טוב נו ../images/Emo3.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif
חפירה כבר עשיתי לנעם XD אז זהו
אני סיימתי תיכון. אתמול בערב קיבלתי מן דף כזה שעבדתי עליו 12 שנה... גם אתם תקבלו כזה
"תעודת גמר מוענת ל..." בלה בלה בלה
קיצר... שמונה בערב, אני נכנסת למקום הזה שהיה שם את הטקס... פתאום חברה שלי מתקשרת... היא אמרה לי לאן לבוא כי כולם שם, ואז כולן קפצו עלי "את לובשת עקבים את לובשת עקבים !!!"
זה חד פעמי
הטקס היה משעמם... חחחחחחחחחחחחחחחח המפגרות האלה מהשכבה שהופיעו דיברו מאחורי הקלעים ושמעו אותם בבמה
שעה 11 ורבע... אני ושירן [חברה שלי] מוצאות את אמא שלה [11 וחצי הנשף התחיל]. ישר נכנסו לאוטו ונסענו אלי הביתה. החלפנו לשמלה
אמא איפרה אותנו וזה, והתרגשנו לראות אחת את שנייה בשמלה
זה היה כ"כ מצחיק... אח שלי לקח אותנו לעוד חברה שלי [טל] ומשם נסענו לעזריאלי. הגענו ב- 12 ורבע נראה לי
איחור אופנתי
חחחחחחחחחחחחחח ישר איך שנכנסו שירן אומרת לי "אני רוצה וודקה רדבול" והיא לא יכולה לקחת כי היא לא בת 18 XD אז הבאתי לשתינו... ואז כול השאר ראו את שתינו עם שמלות וקפצו עלינו "איזה מדהימות!!! אתן עם שמלות !!!" חחחחחחחחחחח איזה התלהבות הייתה שם
זהו... השתוללנו כמו לא יודעת מה... מלא ילדים הקיאו שם מרוב האלכוהול. אני סתם דפקתי ראש
חמש לפנות בוקר... הדיג'יי שם שירים שקטים. אני שואלת את שירן "מה הוא עושה ??? מה זה השירים השקטים האלה?" אז היא אומרת "הוא רוצה להרגיע אותנו, זהו, נגמר" אז אמרתי לה "לא רוצה להירגעעעעעעעעעעעעעע !!!!!!" ואנחנו משתוללות
זהו. חזרתי שפוכה לגמרי.. אין לי כוח לזוז, הרגליים כואבות, לא יכולה לעמוד... לא ציפיתי שיהיה כזה כייף
נהניתי
מחזור ע' אני אוהבת אותכם
ציטוט חוכמה של שירן: "איזה מזל שאנחנו מחזור 70 ולא 69" XDDDDDDD