|ג'ייד|
סופשנה

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif ../images/Emo41.gifסופשנה../images/Emo41.gif

אזז .. לכל אלה שמסיימים יסודי/חטיבה/תיכון
או שסתם עולים כיתה ><" אזזז בהצלחה :) ושרשרו לכאן מה התוכניות שלכם לחופש ^^"

HaDaRoSh

New member
איזה תעודות ?../images/Emo6.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

תעודות שלא תקבלו ?

HaDaRoSh

New member
טוב נו ../images/Emo3.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

חפירה כבר עשיתי לנעם XD אז זהו
אני סיימתי תיכון. אתמול בערב קיבלתי מן דף כזה שעבדתי עליו 12 שנה... גם אתם תקבלו כזה
"תעודת גמר מוענת ל..." בלה בלה בלה
קיצר... שמונה בערב, אני נכנסת למקום הזה שהיה שם את הטקס... פתאום חברה שלי מתקשרת... היא אמרה לי לאן לבוא כי כולם שם, ואז כולן קפצו עלי "את לובשת עקבים את לובשת עקבים !!!"
זה חד פעמי
הטקס היה משעמם... חחחחחחחחחחחחחחחח המפגרות האלה מהשכבה שהופיעו דיברו מאחורי הקלעים ושמעו אותם בבמה
שעה 11 ורבע... אני ושירן [חברה שלי] מוצאות את אמא שלה [11 וחצי הנשף התחיל]. ישר נכנסו לאוטו ונסענו אלי הביתה. החלפנו לשמלה
אמא איפרה אותנו וזה, והתרגשנו לראות אחת את שנייה בשמלה
זה היה כ"כ מצחיק... אח שלי לקח אותנו לעוד חברה שלי [טל] ומשם נסענו לעזריאלי. הגענו ב- 12 ורבע נראה לי
איחור אופנתי
חחחחחחחחחחחחחח ישר איך שנכנסו שירן אומרת לי "אני רוצה וודקה רדבול" והיא לא יכולה לקחת כי היא לא בת 18 XD אז הבאתי לשתינו... ואז כול השאר ראו את שתינו עם שמלות וקפצו עלינו "איזה מדהימות!!! אתן עם שמלות !!!" חחחחחחחחחחח איזה התלהבות הייתה שם
זהו... השתוללנו כמו לא יודעת מה... מלא ילדים הקיאו שם מרוב האלכוהול. אני סתם דפקתי ראש
חמש לפנות בוקר... הדיג'יי שם שירים שקטים. אני שואלת את שירן "מה הוא עושה ??? מה זה השירים השקטים האלה?" אז היא אומרת "הוא רוצה להרגיע אותנו, זהו, נגמר" אז אמרתי לה "לא רוצה להירגעעעעעעעעעעעעעע !!!!!!" ואנחנו משתוללות
זהו. חזרתי שפוכה לגמרי.. אין לי כוח לזוז, הרגליים כואבות, לא יכולה לעמוד... לא ציפיתי שיהיה כזה כייף
נהניתי
מחזור ע' אני אוהבת אותכם
ציטוט חוכמה של שירן: "איזה מזל שאנחנו מחזור 70 ולא 69" XDDDDDDD

HaDaRoSh

New member
אה כן ו.. ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

שאני אומרת עזריאלי אני מתכוונת לקומה 49 בעזריאלי... זה מן אולם כזה... שווה לאללה

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif אני רק מקווה ששאר

שיער הגוף שלה לא בכמות של הגבות שלה O:

g a l 9 4

New member
אהההההההההה#@%#$^%^##$%$@#%#$!!!!

