|ג'ייד|
סיפור בהמשכים

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif סיפור בהמשכים

אני לא יודעת מה איתכם אבל ממש ממש ממש ממש-ממש- משעמם פה >< אז נו אתם יודעים את החוקים אני רושמת משו מישו מגיב לסיפור ומישו מגיב לו וכו' וכו' וכו' מתחילה. היה היה פעם מעריץ של AFI שהלך להופעה שלהם שהייתה ב .. אממ .. הוד השרון D: והוא נכנס ופגש את ג'ייד. המעריץ נורא נורא התרגש וברח ממאחורי הקלעים בייבבות של "אומיגאד ג'ייד ממש חתיך" ואז סתיו באה וראתה אותו וצעקה עליו ........

g a l 9 4

New member
המשך O_O

היא צעקה: "אידיוט !!@$ (עם הסימנים) מטומטם#!#!$#$ מי אתה חושב שאתה?!!@@!#! ג'ייד רק שלי!! הוא רכושי הפרטי!!" מיד שלפה סכין ותחכה אותי למאות חתיכות קטנות ושלחה אותם לכל מי שקוראים לו "אלי כהן" ורשום בדפי הזהב. כשאלי כהן פתח את המכתב הוא..

כשאלי כהן

מאמן מכבי ת"א הבין שהוא צריך לפרוש, הוא תרם 200,000$ למכבי חיפה אבל הם סירבו ומה שקרה אז שחיפה לקחה את הליגה בכל אופן שיהיה ו..

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif חחחח אתה חייב להרוס

ואז בגלל שמכבי חיפה שיחקו בליגה האחרונה מול הפועל ג'נין והפועל ג'נין הפסידו הם לקחו מחבל וירו על כל שחקני מכבי חיפה שניצחו אותם וכולם מתו D: ואזזז הם הביאו את הגביע [מקבלים גביע נכון ?] לAFI ואפי נורא נורא נורא שמחו ואז זרקו את הגביע לפח ^^ ומי שהביאה להם את הגביע הייתה ............. סתיו D: וכשג'ייד לקח מסתיו את הגביע היא אמרה .........

g a l 9 4

New member
O__O

יאכס?!!! איתך?!! החתול שלך יותר סקסי ... והחתול נהבל ואמר...

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif אתה תחטוף מכות.

סתיו הנשימה אותו והוא חזר לחיים חחחחחחחחח ואז הוא אמר "את הצלחת את החיים שלי !!! איך ?!" וסתיו הסמיקה ואמרה "הנשמה מפה לפה" חהחהחהחהחחה ואז הוא אמר "איך אני יכול לגמול לך ?" ואמרתי לו "תתחתן איתי" ואז הם התחתנו והיה יופי יופי ואז בירח דבש המסוקס שלהם ב .. אממ .. אממ .. מיאמי נגיד בא מישהו לסתיו ואמר לה ..

g a l 9 4

New member
הוא אמר לה:

בת***#@!$ זה בעלי$$ אנחנו נשואים כבר 11 שנים!! ג'ייד! אני לא מאמין שבגדת בי ככה@@ אני רוצה גט! סתיו נלחצה ואמרה:..

סתיו אמרה

גט גט זה מה שאתה צריך עכשיו יא זבל? אני רוצה בגט ומאז סתיו בקטע של צרפתים עם שפם ומאז...

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח חחחח טוב די חחחחחח ג'ייד נהפך לצרפתי עם שפם
סתם .. אממ סתיו התחתנה עם צרפתי עם שפם ומסתבר שהוא אח של דייבי [הסולן D:] סתיו התגרשה מהצפרתי-עם-השפם והלכה והתחתנה עם אח שלו D: והם חיו בעושר ועושר ואושר עד עצם היום הזה -סוף-

g a l 9 4

New member
אבל זה לא היה הסוף!!!:-O

פתאום נכנסו אבהלולו והגרוק דרך החלון!! הגרוק הקפיא את היצור הזה שסתיו התחתנה איתו ואבהלולו חטף אותה!! בדרך למקום המחבוא סתיו צרחה:...

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif סתיו צרחה

יוווו איזה מגניב איך הוא יכול להקפיא אנשים ?!?!!???!?!?!?!?!?! ואז הזה שחטף אותה נורא התלהב מזה שהיא מתלהבת מהזה שהקפיא את "היצור הזה שהיא התחתנה איתו" [לא הבנתי מילה ממש שרשמתי במשפט ><] והחליט לא לחטוף אותה !! וסתיו אמרה

HaDaRoSh

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

למעלה