|ג'ייד|
קחו

Stav Love

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif../images/Emo161.gif קחו

1. באיזו משחת שיניים את משתמשת? 2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? 3. איזה סוג? 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת? 5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם? 6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק? 8. צבע מועדף? 9. נעליים לקיץ? 10. תפוחים, תפוזים או בננות? 11. ימנית או שמאלית? 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה? 13. Bleh או Blah? 14. מה את אוהבת בעצמך? 15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז? 16. את שרה במקלחת? 17. את מדברת עם החיה שלך? 18. את מדברת עם עצמך? 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך? 20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך? 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד? 22. יש לך 11 אצבעות? 23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך? 24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? 25. האם אי פעם תקני משהו ורוד? 26. מיקי מאוס או באגס באני? 27. את חושבת שדאפי דאק שקסי? 28. פעם תשירי סרנדה לגבר? 29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה? 30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית? 31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? 32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים? 33. איך את מורידה מסקרה? 34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך? 35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות? 36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס? 37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק? 38. M&M או ביצת קינדר? 39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה? 40. כמה זה 1+1? 41. מה החג האהוב עלייך? 42. בחרי אחד: רו-פול או דניס רודמן? 43. בת כמה את? 44. בת כמה את רוצה להיות? 45. איפה את רוצה לגור? 46. לאיפה את רוצה לטוס? 47. את מי את רוצה לפגוש? 48. את אוהבת קול-איי איי די? 49. האם Pine-sol מריח טוב? 50. מה את אוהבת על הפיצה שלך? 51. את אוהבת טוסט? 52. את עדיין משתוקקת לדלעת? 53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות? 54. איבדת את כל שיניי החלב שלך? 55. עברת טיפול שורש? 56. שחור לבן או צבע? 57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת? 58. איפה היד שלך עכשיו? 59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית? 60. אוקיי או או.קיי? 61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית? 62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים? 63. האם יש לך 2x4 או 1x2? 64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך? 65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? 66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? 67. מה את חושבת על דרדסית? 68. מה הספר האהוב עלייך? 69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך? 70. סלמון או בורי? 71. סרטן או לובסטר? 72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה? 73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס? 74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך? 75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך? 76. מטאטא או מגב? 77. מה המילה האהובה עלייך? 78. איפה השאלה כלבות? 79. מה השם המלא שלך? 80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך? 81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו? 82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל? 83. קסטות או דיסקים? 84. צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"? 85. מה המסורת שלכם בכריסמס? 86. איך את פותחת את המעטפות שלך: לקרוע או לחתוך? 87. את משועממת כרגע? 88. את אוהבת בצלים? 89. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת? 90. פעם לבשת שמלה? 91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך? 92. צפרדעים או קרפדות? 93. את מאמינה בלהביע משאלה ב11:11? 94. 8 או 3? 95. כמה זמן את יכולה לעשות הולה-הופ? 96. את יודעת שדייב מגניב? 97. את אוהבת אותי? 98. פעם אכלת עפרונות צבעוניים כשהיית קטנה? 99. ביומולדת הקודם שלך, מה ביקשת? 100. את יודעת את כל המילים בהמנון?

Stav Love

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif../images/Emo161.gif קרציותת

