|ג'ייד|
משעמם ליייייייייייייייי

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif משעמם ליייייייייייייייי

זובי לא משרשרת D: תשרשרו לפה מה עשיתם היום, מה אכלתם לצהרים, מה אתם שומעים עכשיו ואת סולם האהבות שלכם DDDDDDD:

HaDaRoSh

New member
../images/Emo11.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

קמתי בשבע. בשמונה יצאתי מהבית. שתיים עשרה וארבעים יצאתי לאכול בעזריאלי. אחד ורבע חזרתי. שש יצאתי. הגעתי הביתה בשבע. אכלתי. ראיתי טלוויזיה. אני פה. NICKELBACK - HOW YOU REMIND ME וואו, כואב לי הראש...

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif היה לי יום מעניין ! מי שקורא

מקבל מסטיק D: נממממממממ קמתי ב7. יותר נכון, העירו אותי ב7, יצאתי מהמיטה ב7 ורבע. התארגנתי וכאלה. הלכתי לבצפר. שעתיים ראשונות - אגרואקולוגיה
. שעה ראשונה יצאנו "לשתול" [המורה שותל וכל הבנות עומדות בצד "אאייככססס"]. שעה שנייה הביאו לנו סטודנט מתמחה כזה שהיה דווקא די נחמד אבל ציפיתי למישהו חתיך בוכיה אח''כ שעתיים מתמטיקה- שעה ראשונה למדנו הכל סבבה, שעה שנייה היה חצי שיעור למידה וחצי שיעור פשוט דיברנו עם המורה חחחחחחחחחח או כמו שהוא אומר "חצי שיעור פטפוטים" *מבטא תימני חזק ביותר* אח''כ שעה אנגלית
ואז עוד פעם אגרואקולוגיה [אותו סטודנט] ואאאאזזז 3 שעות תקשורת שהיו פשוט גיהינווווווווום ככ שיעמם ליייייי בוכיהבוכיה אבל וואי, היה ככ מצחיק היום חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לאמשנה. חזרתי ב4 וחמישה. בוכיה מה אכלתי בצהרים ? אממ. שניצל. כן. טעים. מה אני שומעת עכשיו ? הגירסת מטאל של TOXIC, פאקינג שיט לא שמעתי שומדבר אחר היום ><" סולם אהבות ? נמממממממ ברור. גל. האאאעעע כן. [שיהיה לכם מה להגיד] אניוואיייייייייייייי מאוד משעמם לי. אבל מאודמאוד. יוצאים להשתכר יום שישי @@ עכשיו תורכם בוכיה

g a l 9 4

New member
מי שמצליח לשתות כוסית אחת של פרפקט מקבל מסטיק

זו הודקה הכי מגעילה בעולם. יש לה טעם של בושם. בלי הריח רק.

g a l 9 4

New member
בוכיה.../images/Emo160.gif

קמתי בשבע וחצי. 7:55 יצאתי לבצפר. קפאתי ונשר לי האף. שני שעורים. הפסקה ראשונה- היתי באשכול פיס ונכנס לי דשא לאוזן. שני שיעורים. הפסקה שניה- קיבלתי אישור לאודיטוריום וניגנו בפסנתר. שני שיעורים. (פה היתי אמור ללכת הביתה, היתה לי אולימפידע) שני שיעורים. 15:00 -הביתה. ארוחת צהריים- צלי עוף ואורז. קצת מחשב. קצת טלווזיה. 17:15- מקלחת. 17:30- יוצאים לכוון נהריה. 18:00- מגיעים לנהריה, יוצאים מהאוטו, מבטיח לאמא שאני לא אחזור שיכור ולא אעשן.|NOT| 18:30- מתנחלים אצל נועה. 19:00- עושים לנועה הפתעה שהיא נכנסת הביתה ואומרים לה שהתנחלו אצלה. טוחנים מה שיש בבית. מתבאסים שאמא שלה בבית, הלך האלכוהול. רואים הבורר.(לא דודי, לא הבורר 12.) 20:00 יוצאים לפרוץ לגן שעשועים. 20:01 השפיץ של הגדר נתקע לאחת הבנות בויג'ינה. נקרעים מצחוק. 20:45 אוטו הביתה.(פה הסתכלתי על המד טמפ' באוטו וקלטתי ש4.5 מעלות, אני חוזה עתידות- מחר אני חולה!) 21:15 בית. 21:25 עונה לשאלון של סתיו. 21:25 מבין כמה חפרתי. Marilyn Manson -Disposable Teens

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif אויש חחחחחחח

18:00- מגיעים לנהריה, יוצאים מהאוטו, מבטיח לאמא שאני לא אחזור שיכור ולא אעשן.|NOT| ככ ככ ככ ככ ככ ככ מוכר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כשאבא מסיע אותי לתחנת רכבת 5 דקות מהבית שלי "בלי שטויות" "טוב" "אבל באמת" "טוב !!" "אל תשתכרי" "אבאאאאאאא טוווב !!" "מה שלומך ?
" "נוווווווו אני אאחר את הרכבת !! ביי" חחחח

g a l 9 4

New member
חחחחחחח הם קרציות אחושרמוטה לפעמים

אני יוצא מהבניין של ידידה שלי ואמא מהאוטו צורחת "אמרת שלום יפה??" "ליוות אותה חזרה הבית??" "אמרת תודה??" אני נותן לה מבט כזה של |אמאבא|, היא מצחקקת וסוגרת את החלון ~______~ אמא שלי לפעמים פולניה יותר מגבול המותר. ד"א, יש עכשיו 10 להיטים נבחרים של הבלאק באמטיוי.

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי ואבוי לזה אמא לא הגיעה. אבא בדרך.

קרענו למכבי ת"א את הצורה../images/Emo13.gif

זהו. אה וכן היה לי מבחן באנגלית אבל מה זה חשובOם? העיקר נצחנו

Cuttie Cat

New member
הרבה זמן לא הייתי פה בוכיה :(

מה שלומכם אהובים שללייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי גל אני אוהבת אותך

למעלה