|ג'ייד|
קחוקחוקחו

Stav Love

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif קחוקחוקחו

מי שלא עונה .. אממ .. אממ .. נקניק D: שעת התחלה: שם: גיל: מקום מגורים: כמה פירסינג יש לך? כמה קעקועים? עשית חלק מהם לבד? האם אתה מכבד את עצמך? האם היית רוצה לשנות בך משהו? מה? למה? מה התכונות הרעות אצלך? מה התכונות הטובות אצלך? מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך? האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות? מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח? האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות? האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]? האם אי פעם: פגעת בעצמך? יצאת מהמדינה? אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? היית מאוהב? היית על סמים? שחית בעירום? היה לך מקרה חירום רפואי? עברת ניתוח? ברחת מהבית? חטפת מכות? החטפת מכות למישהו? התחילו איתך? היית על במה?. ישנת מחוץ לבית? חשבת על התאבדות? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? ישנת כל היום? הרגת מישהו? חשבת שאתה משתגע? נישקת מישהו מאותו מין? בגדו בך? היה לך חלום שהתגשם? עברת על החוק? פגשת מישהו מפורסם? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? גנבת משהו? היית ברדיו/ טלוויזיה? היתה לך התמוטטות עצבים?. קפצת בנג'י? היה לך חלום שחזר כמה פעמים? האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? בקסם? באלוהים? בשטן? ברוחות? בפיות? במזל? באהבה ממבט ראשון? במכשפות? האם אתה מבקש משאלה כשנופל לך ריס? באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? יש לך חברים הומואים/לסביות? מי החבר הכי טוב שלך מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? החבר... הכי טוב שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הכי מעט זמן? הכי מצחיק? הכי מוזר? הכי חכם? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר\ה טוב? עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? על מי אתה סומך הכי הרבה? עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? האם אתה סומך על אחרים בקלות? מי האחרון שהיית בבית שלו? האם החברים שלך מכירים אותך? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: מהי המילה האהובה עליכם? מהי המילה השנואה עליכם? איזה קול/רעש אתם אוהבים? איזה קול/רעש אתה שונאים? מהי הקללה האהובה עליכם? באיזה מקצוע לא הייתם מסכימים לעסוק בשום פנים ואופן? איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? מי הזמר\זמרת\להקה הטובים ביותר לדעתך? מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של טוב ביותר? כמה היית מוכן לשלם? יש לך פוסטרים? האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? איזה? אתה אוהב לשיר? אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? אתה שר מול קהל? אתה מזייף? מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות? ששבר את הלב שלך? שאכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שראית? מה אתה לובש כרגע? באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? מה יש על משטח העכבר שלך? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? עם מי? האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? עם מי? האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? מה? עדיין לומדים? יש לכם בן/בת זוג? היה לכם? כמה היו לכם? היו לכם סטוצים? כמה? יש לכם מראה בחדר? אוהבים להתקלח? מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? איזה צלצול יש לך בפלאפון? האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? מה היית לוקח איתך לאי בודד? אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? איפה היית רוצה לחיות, ולמה? מה המסטיק האהוב עלייך? מה מעיר אותך בבוקר? מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? כמה כריות יש לך על המיטה? כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? מה היית בגלגול הקודם? האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? מה לא היית שם בסנדוויץ'? איך קראו לגננת שלך? אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה זמן היית חוזר/ת ומה הייתם משנה? מה יכול לגרום לך ממש לשנוא בן אדם? מה המאכל הכי אהוב עליך? השיר האחרון ששרת: הדבר האחרון שצחקת בגללו: ריח אהוב: שמש או גשם? אוהב/ת לפוצץ נייר בועות? שקדי מרק או קרוטונים? קרמבו- וניל או שוקו? האם יש לך טלוויזיה בחדר? מהו הערוץ האהוב עליך? והשנוא? האם אתה קורא מהר? מה הבעל החיים האהוב עליך? והשנוא? אתה מעשן? האם אתה אוהב את הכיתה שלך? (אם אתה לא בביה"ס…אז אולי את האנשים שעובדים איתך) איך היית מסכם אותה במילה אחת? האם יש לך חדר לבד? אם לא, אז עם מי אתה חולק אותו? יש לך צמחים בחדר? איזה? שעת סיום: ואי...אתם משועממים, עניתם כרגע על 173 שאלות...