למה אתם לא עונים ? ;[ ~נלקח מקומונת AFI אני חושבת~ 1. באיזו משחת שיניים את משתמשת? הכחולה עם הנצנצים לילדים מגיל 0-6 חחחחחחחח 2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? נפרד 3. איזה סוג? פינוק אני חושבת 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת? לא משתמשת ישלי גשר \= 5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם? חחחחחחח ס'שאלות 6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? עם הכלבים הכחולים החמודים האלה חחח 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק? לא 8. צבע מועדף? שחור 9. נעליים לקיץ? קרוקס חחח נוראי 10. תפוחים, תפוזים או בננות? איכס איכס ואיכס 11. ימנית או שמאלית? ימנית 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה? חצי ריקה. 13. Bleh או Blah? בלע חח 14. מה את אוהבת בעצמך? שיער 15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז? יאפ 16. את שרה במקלחת? לא 17. את מדברת עם החיה שלך? יאפ 18. את מדברת עם עצמך? יאפ 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך? נופ 20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך? נופ 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד? נופ 22. יש לך 11 אצבעות? נופ 23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך? מזה ליימרית ? 24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? יאפ 25. האם אי פעם תקני משהו ורוד? יאפ 26. מיקי מאוס או באגס באני? מיקי 27. את חושבת שדאפי דאק שקסי? נופ 28. פעם תשירי סרנדה לגבר? ישמצב 29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה? לק ישלי 19 צבעים וליפגלוס ורוד או שקןף 30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית? יאפ 31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? יאפ 32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים? לאאאאאאא *אהמאהמג'יידאהמאהמאהמאהמ 33. איך את מורידה מסקרה? לא אוהבת מסקרה אני תמיד מכניסה את זה לעין בטעות XD 34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך? אם אני אהיה לסבית אולי 35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות? כן 36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס? כן 37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק? מסטיק 38. M&M או ביצת קינדר? קינדר 39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה? לא תמיד .. רוב הזמן כן 40. כמה זה 1+1? 3 41. מה החג האהוב עלייך? חנוכה 42. בחרי אחד: רו-פול או דניס רודמן? דניס רק כי ישלו שם יפה 43. בת כמה את? 14 44. בת כמה את רוצה להיות? 16 או 17 פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז 45. איפה את רוצה לגור? בבית של ג'ייד ובמיטה שלו או מצידי בחצר של האחוזה המטורפת שיש לו בטח חחחח 46. לאיפה את רוצה לטוס? ארהב 47. את מי את רוצה לפגוש? ג'יייייייייייידדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד 48. את אוהבת קול-איי איי די? לאדעת מזה S: 49. האם Pine-sol מריח טוב? לאדעת 50. מה את אוהבת על הפיצה שלך? פטריות 51. את אוהבת טוסט? לא 52. את עדיין משתוקקת לדלעת? נופ 53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות? נופ 54. איבדת את כל שיניי החלב שלך? יאפ 55. עברת טיפול שורש? נופ 56. שחור לבן או צבע? שחור 57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת? הוא לא שואל חחחחח הוא מניאק 58. איפה היד שלך עכשיו? בתחת של אמא שלך 59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית? אוזן ימנית כי יש בה 3 מ''מ 60. אוקיי או או.