אה#!@$@#$@#@#$%$% אה@#$@%$@ אני היתי עכשיו בהופעה של יובל המבולבל!@@#!@ וקנינו פוסטר מאח שלו XDDD ו.. הוא בא לחתום אבל היתי צריך ללכת!!!

g a l 9 4

New member
תוכניות.: ../images/Emo70.gif

קודם כל מפגש
מיד אחר כך ברמצווה D: לחיות על קו ת"א- נהריה איזה חודש. לעשות חוברת קטנה של עבודה. ובשאר ה823,254,22 השעות הנותרות: לישון

g a l 9 4

New member
נצל"ש כי שכחתי בהודעות><

אה#@!%$%$%#$% אני התקבלתי!!! אני התקבלתי!!!! כיתת מצויינות
זה אומר שיוצאים לסמינר
אה##@ 97 במבחן הקבצות באנגלית.

gali56

New member
אממ..

לי יש עוד שבוע ללמוד!@@#%$@#$ אוףף
לאנורא,בכול זאת שסוע הבא אנחנו עושים טקס, ויש לנו בריכה עכשיו עשר ימים,
ויש לנו כול מיני פעילויות, אז יהיה סופשנה כייפי!^^

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif טוב אני

בהמשך ההודעה חפירה על הטקס שנגמר הרגע אני באה למפגש [לא ישרא גל תירגע] ואז 3 ימים אחרי זה ארהב רוב החופש ואז לאדעת כנראה אני אעבוד כי אני צריכה כסף *בוכיה* [נו גל תמות מצחוק] טוב חפירה התחלתי להתארגן רק שעה לפני שהייתי צריכה לצאת O: התקלחתי עשיתי פן התאפרתי [המוווווון שחור בעיניים וליפגלוס] והתלבשתי [ג'ינס ברך וחולצה כוסית עם הבניינים של ניו יורק עלייה ^^] וזזתי לאיפה שהיה הטקס בקיצור נאומים נאומים בלהבלבלהבלההלהה ואז הקטע שלי ושל חברה שלי *טישו* נציגות התלמידים >< השכבה יענו חחח "ערב טוב קהל נכבד ! תודה לכל מי שהגיע לכאן היום לכבד אותנו בנוכחותו בערב מיוחד זה" בלהללהללהההבלבלהלה אחכ ירדתי מהבמה ושכחתי לסגור ת'מיקרופון >< חחח שמעו אותי מדברת בכל המקום חחח לא נורא קלטתי מהר יחסית חחחחחחח ואז כיביתי את המיקרופון ואז סרטון כזה של תמונות [שמו תמונות שלי עם שיער כחול מפורים ~!~] ואזזז ריקודים אני לא השתתפתי בשום ריקוד חח למה נראלהם שאני ארקוד נמפ ואחכ היה ת'שיר סיום שמי שרוצה עולה על הבמה או מתחתיה ושר ומשתגע וזה אני וחברה שלי הלכנו >< יואו איזה צחוקייייים אנחנו מתחרפנות שם קופצות דורכות על כולם ולא אכפת לנו ואנחנו ממשיכוווות בוםבוםבום חחח ואחכ פתאום "בווווווווווווווווםםםםםםם" ענק כזה הייתי בטוחה מחבל כולנו נמות *בוכיה* אירגנו [חח אבא שלי וחבר שלו מהמשטרה משו] זיקוקים *בוכיה* הייתי בטוחה אני מתה !! חחח אני מפחדת פחד מוות מזיקוקים חחחח אני תמיד פוחדת שהם לא יעלו גבוה מדי ויתפוצצו עלי חחח בקיצור שונאאאאאת זיקוקיםםםם ואז נגמר אכלנו עוגות טעימות שהיה שמה כיבוד ואז כינוס כיתתי המחנכת מקריאה משו לכיתה נציגות הכיתה מקריאות משו למחנכת נוו חרא כזה וזהוווווווו הביתה
הרגליים שלי הרוסות *בוכיה* נעלי בובה מזדיינות בתחתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת לא נורא הן משובצות אז אני סולחת להן
טוב אני אפסיק פה X:

system רולז

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo109.gif Me

אוקע אני ביסודי אז יש לי חופש רק עוד שבוע)): בחופש אני אסע לתל אביב והרבהה לקניון קיצר מלאה לקניון חחח
אני נוסעת לים המלח, ואיך לא? לאילת ויש מצב גם לטורקיה.
אבל ראבק שיגיע כבר החופש..

למעלה