Stav Love

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif ME חהחהחה

שעת התחלה: 21:00 בול חהחהח שם: סתיו גיל: 14 מקום מגורים: הודש כמה פירסינג יש לך? שתי הרחבות כמה קעקועים? יהיה עוד חצי שנה [פחות] עשית חלק מהם לבד? חחחח לא האם אתה מכבד את עצמך? לא האם היית רוצה לשנות בך משהו? כן מה? כמעט הכל למה? ככה D: מה התכונות הרעות אצלך? וואו חחח אממ המון אני לא יתחיל להגיד כי תשנאו אותי >< מה התכונות הטובות אצלך? אממ מצחיקה .. זהו ? חחח מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך? מחשב האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות? כן מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח? כלום האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות? אולי האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]? מגנה על עצמי האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? כן >< חומוס O: היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? כן היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? כן חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן חחחחח התחילו איתך? כן היית על במה?.כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? כן בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים?. כן קפצת בנג'י? כנראה השנה היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן אם אני אצטרך לרשום עוד פעם אחת כן אני מתאבדת %$%H&E%$^&#@Q$ האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? כן באלוהים? כן *מתאבדת דייי לא יכולה לרשום יותר כן* בשטן? כן ברוחות? כן בפיות?כן במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן במכשפות? כן האם אתה מבקש משאלה כשנופל לך ריס? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לקבר -.- יש לך חברים הומואים/לסביות? כן >< ידיד הומו זה הדבר הכי שולט בעולם :) אני אומרת לו כזה בעזריאלי "יוו תראה איזה חתיךך !" והוא עושה לי "יוו נכון" גאאד זה הכי שולט בעולם >< מי החבר הכי טוב שלך ? אממ הרבה מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אני :) מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? "אם תשאפי לשמיים, תגיעי לענים. אבל אם תשאפי לכוכבים, תוכלי להגיע גם לירח". [אני יודעת שזה דפוק, אבל זו עצה נורא טובה.] החבר... הכי טוב שלך? הוא [היה, נפרדתי ממנו ;[] שאתה מכיר הכי הרבה זמן? וואו ישלי איזה ידיד עוד מגן טרום טרום חובה עד היום הכי מעט זמן? נמפ הכרתי אתמול מישו ודיברנו שעות >< הכי מצחיק? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ידיד שלי הכי מוזר? פאק אני חחח הכי חכם? פיף חברה שלי שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? אליו ;[[ למרות שנפרדתי ממנו ;[ האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר\ה טוב? חבר ? כן חח עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? אממממממממ טל עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אבא -.- על מי אתה סומך הכי הרבה? על החברה הכי טובה שלי. ועל אמאבא. עם מי אתה רב הכי הרבה? אמאבאחותי חחח הופה חיברתי את כולם האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לאאאאאאאא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא מי האחרון שהיית בבית שלו? אמממ נראלי אנג'ל האם החברים שלך מכירים אותך? כן -.- לא כולם אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: כןןןןןןןןן *האמג'יידייביאהמאהמאהמ* מהי המילה האהובה עליכם? וואטאבר/פאקינג שיט חחח מהי המילה השנואה עליכם? "פריקיייייייתתתתת !!!!!!!!!11111111111111111111111111" כאילו אינלי בעיה עם המילה אבל יש איזה ילדה בבצפר שהחליטה שאני הולכת רק עם שחור שחור בעיניים ופוני לצד אז כל פעם שהיא רואה אותי היא צועקת לי כזה "פריקיייתתת שיוואואווו את כזאת איכססס" והולכת חחחח כבר התרגלתי זה מתחיל להיות נחמד :) איזה קול/רעש אתם אוהבים? נמפ מוזיקה איזה קול/רעש אתה שונאים? "סתיו קומי רבע לשמונה" מהי הקללה האהובה עליכם? פאקינג שיט או אמאשך זונה חחח באיזה מקצוע לא הייתם מסכימים לעסוק בשום פנים ואופן? זנות D: איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? רעש מי הזמר\זמרת\להקה הטובים ביותר לדעתך? AFI חחחחחחח מצאתם מי לשאול מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של טוב ביותר? פאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאקקקקקקקקקקקק הההכללללללללללל כמה היית מוכן לשלם? מצידי להיות במינוס 30 מליון O: יש לך פוסטרים? ברור האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? איזה? יאפ, גיטרה [קונים לי גיטרה בס *_________*] אתה אוהב לשיר? לא אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? חחחחחחחח לא אינלי בעיה לעמוד באמצע עזריאלי ולשיר .. לא שאנשים יהנו מזה ככ אתה שר מול קהל? אממ לא אתה מזייף? כן חח מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? את הג'וק הבן זונה שהיה לי מחוץ לבית $##$ שצחקת עליו? חחחחחחחחחחחחחחחח כשחברה שלי נתקעה בעמוד היום שהלכת איתו לקניות? אממ אמא כדי לקנות עפרונות שחורים לעיניים חח ששבר את הלב שלך? הוא ;[[[[[[[[[ שאכזב אותך? הוא. שגרם לך לבכות? הוא. ששימח אותך? אממ שבכיתי לאמא לפני כמה זמן שתקנה לי גיטרת בס שחורה והיא אמרה אחלה שראית איתו סרט? וואו מזמן שדיברת איתו בטלפון? הוא .. שראית? הוא =\ [כן הדר זה אותו אחד]