קיי? קיי 61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית? נשיקה :) 62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים? לאדעת 63. האם יש לך 2x4 או 1x2? לאדעת 64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך? כן 65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? לא 66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? לא 67. מה את חושבת על דרדסית? כוסית 68. מה הספר האהוב עלייך? במרחק נגיעה [לא ! זה לא כמו הסדרה ! כוסשלהרבאקשלכם] 69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך? גגגגגרררררררררר בקתה עם ג'ייד נרות ואש ? רררר נתתם לי רעיון לחלום בלילה :) 70. סלמון או בורי? זה דגים כאלה יענו ? לא אוהבת דגים 71. סרטן או לובסטר? לובסטר כי יש לזה שם כמו הזה של הDVD נו ספריית וידיאו וDVD זה טוב 72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה? למטה 73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס? הראשון 74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך? בתחת של אמא שלך 75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך? ביום שאני אפגוש את AFI .. אחח אחח כמה שיעורי תנ''ך הלכו כי חשבתי על הפגישה רררר [לא בוכה על השיעורי תנ''ך חחחחחחח] 76. מטאטא או מגב? מגב .. יותר כואב להרביץ עם זה לאנשים חחח 77. מה המילה האהובה עלייך? פאקינג שיט חח 78. איפה השאלה כלבות? מה ? XD 79. מה השם המלא שלך? סתיו 80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך? ג'ייד או ליאן 81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו? ברתולמיו 82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל? לאדעת 83. קסטות או דיסקים? דיסקים 84. צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"? כןןן .. בטח 85. מה המסורת שלכם בכריסמס? להדליק נרות חנוכה 86. איך את פותחת את המעטפות שלך: לקרוע או לחתוך? לקרוע 87. את משועממת כרגע? לא 88. את אוהבת בצלים? כשהייתי קטנה היו מקלפים לי בצל והייתי פשוט אוכלת בביסים XD אבל עכשיו שונאת 89. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת? AFI DDDDDDDDDD: חח התחרבש הסמיילי נו הבנתם 90. פעם לבשת שמלה? כן 91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך? וואלה 92. צפרדעים או קרפדות? קרפדות 93. את מאמינה בלהביע משאלה ב11:11? כן :) 94. 8 או 3? 8 95. כמה זמן את יכולה לעשות הולה-הופ? אהה לסובב חישוק ? פעם עשיתי חצי דקה ואחכ כאב לי הגב איזה יומיים חחח 96. את יודעת שדייב מגניב? דייבי ?!!?!!??!?!!??!!?!??! ברוררררררררררררררררררררררררררררררר 97. את אוהבת אותי? כן 98. פעם אכלת עפרונות צבעוניים כשהיית קטנה? כן חח וגם עיתונים וחול של חתולים S: 99. ביומולדת הקודם שלך, מה ביקשת? לא מגלים #R@$#^@$ 100. את יודעת את כל המילים בהמנון? משהו עם הומיה וצפוניה וכל מיני מילים מוזרות כאלה

