|ג'ייד|
מיוזיקויז P:

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif מיוזיקויז P:

ראיתם איזה תחכום בכותרת ? יענו musiquiz חהחהחחה טוב קיצר נלקח מהפורום [החדש] של שלושנים שניות למאדים
הוראות: שימו את כל השירים שלכם בווינאמפ/ווינדוס מדיה פלייר/וואטאבר ותלחצו על האפשרות שהשירים יבחרו באופן אקראי [Shuffle]. על כל אחת מהשאלות הבאות התשובה היא שם של שיר. על מנת לענות - לוחצים על החץ "קדימה" בפלייליסט והשיר שנבחר באקראי מהפלייליסט יהיה התשובה לשאלה. ------ איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? האם אנשים חושקים בי בסתר? איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? האם יהיו לי ילדים? עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ובהלוויה שלי? איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? איך יהיה לי היום? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו? ---- מעניין איך יראה שלי P:

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif הנהנעהננה

איך העולם רואה אותי? 37mm- AFI חחחח רואים אותי דרך הרחבה של 37ממ האם יהיו לי חיים מאושרים? 99 Red Balloons של 7 seconds חחח מתחרבש עם המספרים מה אנשים באמת חושבים עליי? The Killing Lights- AFI [אוווווווווקיי ...] האם אנשים חושקים בי בסתר? End Of The Beginning של שלושים שניות למאדים .. חחחח אולי איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Famous Last Words של מכר אעאע למה זה יוצא לא קשור ולא מצחיק למהה מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Im So Sick- Flyleaf יופי באמת
האם יהיו לי ילדים? Lacrymosa של אוונסנס. אני לא אגיב חחח עצה טובה בשבילי: Hunted של אוונסנס. אעאע עצה - שדודי יחטוף אותך. [יותר נכון, יצוד אותך חח] יופי
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Your Star של אוונסנס חחח מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Prelude 12/21- AFI הו. אוקיי. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Edge Of The Earth של שלושים שניות למאדים. אוקיי. ובהלוויה שלי? Weight Of The World של אוונסנס. יופי. איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? 1985- Bowling For Soup חחחח אוקיי איך יהיה לי היום? Endlessly, She Said - AFI למה אני כאן? Mama- MCR חחחחחח כי אמא שלי הביאה אותי אולי ? חחחחחחחחח בתור מה אנשים יזכרו אותי? Sleep- MCR חחח יופי איזה שיר יתקע לי בראש מחר? The Sharpest Lives - MCR האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Fallen של שלושים שניות למאדים איך תהיה השנה הזו? Imaginery של אוונסנס חחח גרר. לא מצחיק ולא קשור. נחמד. אני אעשה עוד פעם אחכ חח זה מעצבן אותי

g a l 9 4

New member
אני מפחד מזה S: אבל בכל זאת.

איך העולם רואה אותי? my chemical romance-teenagers האם יהיו לי חיים מאושרים? ג'וני- אריק ברמן. מה אנשים באמת חושבים עליי? the end- MCR האם אנשים חושקים בי בסתר? my chemical romance-dead
איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? My humps זה אומר שרק כסף יעשה אותי מאושר?! מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? חחחחחחחחחחחחחחחחח לא לא זה הכי הזוי בעולם XDD Bodyrockers-I Like The Way You Move האם יהיו לי ילדים? my chemical romance-cancer עצה טובה בשבילי: lolipop- mika זה אומר שצריך להיות מאושר D: מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? mary schneider - Clarinet Polka Yodel מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Marilyn Manson-Resident Evil Theme איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? יצאתי במזל
The Black Eyed Peas - Don'T Lie ובהלוויה שלי? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הווו גאד XDDDDDDD איזה טיימינג.. אפילו שהוא היה כבר (כי יש לי את הדיסק פעמיים בטעות) The end-MCR איזה סוג אישה אני אוהב? Marilyn Manson - Sweet Dreams כנראה היא רק בחלומות בוכיה איך יהיה לי היום? Mika-Grace Kelly למה אני כאן?my_chemical_romance-welcome_to_the_black_parade בתור מה אנשים יזכרו אותי?-my_chemical_romance-disenchanted איזה שיר יתקע לי בראש מחר? לאאאאאאאאאאאאאאאא עד שהוצאתי אותו
fall out boy - thanks fr th mmrs האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Fall Out Boy - Pretty In Punk כנראה יש מסיבה החוץ D: איך תהיה השנה הזו? השורה בשיר היא "כשירד גשם" מקווה שיהיה חורף טוב
my_chemical_romance-the_sharpest_lives ואי זה לקח שעות!!!!!! שונא אותך סתיו. תהני מיודל, זה ממכר

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif ממש לא ממכר,

הפסקתי ברבע הראשון ועברתי לאפי D:

עונה

איך העולם רואה אותי?hands un the air האם יהיו לי חיים מאושרים?make it clap מה אנשים באמת חושבים עליי?dont cha האם אנשים חושקים בי בסתר?heven איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת?אשם מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי?heven האם יהיו לי ילדים?רק שלי עצה טובה בשבילי:unfaithful מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?אם הוא ילך מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?glamorous איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?מאמינה בך ובהלוויה שלי?תתחיל איתה איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת?baby boy איך יהיה לי היום? יובל המבולבל למה אני כאן?lonely בתור מה אנשים יזכרו אותי?because of you איזה שיר יתקע לי בראש מחר?רציתי האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?girlfriend איך תהיה השנה הזו?beep

למעלה