Stav Love

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif המשך

מה אתה לובש כרגע? כפפות של חצי אצבע שחורות, סווצ'ר שחור, ג'ינס, גרביים אפורות, חולצה קצרה אפורה, תחתונים בצבע תכלת וחזייה כחולה. O: באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? בציצי שלי ^^ סתם בשומקום חח מה יש על משטח העכבר שלך? נקודות צבעוניות חח תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: ילדה שחבר שלה בן זונה האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? עם מי? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? עם מי? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? מה? לא עדיין לומדים? כן יש לכם בן/בת זוג? היה היה לכם? כן כמה היו לכם? אמאלה המון חח וחלקם גם בו זמנית [אמאלה איזה זנזונת אני] היו לכם סטוצים? כמה? מליון ואחת ? יש לכם מראה בחדר? כן אוהבים להתקלח? כן מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? גם איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? חלב או לבן עם עוגיות כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? המון איזה צלצול יש לך בפלאפון? "ניניננינייניניניניני" של גרי מהפיג'מות .. אבל הפלאפון 24/7 על רטט חחחחחחח האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא אבל רצו מה היית לוקח איתך לאי בודד? מטוס חזרה אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? את ג'ייד בתור מנקה D: איפה היית רוצה לחיות, ולמה? ארהב, כי יש שם אימווו מה המסטיק האהוב עלייך? אממ לא אוהבת מסטיקים S: מה מעיר אותך בבוקר? אמא מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? אימו לשלטון אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? בטח כמה כריות יש לך על המיטה? 14 כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? אסטרונאוטית חחחחחחחחח סעמק עם המילה הזו מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? הוא חחחחחחחח זה כאב מה היית בגלגול הקודם? פרפר האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? כן אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? גיאוגרפיה אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? ירצח את המורה למתמטיקה איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? סלון מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? חחחחחחחחח לאמשנה מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? שחותי החביאה לי את הפלאפון השלט והאמפי מה לא היית שם בסנדוויץ'? חזיר איך קראו לגננת שלך? שולי אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה זמן היית חוזר/ת ומה הייתם משנה? לרגע שנפרדתי ממנו והייתי עושה שאממ לא הייתי עושה את זה >< מה יכול לגרום לך ממש לשנוא בן אדם? אם קוראים לי וואנבי. מה המאכל הכי אהוב עליך? שניצלתירס. השיר האחרון ששרת: LET IT BE של הביטלס חח כי המורה לימד אותי ת'שיר הזה בגיטרה והוא נתקע לי חזק חחח הדבר האחרון שצחקת בגללו: כשחברה שלי נתקעה בעמוד חח ריח אהוב: דלק וטיפקס וריח של צבע של קירות ושל גפרורים כשמכבים אש גאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאד ונפפטט שמש או גשם? גשם אוהב/ת לפוצץ נייר בועות? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כןןןןןןן סבתא הביאה לי גליל של 5 מטר שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרק קרמבו- וניל או שוקו? וניל האם יש לך טלוויזיה בחדר? נופ מהו הערוץ האהוב עליך? MTV והשנוא? נשיונל ג'יאוגרפיק חחח האם אתה קורא מהר? כן מה הבעל החיים האהוב עליך? החתולל שלליי קיבל חיסון היום מסכן והשנוא? ג'וקים איכ אתה מעשן? כן האם אתה אוהב את הכיתה שלך? (אם אתה לא בביה"ס…אז אולי את האנשים שעובדים איתך) לא איך היית מסכם אותה במילה אחת? משעמם האם יש לך חדר לבד? כן אם לא, אז עם מי אתה חולק אותו? -- יש לך צמחים בחדר? איזה? חחחחח כן אממ איזה פרח שקוראים לו משה אבל הוא נבל לפני איזה מליון שנה ואנלא מרשה לאמא לזרוקותו שעת סיום: 21:19 ואי...אתם משועממים, עניתם כרגע על 173 שאלות...

איזה יוזמות../images/Emo6.gif ../images/Emo215.gif../images/Emo221.gif

כל יום שאלון
אבל משעמם לי אז.. שעת התחלה:13:43 שם:מעיין גיל:13 מקום מגורים:מרכז כמה פירסינג יש לך?אין (אלא אם אתם מחשיבים עגיליםXD) כמה קעקועים?אין עשית חלק מהם לבד?נו אין האם אתה מכבד את עצמך?בערך האם היית רוצה לשנות בך משהו?כן מה?הרבה דברים למה?ככה (גם על זה עניתי כבר
) מה התכונות הרעות אצלך?יש הרבה אבל העיקריות זה בישניית ופחדנית מה התכונות הטובות אצלך?אל תשאלו אותי
מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך?פה ושם
האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות?לא הייתה את אותה השאלה לפני יומיים בערך?
מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח?מעסיקה את עצמי האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות?תלוי במה..לא נראה לי האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]?מגנה על עצמי (אבל אני לא הולכת מכות רציניות
) האם אי פעם: פגעת בעצמך?לא (למרות שפעם ניסיתי לדפוק את הראש בקיר
) יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לי? לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית?לא חטפת מכות?לא החטפת מכות למישהו?לא (רק בצחוק) התחילו איתך? לא היית על במה?כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה?כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?לא ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? לא אבל חשבתי שאם אני אמשיך לחשוב (על נושא מסויים) אני אשתגע נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? לא נראה לי עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? כןXD הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?כן גנבת משהו?לא היית ברדיו/ טלוויזיה?כן היתה לך התמוטטות עצבים?.לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם?מה יש להאמין בקסם? באלוהים? כן בשטן?לא ברוחות?כן בפיות?לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? אהבה לא.. במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשנופל לך ריס? פעםXD באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?אממ..הייתי די חלוקה על זה בזמן האחרון