Stav Love

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif../images/Emo161.gif היי

הילדה הזו גם בפורום פירסינג וקעקועים O:

עונה

1. באיזו משחת שיניים את משתמשת? לא זוכרת את השם שלה 2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? רק שמפו 3. איזה סוג? הד אנד שולדרס 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת? לא משתממשת 5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם? מגלגלת 6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? של הכלב החמוד ההוא חחח 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק? לא 8. צבע מועדף? אדום 9. נעליים לקיץ? סנדל 10. תפוחים, תפוזים או בננות? בננה 11. ימנית או שמאלית? ימנית 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה? לפעמים ככה לפעמים ככה 13. Bleh או Blah? אע? 14. מה את אוהבת בעצמך? חיצוני או פנימי? 15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז? אי אפשר לדעת 16. את שרה במקלחת? 17. את מדברת עם החיה שלך? אכן 18. את מדברת עם עצמך? לא 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך? ממש לא 20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך? לא 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד? מאפה לי 22. יש לך 11 אצבעות? לא 12 XD 23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך? אפשר להתחיל איתך ? XD 24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? לא 25. האם אי פעם תקני משהו ורוד? לא יודעת לא שוללת אם זה יהיה יפה למה לא 26. מיקי מאוס או באגס באני? מיקי 27. את חושבת שדאפי דאק שקסי? לא 28. פעם תשירי סרנדה לגבר? לא נדמה לי 29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה? אדום חלש 30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית? לא 31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? למה לא ? 32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים? כן 33. איך את מורידה מסקרה? מסיר איפור 34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך? לא אני נמשכת לבנים ^^ 35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות? כן 36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס? למה לא 37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק? מסטיק 38. M&M או ביצת קינדר? M&M 39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה? כן 40. כמה זה 1+1? 5 41. מה החג האהוב עלייך? ראש השנה 42. בחרי אחד: רו-פול או דניס רודמן? מי? 43. בת כמה את? 16 וחצי 44. בת כמה את רוצה להיות? לחזור להיות ילדה 45. איפה את רוצה לגור? אשקלון 46. לאיפה את רוצה לטוס? תאילנד 47. את מי את רוצה לפגוש? כול מיני 48. את אוהבת קול-איי איי די? מי ? 49. האם Pine-sol מריח טוב? לא מכירה 50. מה את אוהבת על הפיצה שלך? טונה תירס 51. את אוהבת טוסט? בטחחחחח 52. את עדיין משתוקקת לדלעת? השתוקקתי פעם ? 53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות? סנטה ? 54. איבדת את כל שיניי החלב שלך? כן 55. עברת טיפול שורש? לא 56. שחור לבן או צבע? צבע 57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת? הפעם האחרונה שהלכתי לרופא שיניים... 58. איפה היד שלך עכשיו? במקלדת מקלידה ^^ 59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית? הרגל חחחחחח 60. אוקיי או או.קיי? אוקי 61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית? פודל 62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים? אני צריכה לדעת? 63. האם יש לך 2x4 או 1x2? ממממ 64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך? ברור 65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? לא 66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? לא 67. מה את חושבת על דרדסית? אחלה 68. מה הספר האהוב עלייך? אין לי ממש 69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך? סבבה 70. סלמון או בורי? כלום 71. סרטן או לובסטר? זה לא אותו חרא? 72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה? תלוי באיזו סיטואציה XD 73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס? הראשון 74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך? במקלדת מקלידה 75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך? היו המון 76. מטאטא או מגב? מגב 77. מה המילה האהובה עלייך? חחח שאלה קשה 78. איפה השאלה כלבות? אע? 79. מה השם המלא שלך? לוקה 80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך? אותו דבר 81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו? נופית עץ השקד 82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל? כן 83. קסטות או דיסקים? דיסק 84. צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"? אע? 85. מה המסורת שלכם בכריסמס? לא חוגגים כריסמס 86. איך את פותחת את המעטפות שלך: לקרוע או לחתוך? לקרוע 87. את משועממת כרגע? כן אני עונה על הדבר הזה לא? 88. את אוהבת בצלים? לא 89. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת? המשוגעים 90. פעם לבשת שמלה? ברור 91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך? וואו 92. צפרדעים או קרפדות? כלום 93. את מאמינה בלהביע משאלה ב11:11? לא 94. 8 או 3? 8 95. כמה זמן את יכולה לעשות הולה-הופ? המון 96. את יודעת שדייב מגניב? סבבה לך 97. את אוהבת אותי? תלוי מתי 98. פעם אכלת עפרונות צבעוניים כשהיית קטנה? לא 99. ביומולדת הקודם שלך, מה ביקשת? מזה משנה? 100. את יודעת את כל המילים בהמנון? כן

