי-פעם שחית בעירום? לא XD האם אי-פעם היית בטלויזיה?לא האם אי-פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? לא האם אי-פעם היה לך חלום רטוב על מישהו שאת מכירה? לא אפרט
האם אי-פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? לא האם אי-פעם הרגשת שהיית גבוהה אבל זה לא היה נכון? כן
שבעה דברים שאת לובשת כרגע. - חולצה טישרט כחולה - מכנס שלושת רבע אדום [כן שאני ישנה אני לא מתאימה בגדים XD] - גומיה - תחתון
- זהו
- - שישה דברים שעשית היום. - למדתי לאזרחות - הלכתי מכות עם הכלבה - למדתי לאזרחות - הלכתי מכות עם הכלבה - למדתי לאזרחות - באתי לעשות את השאלון המפגר הזה
חמישה דברים שאת אוהבת לעשות. - לשמוע מוזיקה - לגלוש באינטרנט - לבנות אתרים *מתביישת*
- להרביץ לכלבה שלי ואז היא נושכת אותי
- זהו
ארבעה אנשים שאת יכולה לספר להם הכל. - שירן - דניאל - דניאל (2)
- הילה שלוש שאלות מועדפות - - - שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמותי. - שיהיה לי האסקי סיבירי
- לקנות פג'ו סיסי צהוב בננה
דבר אחד שאת מתחרטת עליו. - שעשיתי את השאלון הזה ?

HaDaRoSh

New member
אההה רכב ../images/Emo6.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

פג'ו סיסי כמובן

Cuttie Cat

New member
עונהה :)

עשרת הראשונים. החבר/ה הכי טוב הראשון-ממ סיון החתול הראשון-נהגנו לקרוא לה כיעורה חח הכלב הראשון-בלאקי :) חח הפירסינג הראשון-באוזניים השינוי הדרמטי הראשון-בכיתה ח' התאהבות ראשונה - גם כיתה ח'.. הדיסק הראשון- בעעע לא זוכרת הרכב הראשון (או הרכב שתרצו שיהיה הראשון) - אין לי מושג אהבה ראשונה -השנה איי גס :) תשעת האחרונים. המשקה האלכוהולי האחרון ששתית-הרגע שתיתי משו לא ברור חחח הנסיעה האחרונה-אתמול לתל אביב שיחת טלפון אחרונה-אתמול חחחחח לא דיברתי היום עם אף אחד בטלפון דיסק אחרון ששמעת-דיסק שצרבתי אמבטיית קצף האחרונה- אתמול פעם אחרונה שבכית-אתמול החיבוק האחרון-היום עם אמא :) פעם אחרונה שממש עיצבנו אותך-אתמול פעם אחרונה שראית טלויזיה-עכשיו שמונת האם אי-פעם. האם אי-פעם יצאת עם אחד החברים הכי טובים שלך? כה האם אי-פעם נעצרת?לא האם אי-פעם שחית בעירום?כה חחח האם אי-פעם היית בטלויזיה?כה האם אי-פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? אממממממ לא האם אי-פעם היה לך חלום רטוב על מישהו שאת מכירה? חח דהה האם אי-פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? מההההה האם אי-פעם הרגשת שהיית גבוהה אבל זה לא היה נכון? כן חחחחחחחחחחח שבעה דברים שאת לובשת כרגע. -צמידים -תחתונים -חולצה לבנה עם סמיילי :) -מכנס לבן קצר -אממ.. זהו חחח - - שישה דברים שעשית היום. - ישנתי -אכלתי -ישנתי -ראיתי סרט -שתיתי המון מיץ -ושתיתי שני סוגי קפה על הבוקר חמישה דברים שאת אוהבת לעשות. -לרקוד -לצחוק -שיחות נפש חח -לטייל -לא ללכת לביצפר :) ארבעה אנשים שאת יכולה לספר להם הכל. -דפני -הגר -לי -נעה שלוש שאלות מועדפות -וואט דה פאק? -וו דה הל? -וור איז דה לאב? חחחחח סתם נו מצ'עמם לי =/ שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמותי. -לשכב עם חמישה בנים -לזכות בהרבה כסף דבר אחד שאת מתחרטת עליו. -שאני לא קולטת שצריך להיות מעשים! עזבו =/

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif הלוואי עליי,

במזל החבית לגיאוגרפיה היה נשרף. ;[

למעלה