רררררררררררררררר../images/Emo46.gif ../images/Emo215.gif../images/Emo221.gif

כבר פעמיים נחמק לי הקטע השני$#^$&^%&
לא עושה אותו יותר

system רולז

New member
אני ../images/Emo11.gif

כמה שאלונים טרוף...
אבל אני אוהבת יאללה מתחילה.!
שעת התחלה:2:30 שם:גל גיל:13. מקום מגורים:גאליה כמה פירסינג יש לך?אין . כמה קעקועים?אין. עשית חלק מהם לבד?...........
האם אתה מכבד את עצמך?כה. האם היית רוצה לשנות בך משהו?הרבה...
מה?לא חשוב. למה?ככה. מה התכונות הרעות אצלך?גם הרבה. מה התכונות הטובות אצלך?לאיודעת . מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך?מחשב. mtv. שומעת בלאק אייד פיז
האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות?לא רציני. מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח?קניון,חברים,מוזיקה. האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות?לפעמים. האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]?שניהם. זה תלוי.
האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא זכור לי. יצאת מהמדינה? מה זאת אומרת? כאילו טסתי? כן ברור. אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא להקיא אבל אני לא מבינה אותם זה ממש טעים שרימפס..
היית מאוהב? ועוד אומרים שאני גויה. כל אחד מה שהוא אוהב.
היית על סמים? לא מזכיר לי היה לנו היום הצגה ממש מפגרת על זה אני לא יתחיל אפילו לספר.
שחית בעירום? אולי כשהייתי תינוקת.
היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית?לא עדיין לא.
חטפת מכות? לאמשהו רציני חחח. החטפת מכות למישהו? ברור היום לחברה שלי חח
התחילו איתך? פעם אחת היית על במה?.כן בחוג דרמה בגיל 9. ישנת מחוץ לבית? כן שיש טיולים שישינים בהם בשק שנה .
חשבת על התאבדות? לא.
נשארת ער כל הלילה? כן מלאה פעמים. לראות את הזריחה. וסתם כי זה כיף.
לא אכלת יום שלם? יש מצב. דיברת בטלפון כל הלילה? חח כן. ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? אה?. אה חח כן כמה ילדים ביחד על מזרון בודד חח זה היה כ"כ מצחיק.
ישנת כל היום? כן |ישנונה| XD. הרגת מישהו? לא חס וחסה.
חשבת שאתה משתגע? כן מלאה פעמים חח . נישקת מישהו מאותו מין? כן חברות (לאילו שסתומים קצת לא בפה בלחי.) בגדו בך? לא. היה לך חלום שהתגשם? לא.
עברת על החוק? יש מצב. פגשת מישהו מפורסם? כן מלאה. הרגת חיה בטעות? נמלה? הרגת חיה בכוונה? חסופית? (מלח) סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא. גנבת משהו? לא. היית ברדיו/ טלוויזיה? ששטוס? נחשב? היתה לך התמוטטות עצבים?.לא. קפצת בנג'י? כן האא D: בבית חלומותי בברנר XD שהייתי בת 6 היה לך חלום שחזר כמה פעמים? ואיי כן זה ממש מוזר. האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא. בקסם? לא זה טריקים.
באלוהים? בארך. בשטן?לא. ברוחות?כן. בפיות?לא. במזל? כן. באהבה ממבט ראשון? כן. במכשפות? לאא. האם אתה מבקש משאלה כשנופל לך ריס? כן חחח.
באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? גן עדן או גיהנום.? יש לך חברים הומואים/לסביות?לא. מי החבר הכי טוב שלך מיכל כפרעע אליה. מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אמא אבא. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?לאיודעת. החבר... הכי טוב שלך?מיכלל. שאתה מכיר הכי הרבה זמן? יש כמה. הכי מעט זמן? ילדה חדשה אצלנו. הכי מצחיק? מיכל חחחח. הכי מוזר? אני. הכי חכם? ילד מהכיתה שלי. שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?דוד שלי. האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר\ה טוב לא. עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? חברות. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? חברות. על מי אתה סומך הכי הרבה? עלי
עם מי אתה רב הכי הרבה? אמא. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לאא. האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא. מי האחרון שהיית בבית שלו? בניר גלים היה נחמד.
האם החברים שלך מכירים אותך? חלק. אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:אולי לאיודעת. מהי המילה האהובה עליכם?ראבק. מהי המילה השנואה עליכם?רשמתי בשאלון הקודם XD איזה קול/רעש אתם אוהבים?פרג. איזה קול/רעש אתה שונאים?של חריקות שזה עושה צמרמורת.
מהי הקללה האהובה עליכם?ראבק,יא כלבה פוטנה,אוויל,מתבולל,מטומטמת,כוסעמק שלו.^^" באיזה מקצוע לא הייתם מסכימים לעסוק בשום פנים ואופן?צבעית.מנקה.וכל מה שקשור לניקוי גם לא. איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים?רוק והיפ הופ. מי הזמר\זמרת\להקה הטובים ביותר לדעתך?בי אי פי.
מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של טוב ביותר?הרבה הכל
.כמעט.
כמה היית מוכן לשלם?מה שיש לי. יש לך פוסטרים?בארוררר. האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? איזה?לא אתה אוהב לשיר?כן. אתה מתבייש לשיר ליד אחרים?כן
אתה שר מול קהל?לאאא ממש לא.
אתה מזייף?כן.
מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?מורה לערבית שצחקת עליו?ילד מפגר. שהלכת איתו לקניות? ששבר את הלב שלך? לאשברו לי ת הלב. שאכזב אותך? גםלא יודעת. שגרם לך לבכות? מזמן. ששימח אותך? דוד שלי שיתקשר. מח"ול
שראית איתו סרט? חברהה. שדיברת איתו בטלפון? חברה. שראית?אמא.. מה אתה לובש כרגע? מכנס ג'ינס סקיני וחולצת בצפר חומה.
באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?שום דבר. מה יש על משטח העכבר שלך? סתם שחור. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: בא לי למות חרא. חרא. האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? עם מי?חברים האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? עם מי?לא. האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? מה?כן פרג. עדיין לומדים?יש לי מלאה שיעורים. יש לכם בן/בת זוג?לא. היה לכם?לא ממש. כמה היו לכם?.........
היו לכם סטוצים? כמה?..............חחח יש לכם מראה בחדר?כן. אוהבים להתקלח?כןןן מהי מילת הקישור המועדפת עלייך?אה? איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? מקס ברנר. וניל. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? הרבה. איזה צלצול יש לך בפלאפון? גלאמורוס. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? יועצת? מה היית לוקח איתך לאי בודד?את הבלאק.הלוואי.
חלום חיי. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? אין לי מושג מלאה . איפה היית רוצה לחיות, ולמה?הר סוף של טחונים בתחת. מה המסטיק האהוב עלייך?בזוקה. נאמ.
מה מעיר אותך בבוקר?השעון במעורר . מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה?מי יודע. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים?מה?השאלה?המפגרת?הזאת? כמה כריות יש לך על המיטה?שלווש.. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? שחקנית. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת?ילד טיפש. מה היית בגלגול הקודם?XD מאיפה לי. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? מה? חח אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר?ערבית. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה?למה שאני ירגיש כך? אבל אם חייבים הייתי הורגת את המורה לערבית. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב?חדרשלי. .מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? הרבה. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון?לאיודעת. מה לא היית שם בסנדוויץ'?חרדל. איך קראו לגננת שלך?גלית.
אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה זמן היית חוזר/ת ומה הייתם משנה?לאיודעת הרבה......... מה יכול לגרום לך ממש לשנוא בן אדם?ילדים מתלהבים . מה המאכל הכי אהוב עליך?צ'יפס.פסטה.סלט השיר האחרון ששרת: גלאמורוס. הדבר האחרון שצחקת בגללו: חברה שלי. ריח אהוב: בן אנד ג'ריס. ושל חדש.דלק. שמש או גשם?שניהם.
אוהב/ת לפוצץ נייר בועות? מה הפצפצים האלה כןןן.
שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרק. קרמבו- וניל או שוקו?וניל. האם יש לך טלוויזיה בחדר?כן. מהו הערוץ האהוב עליך?MTV. והשנוא?המדע. וערוץ 8 האם אתה קורא מהר? בארך. כן. מה הבעל החיים האהוב ע