gali56

New member
עניתי.

1. באיזו משחת שיניים את משתמשת? של הגארפילד נו..הם לא עושים ניסויים...><" 2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? נפרד 3. איזה סוג?נקה 7 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת? אני לא משתמשת 5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם? סתם מניחה אותם,אמא ואבא עושים את זהXDDD 6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? הכתמתם הזו נו... 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק?
8. צבע מועדף? שחור,סגול. 9. נעליים לקיץ?
10. תפוחים, תפוזים או בננות? תפוזים 11. ימנית או שמאלית? ימינית 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה?חצי מלאה 13. Bleh או Blah? Bleh 14. מה את אוהבת בעצמך? ת'עיינים 15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז?
16. את שרה במקלחת?
17. את מדברת עם החיה שלך?
18. את מדברת עם עצמך?לפעמים...
19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך?מה?:O 20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך?
21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד?
מי מכיר אותו בכלל?
22. יש לך 11 אצבעות? כן.....................................לא. 23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך? לאדעת 24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד?
25. האם אי פעם תקני משהו ורוד?
26. מיקי מאוס או באגס באני? מיקי!תעשה לי ילד
27. את חושבת שדאפי דאק שקסי? לא 28. פעם תשירי סרנדה לגבר? לא:O 29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה? ליפגלוס,ורוד.אמרים שזה יפה לי:pאבל גם שקוף לפעמים... 30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית?כן 31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? כן!>< 32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים? אממ... 33. איך את מורידה מסקרה? לא שמה 34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך? " 35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות? לא
36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס? כן 37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק?-מסטיק!!!!!!!!!!!!!! 38. M&M או ביצת קינדר?לא זה ולא זזה. 39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה? לפעמים 40. כמה זה 1+1? 11 41. מה החג האהוב עלייך? עצמאות 42. בחרי אחד: רו-פול או דניס רודמן? לא זה ולא זה 43. בת כמה את?עוד מעט 11^$^$@^@$^$ 44. בת כמה את רוצה להיות?21 חסיים צבא לימודים הכול! 45. איפה את רוצה לגור? ת"א 46. לאיפה את רוצה לטוס? לא משנה לי..היכר לטוס.. 47. את מי את רוצה לפגוש? פרג ואבריל 48. את אוהבת קול-איי איי די? לא 49. האם Pine-sol מריח טוב? לאדעת 50. מה את אוהבת על הפיצה שלך?תירס בצל. 51. את אוהבת טוסט? כן 52. את עדיין משתוקקת לדלעת?לא:-O 53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות? לא 54. איבדת את כל שיניי החלב שלך?לא 55. עברת טיפול שורש?לא 56. שחור לבן או צבע? שחור לבן 57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת?תות 58. איפה היד שלך עכשיו?על העכר והמקלדת 59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית?זרת ימין 60. אוקיי או או.קיי? אוקי 61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית? פודל 62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים?:O 63. האם יש לך 2x4 או 1x2? 1x2 64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך?קצת 65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? לא 66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? לא 67. מה את חושבת על דרדסית? חמודה^^ 68. מה הספר האהוב עלייך?אין לי אחד. 69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך? אואוואו
70. סלמון או בורי?לא זה ולא זה 71. סרטן או לובסטר? סרטן 72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה? למעלה 73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס?סאבווארדס 74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך?איפה שהייתה 75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך?לא זכור לי כרגע 76. מטאטא או מגב?מגב 77. מה המילה האהובה עלייך? חרא 78. איפה השאלה כלבות? :O 79. מה השם המלא שלך? גל אביגיל _________ 80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך? --שירן
81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו? כרכום 82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל? כן 83. קסטות או דיסקים? דיסקים 84. צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"?לא 85. מה המסורת שלכם בכריסמס? תקפצו לי 86. איך את פותחת את המעטפות שלך: לקרוע או לחתוך? לקרוע 87. את משועממת כרגע? כן,אני צריכה לעדות שיעורים אבל אני לא מוצאת את הטלפון של החברה שלקחה לי את המחברת 88. את אוהבת בצלים? כן 89. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת?קנג'יXDDDDDDDDDDDDDD עזבו לא תבינו 90. פעם לבשת שמלה? כן 91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך?וואלה? 92. צפרדעים או קרפדות?לא זה ולא זה 93. את מאמינה בלהביע משאלה ב11:11? כן 94. 8 או 3? 8 95. כמה זמן את יכולה לעשות הולה-הופ? לאדעת 96. את יודעת שדייב מגניב?:p 97. את אוהבת אותי? לא 98. פעם אכלת עפרונות צבעוניים כשהיית קטנה? לא 99. ביומולדת הקודם שלך, מה ביקשת? לאכפתך 100. את יודעת את כל המילים בהמנון?כע

x N O A M x

New member
מצ'עמם לי:(

1. באיזו משחת שיניים את משתמשת?'Colgate' 2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד?נפרד 3. איזה סוג?הד אנד שולדרס..P: 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת?לא משתמשת.. 5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם?מגלגלת 6. באיזה נייר טואלט את משתמשת?של הכלבים האלו המושים:) 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק?חח לא.. 8. צבע מועדף?כחול 9. נעליים לקיץ?כפכפי ים כאלה.. 10. תפוחים, תפוזים או בננות?תפוחים 11. ימנית או שמאלית?ימנית 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה?חצי מלאה 13. Bleh או Blah? חחחח ואטף?! 14. מה את אוהבת בעצמך?כלום כמעט=/ 15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז?למה לא:) 16. את שרה במקלחת?כן חחחחחחחח 17. את מדברת עם החיה שלך?כן 18. את מדברת עם עצמך?לא 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך?לא 20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך?לאXD 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד?חחחחחחחחחחחח לא 22. יש לך 11 אצבעות?לא 23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך?חח אין:X 24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד?כן 25. האם אי פעם תקני משהו ורוד?כן 26. מיקי מאוס או באגס באני?מיקיי3> 27. את חושבת שדאפי דאק שקסי?כן:) 28. פעם תשירי סרנדה לגבר?חחח יכול להיות 29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה?שקוף.. 30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית?כן 31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים?לא 32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים?כן 33. איך את מורידה מסקרה?זה יורד לבדP: 34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך?חח לא איכ 35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות?כן 36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס?השתמשתי כבר 37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק?מסטיק 38. M&M או ביצת קינדר?ביצת קינדר
39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה?חח כן..מה הבעיה בזה?:S 40. כמה זה 1+1?5:] 41. מה החג האהוב עלייך?פסחח:]] אללה עוד שבועעעעע 42. בחרי אחד: רו-פול או דניס רודמן?שו!? 43. בת כמה את?14 44. בת כמה את רוצה להיות?שנתיים:( 45. איפה את רוצה לגור?אמרררררררררררררררררריקה 46. לאיפה את רוצה לטוס?כנ"ל 47. את מי את רוצה לפגוש?ת'בלאק 48. את אוהבת קול-איי איי די?מה? חחחחחחחח 49. האם Pine-sol מריח טוב?:X 50. מה את אוהבת על הפיצה שלך?כלום..חח אני אוהבת פיצה בלי כלום.. 51. את אוהבת טוסט?כן 52. את עדיין משתוקקת לדלעת?XDD 53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות?מה? 54. איבדת את כל שיניי החלב שלך?לא 55. עברת טיפול שורש?כן 56. שחור לבן או צבע?צבע 57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת?תות 58. איפה היד שלך עכשיו?על המקלדת:S 59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית?הזרת השמאלית 60. אוקיי או או.קיי?או.קיי 61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית?חחחחחחחחחחחח נשיקה 62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים?אממ:S 63. האם יש לך 2x4 או 1x2? 64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך?כן 65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29?אממ..לא..=/ 66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק?XD 67. מה את חושבת על דרדסית?כוסית..מתה לעשות אותה.. 68. מה הספר האהוב עלייך?סודות נעורים 69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך?חחחחח ואטףף 70. סלמון או בורי?איכ 71. סרטן או לובסטר?איכ 72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה?למעלה 73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס?סאבוואי 74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך?במקלדתת חחח 75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך?לא היה לי כזה ניראלי\= 76. מטאטא או מגב?מטאטא 77. מה המילה האהובה עלייך?כוסעמק 78. איפה השאלה כלבות?וווואאטףף 79. מה השם המלא שלך?נעם
80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך?נעם פרגוסון 81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו?חח לא יודעת 82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל?כן 83. קסטות או דיסקים?דיסקים 84. צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"?:S 85. מה המסורת שלכם בכריסמס?אנלא חוגגת את זה 86. איך את פותחת את המעטפות שלך: לקרוע או לחתוך?לקרוע חחח 87. את משועממת כרגע?כן 88. את אוהבת בצלים?לא 89. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת?בלאק אייד פיז..איי איי כמה מקוריות יש בי לא להאמין 90. פעם לבשת שמלה?פחח כן 91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך?וואלה 92. צפרדעים או קרפדות?צפרדעים
93. את מאמינה בלהביע משאלה ב11:11?לא 94. 8 או 3?8 95. כמה זמן את יכולה לעשות הולה-הופ?XD 96. את יודעת שדייב מגניב?לא 97. את אוהבת אותי?אממ 98. פעם אכלת עפרונות צבעוניים כשהיית קטנה?לא 99. ביומולדת הקודם שלך, מה ביקשת?שאני אפגוש ת'בלאק:( 100. את יודעת את כל המילים בהמנון?יאפ..חח

Stav Love

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif../images/Emo161.gif ס'פורום של סת

ומים !!!!!!!111 אפחד לא ענה נכון על כמה זה 1+1 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 11, 5, 3 .. אפחד לא ענה נכון XDDDD אני יודעת שזה בכוונה אבל זה הורג אותי XDDDDDD

למעלה