amm

שעת התחלה:15:45 שם:דודי גיל:13 מקום מגורים:פ"ת כמה פירסינג יש לך? אין כמה קעקועים?אין עשית חלק מהם לבד? האם אתה מכבד את עצמך?לא האם היית רוצה לשנות בך משהו?כן מה?לא יודע למה?ככה מה התכונות הרעות אצלך?כל מיני מה התכונות הטובות אצלך?הנ"ל מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך?כדורגל,מוסיקה, מחב האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות?כן, לעיתים מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח?מוזיקה האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות? האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]?מה ההבדל בין להגן על עצמי ולהרבץ למישהו או להתנפל על מישהו ולהרביץ לוD=? האם אי פעם: פגעת בעצמך? מאיזו בחינה? יצאת מהמדינה? לא אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?כן היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי?לא עברת ניתוח? לא, לא ממש נקרא לזה כך. ברחת מהבית?כן חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו?כן התחילו איתך? כן היית על במה?.כן ישנת מחוץ לבית?כן חשבת על התאבדות?כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה?כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע?כן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? מאיזו בחינה? היה לך חלום שהתגשם?כן עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם?כן הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?כן גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה?כן היתה לך התמוטטות עצבים?כן. קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים?כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? כן בשטן?לא ברוחות?לא בפיות?לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון?כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשנופל לך ריס?כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? מאמין בה' לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?לקבר יש לך חברים הומואים/לסביות?כן מי החבר הכי טוב שלך מישהו מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך?הכלבה שלי
. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?"לעולם, אבל לעולם אל תכניס גול עצמי" החבר... הכי טוב שלך?מה נתחיל עם שמות? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הכי מעט זמן? הכי מצחיק? הכי מוזר? הכי חכם? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר\ה טוב?כן עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? חברים עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? הנ"ל על מי אתה סומך הכי הרבה? הכלבה שלי עם מי אתה רב הכי הרבה? חברים? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לא תמיד האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא מי האחרון שהיית בבית שלו? מישו האם החברים שלך מכירים אותך?כן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:לא יודע מהי המילה האהובה עליכם?חיים מהי המילה השנואה עליכם?כאילו איזה קול/רעש אתם אוהבים?רוק איזה קול/רעש אתה שונאים?פופ מהי הקללה האהובה עליכם?כוסאמאשלך באיזה מקצוע לא הייתם מסכימים לעסוק בשום פנים ואופן?תברואה איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים?רוק-פופ מי הזמר\זמרת\להקה הטובים ביותר לדעתך?גרין דיי מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של טוב ביותר?בנג'י כמה היית מוכן לשלם?30 וחצי לירות יש לך פוסטרים?כן האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? איזה? אתה אוהב לשיר?לא יודע, אולי אתה מתבייש לשיר ליד אחרים?לא אתה שר מול קהל?לא אתה מזייף?לא יודע מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?כל מיני שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות? ששבר את הלב שלך? שאכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שראית? מה אתה לובש כרגע? באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? מה יש על משטח העכבר שלך? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? עם מי? האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? עם מי? האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? מה? עדיין לומדים? יש לכם בן/בת זוג? היה לכם? כמה היו לכם? היו לכם סטוצים? כמה? יש לכם מראה בחדר? אוהבים להתקלח? מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? איזה צלצול יש לך בפלאפון? האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? מה היית לוקח איתך לאי בודד? אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? איפה היית רוצה לחיות, ולמה? מה המסטיק האהוב עלייך? מה מעיר אותך בבוקר? מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? כמה כריות יש לך על המיטה? כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? מה היית בגלגול הקודם? האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? מה לא היית שם בסנדוויץ'? איך קראו לגננת שלך? אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה זמן היית חוזר/ת ומה הייתם משנה? מה יכול לגרום לך ממש לשנוא בן אדם? מה המאכל הכי אהוב עליך? השיר האחרון ששרת: הדבר האחרון שצחקת בגללו: ריח אהוב: שמש או גשם? אוהב/ת לפוצץ נייר בועות? שקדי מרק או קרוטונים? קרמבו- וניל או שוקו? האם יש לך טלוויזיה בחדר? מהו הערוץ האהוב עליך? והשנוא? האם אתה קורא מהר? מה הבעל החיים האהוב עליך? והשנוא? אתה מעשן? האם אתה אוהב את הכיתה שלך? (אם אתה לא בביה"ס…אז אולי את האנשים שעובדים איתך) איך היית מסכם אותה במילה אחת? האם יש לך חדר לבד? אם לא, אז עם מי אתה חולק אותו? יש לך צמחים בחדר? איזה? שעת סיום:

gali56

New member
=.=

שעת התחלה:14:00 שם:גל:) גיל:10 וצי עוד מעט 11 מקום מגורים:מצליח.. כמה פירסינג יש לך?- כמה קעקועים?- עשית חלק מהם לבד?- האם אתה מכבד את עצמך?לאדעת האם היית רוצה לשנות בך משהו?כן מה?הרבה למה?ככה מה התכונות הרעות אצלך?לאדעת מה התכונות הטובות אצלך?מצחיקה,ו..טובה..(?) מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך?מחשב האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות?לא,לעיתים רחוקות מאודדדדדדדדדדדדדדד(פעם בשנתים בערך..) מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח?- האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות?כן האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]?מגנה על עצמי האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? לא
אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?כן היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? כן,שהייתי פיצית היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח?לא ברחת מהבית?כן>< התעצבנתי על ההורים שלי אז הלכתי לסבא שלי שגר במושב.. חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו?כן התחילו איתך? לא
היית על במה?כן ישנת מחוץ לבית?כן חשבת על התאבדות?פעם אחת,כן,וזה גם עבר לי אחרי שעה=.= נשארת ער כל הלילה? לא לא אכלת יום שלם?כן דיברת בטלפון כל הלילה?לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?לא..:O ישנת כל היום?לא הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין?כן,בלחי:) בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? כן פעם אחת רקקקקקקק אל תחשיבו אותי לעבריינית!!! פגשת מישהו מפורסם?כן הרגת חיה בטעות?כן הרגת חיה בכוונה?כן,גמל שלמה..:) סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?כן..:] גנבת משהו?כן היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים?כן. קפצת בנג'י? לא,יכול להיות השנה,בת מצווה לחברה היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לט בקסם? כן באלוהים? כן בשטן?כן,לא של להקריב קרבונות,אני מאמינה שהוא קיים ברוחות?כן
בפיות?כן במזל? כן באהבה ממבט ראשון?כן במכשפות? כן האם אתה מבקש משאלה כשנופל לך ריס? כן:] באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?כן לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?ל..קבר...לא?:O יש לך חברים הומואים/לסביות?לא מי החבר הכי טוב שלך?שובל[?] מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אני מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?"אם אתם חושבים שהעולם מפנה עליכם את הגב,תתבונן שוב ותבין שאתה זה שמפנה את הגב לעולם" החבר... הכי טוב שלך?שובל שאתה מכיר הכי הרבה זמן?חברה הכי מעט זמן?החתולה שלי|שורק| הכי מצחיק?חברה הכי מוזר?החתולה שלי,גאד היא מזהה מוזרה:p הכי חכם?חברה שלי,100 בהכולללללללללל! שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?החתולה שלי.:) האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר\ה טוב?לא עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין?אבאמא עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?אינלי פלאפוןQ#%^&#^&Q@#$ על מי אתה סומך הכי הרבה?על החתולה שלי עם מי אתה רב הכי הרבה? עם אחותי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא מי האחרון שהיית בבית שלו? ילד מהכיתה שלי*שומדבר* האם החברים שלך מכירים אותך?כן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:לא מהי המילה האהובה עליכם?כוסאמק מהי המילה השנואה עליכם?:S איזה קול/רעש אתם אוהבים?שלללל..לאדעת איזה קול/רעש אתה שונאים?לאדעת מהי הקללה האהובה עליכם?כוסאמק באיזה מקצוע לא הייתם מסכימים לעסוק בשום פנים ואופן?ביולגיה איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים?רוק,היפ הופ,ומעט פופ מי הזמר\זמרת\להקה הטובים ביותר לדעתך?BEP,רוני,פרג,אבריל
מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של טוב ביותר?הכול כמה היית מוכן לשלם?100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 יש לך פוסטרים?כן האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? איזה?אני יודעת כמה אקורדים על גיטרה אתה אוהב לשיר?לא אתה מתבייש לשיר ליד אחרים?כן אתה שר מול קהל?לאXD אתה מזייף?כן מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?המורה למתמטיקה שלי::) שצחקת עליו?חברה שלי שהלכת איתו לקניות? אבא שלי ששבר את הלב שלך? ילד מהכיתה שלי:( שאכזב אותך? חברה שלי שגרם לך לבכות?אחותי ששימח אותך?החתולה שלי שראית איתו סרט? חברות שדיברת איתו בטלפון? חברה שראית? אחותי מה אתה לובש כרגע? חולצה של סמל בית ספר..
באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?פה מה יש על משטח העכבר שלך?שולחן(?) תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: רעבות מאוד מאוד מאוד מאוד. האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? עם מי?כן,בת דוד האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? עם מי?לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? מה?לא עדיין לומדים?לא יש לכם בן/בת זוג?לא היה לכם?כן כמה היו לכם?1 היו לכם סטוצים? כמה?? יש לכם מראה בחדר?כן אוהבים להתקלח?ללאא מהי מילת הקישור המועדפת עלייך?לאדעת איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב?משו באנגלית... כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? 12 נראה לי..:O איזה צלצול יש לך בפלאפון?אינלי האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה?לא מה היית לוקח איתך לאי בודד?החתולה שלי,אוכל,את המשפחה שלי,בית,עוד חומרים,ועוד מיליוני דברים שיעזרו לי לשרוד.:) אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה?דיסקים איפה היית רוצה לחיות, ולמה?ת"א ככה מה המסטיק האהוב עלייך?בזוקה מה מעיר אותך בבוקר?אבא מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה?חרא בלבן אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים?למה לא..:) כמה כריות יש לך על המיטה?2,אחד לקריאה ואחד שינה. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל?וטרינרית מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת?אני מה היית בגלגול הקודם?חתולה האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע?לא כ"כ אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר?חשבון אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה?יהרוג את המורה למתמתיקה שלי:| איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב?שירותים:) מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון?ריססתי את המכנסים.:| מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון?אחתי הרסה לי את המשחק! מה לא היית שם בסנדוויץ'?נקניק,פסטרמה. איך קראו לגננת שלך?טל אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה זמן היית חוזר/ת ומה הייתם משנה?ל..לאדעת מה יכול לגרום לך ממש לשנוא בן אדם?צביעות מה המאכל הכי אהוב עליך?עוף בסגנון הודי השיר האחרון ששרת:לאזוכרת הדבר האחרון שצחקת בגללו: חברה שלי ריח אהוב:אני לא יודעת שמש או גשם?גשם
אוהב/ת לפוצץ נייר בועות?כןןן מאוד!D: שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרק קרמבו- וניל או שוקו?וניל האם יש לך טלוויזיה בחדר?לא מהו הערוץ האהוב עליך?MTV והשנוא?אינלי האם אתה קורא מהר? מאוד מה הבעל החיים האהוב עליך? דולפין והשנוא? ג'וק אתה מעשן? לא האם אתה אוהב את הכיתה שלך? (אם אתה לא בביה"ס…אז אולי את האנשים שעובדים איתך)כן איך היית מסכם אותה במילה אחת? נחמד האם יש לך חדר לבד? לאאאאאאאאא אם לא, אז עם מי אתה חולק אותו? אחותי יש לך צמחים בחדר? איזה? לא שעת סיום:14:20

avivoOsh2

New member
רק כי משעמם לי |:

שעת התחלה: 14 ו28 דק שם: אביב גיל: 13 מקום מגורים: מושב קרוב לחיפה כמה פירסינג יש לך? אנלי ;[ כמה קעקועים? ;[ עשית חלק מהם לבד? בטח ;[ האם אתה מכבד את עצמך? אולי האם היית רוצה לשנות בך משהו? הרבה דברים מה? הכל למה? כי ככה בא לי מה התכונות הרעות אצלך? אני נודניקית וטיפשה ^^ מה התכונות הטובות אצלך? לכו חפשו. מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך? מחשב, טי וי, מוזיקה, חברים , מסיבות, ים , טיולים. מה לא ? :) האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות? כן מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח? לאדעת כלמיני האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות? ישמצב האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]? לא היו כבר את השאלות האלה מתישהו ?! O: האם אי פעם: פגעת בעצמך? יכול להיות.
יצאת מהמדינה? כן. ^^ אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? כן. היית מאוהב? ברור. היית על סמים? לא. אבל זה ניראה כאילו אני כל הזמן על סמים. >< שחית בעירום? לא. היה לך מקרה חירום רפואי? לא. עברת ניתוח? לא שזכור לי. ברחת מהבית? כן. חטפת מכות? כן. החטפת מכות למישהו? הווו כן. התחילו איתך? כן. היית על במה? כן מלא. ישנת מחוץ לבית? כן. חשבת על התאבדות? כן.
נשארת ער כל הלילה? כן. לא אכלת יום שלם? זה לא ;[ אני לא יכולה בלי אוכל דיברת בטלפון כל הלילה? לא כל הלילה, חלק. ^^ ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן.
ישנת כל היום? לא. הרגת מישהו? כן.
חשבת שאתה משתגע? מלא פעמים. נישקת מישהו מאותו מין? לא. בגדו בך? אולי. היה לך חלום שהתגשם? כן. עברת על החוק? אולי. פגשת מישהו מפורסם? כן. הרגת חיה בטעות? לא. הרגת חיה בכוונה? לא. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן. גנבת משהו? כן. XD פילחתי :) היית ברדיו/ טלוויזיה? אממ לא. היתה לך התמוטטות עצבים? אולי. קפצת בנג'י? לא. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן. האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? אולי. בקסם? אולי. באלוהים? כן. בשטן? אולי. ברוחות? לא. בפיות? לא. במזל? כן. באהבה ממבט ראשון? כן. במכשפות? לא. האם אתה מבקש משאלה כשנופל לך ריס? כן. באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? אולי.

avivoOsh2

New member
המשך ;[

לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? מאיפה לי. יש לך חברים הומואים/לסביות? לא. מי החבר הכי טוב שלך ? יש הרבה כאלה. מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אממ אמאשלי. >< מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא זוכרת. החבר... הכי טוב שלך? זיו שאתה מכיר הכי הרבה זמן? רוני הכי מעט זמן? מממ הכי מצחיק? זיו ויעל הכי מוזר? זיו הכי חכם? ליאן שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? סיוון ;[ האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר\ה טוב? לא. עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? כלמיני. חברים. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? חברות. על מי אתה סומך הכי הרבה? שאלה קשה. עם מי אתה רב הכי הרבה? אמאבא. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא. האם אתה סומך על אחרים בקלות? ממש לא. מי האחרון שהיית בבית שלו? זיו. האם החברים שלך מכירים אותך? יכול להיות.
אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב ? הא ?! מהי המילה האהובה עליכם? שתוק מהי המילה השנואה עליכם? שתוק איזה קול/רעש אתם אוהבים? איזה קול/רעש אתה שונאים? תרנגולות בבוקר. אם הקו קו ריקו הזה שלהם. עוד שנייה שוחטת אותם
מהי הקללה האהובה עליכם? הוווו. סעמק. בנזונה. לך להזדיין. פאק. עוד ? באיזה מקצוע לא הייתם מסכימים לעסוק בשום פנים ואופן? לפנות פחי זבל. S: איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? היפ הופ פופ ראפ אר&בי קצת רוק ועוד. :) מי הזמר\זמרת\להקה הטובים ביותר לדעתך? יש הרבה. פוסיקט, בלאק, אוונסנס, coldplay , פאניק ועוד. מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של טוב ביותר? אניודעת. כמה היית מוכן לשלם? היו כבר את השאלות האלה !! |: יש לך פוסטרים? כע. האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? איזה? לאאאאאאאאאא אתה אוהב לשיר? במקלחת כן.
אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? למה להתבייש ?! אני שרה ככ יפה עד שהם בורחים.
אתה שר מול קהל? חחחחחחחח לא. אתה מזייף? ברור.
מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אחותי. שצחקת עליו? אחותי.
שהלכת איתו לקניות? זיו. ששבר את הלב שלך? ששששש זה סוד. D: שאכזב אותך? אמא שגרם לך לבכות? סבתאשלי. ששימח אותך? אבא שראית איתו סרט? אבא שדיברת איתו בטלפון? זיו שראית? אחותי מה אתה לובש כרגע? מכנסיים חומות וסווצרט אפור. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? באף חלק. חחח ניראלי. מה יש על משטח העכבר שלך? אין לי משטח. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אני-רק-רוצה-לצאת-מפה. האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? עם מי? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? עם מי? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? מה? coldplay- the scientist עדיין לומדים? האא. יש לכם בן/בת זוג? נופ. היה לכם? כן. כמה היו לכם? סוד כמוס לחמוס ולסוס. חחחח סתם. לא זוכרת אין לי כוח לספור היו לכם סטוצים? כמה? יש לכם מראה בחדר? לא. אוהבים להתקלח? כן. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? מה זה מילת קישור ?!
סורי אנלא טובה בשפה ולשון. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? הכלהלכלכלכללככל. חוץ מכל אלה אם הפירות והתפוז וכל הבולשיט הזה. ^^ כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? הרבההההההה. איזה צלצול יש לך בפלאפון? אנלי פלאפון ;[ בפעם ה100,000 האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? לא. מה היית לוקח איתך לאי בודד? אמפי. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? ארמון. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? באותו מקום שאני נמצאת בו עכשיו. כי הוא פשוט המקום הכי יפה בעולם מה המסטיק האהוב עלייך? תות. מה מעיר אותך בבוקר? השעון הבנזונה שלי ;[ מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? מעניין. O: אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לאאא. כמה כריות יש לך על המיטה? הו הווווווו. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? ציירת מפורסמת. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? חחחחחחחח הכלב של חברים שלנו. מה היית בגלגול הקודם? ישמצב שהייתי שועל. או ארנב. לאלאלא הייתי דביבון. D: האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? כן. מאוד.
אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? על הכל. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? כלום. למה לי להיות בכלא ? איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? החדר שלי. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? חחחח היה שיר ברדיו והתחלתי לשיר ולזייף ולצרוח אותו וחברה שלי יושבת ליידי ומסתכלת עליי כמו לא יודעת מה ואני חחחחחחחח צורחת ושרה כל האוטובוס מסתכל אליי בסוף השיר אני כזה "מה אתם רוצים ממני ?!" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XD מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? סבתאשלי נפתרה. מה לא היית שם בסנדוויץ'? טונה. $: איך קראו לגננת שלך? אמאמאמ אני חושבת שושנה או משהו כזה. >< מאיפה לי. אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה זמן היית חוזר/ת ומה הייתם משנה? הייתי חוזרת לבת מצווה שלי מה יכול לגרום לך ממש לשנוא בן אדם? שלא אכפת לו מאף אחד רק מעצמו, שהוא משקר כל שנייה ומדבר מגעיייל. ומתנהג מגעיל. מה המאכל הכי אהוב עליך? פסטה פיצה וכלמיני . בעיקרון כמעט הכל. השיר האחרון ששרת: Kelis - Trick Me הדבר האחרון שצחקת בגללו: אני צוחקת כל שנייה, מאיפה לי לזכור. ריח אהוב: אוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שמש או גשם? שמש. אוהב/ת לפוצץ נייר בועות? בטחחחח ^^ שקדי מרק או קרוטונים? שקדים קרמבו- וניל או שוקו? וניל האם יש לך טלוויזיה בחדר? לאא ;[ מהו הערוץ האהוב עליך? mtv והשנוא? מממממ הנשיונל גראוגראפיק המשעמם הזה -.-" או איך שלא אומרים. האם אתה קורא מהר? לאאא מה הבעל החיים האהוב עליך? כלב. והשנוא? עכבר. אתה מעשן? לא. האם אתה אוהב את הכיתה שלך? (אם אתה לא בביה"ס…אז אולי את האנשים שעובדים איתך) לא ממש. יש חלק שכן וחלק שלא. איך היית מסכם אותה במילה אחת? הילדים הכי לא קשורים אחד לשני והכי שונים בכיתה אחת. האם יש לך חדר לבד? כןן. אם לא, אז עם מי אתה חולק אותו? \ יש לך צמחים בחדר? איזה? לא. אינלי. שעת סיום: 15 ו10 דק O: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אומג.. איי דיד איט !!!!!!!!!!!!!!!!1 עפתי מפה ;[ לא עושה שאלונים יותר לעולם :-

למעלה