|ג'ייד|
Q&A

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif Q&A

אז יאללה ---------------------------- נכון לעכשיו: כרגע שומעת: אוכלת: לובשת: בא לי הכי: נמצאת כרגע: מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: על מה: שמעת מוזיקה: נפגשת עם חברים: הסרט האחרון שראית: הריח האחרון שהרחת: הרעש האחרון ששמעת: הספר האחרון שקראת: המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: הבנאדם האחרון שחשבת עליו: תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? מה אתה לובש כרגע? מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: שם של קרוב משפחה אהוב: השם של חבר-אינטרנט אחד: השם של המורה השנוא/ה עליך: השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: השם של חיית המחמד שלך (אם יש): איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: קפה אתה שותה: ואיזה תה: יומן יש לך לבצפר (אם יש): מצלמה יש לך: כרגע. עם מי את מדברת בתוכנות המסרים? עם מי אתה מדבר בטלפון? מה אתה שומע? וואי לא שאלתם את זה כבר חמש פעמים? איזה חלונות פתוחים לך במחשב? מה עשית לפני שענית על השאלון? נהגת: התנשקת: טסת לחו"ל: ביזבזת את כל הכסף שלך: עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: נשארת ער לילה שלם: עבדת במשהו והרווחת כסף: או/או. יס או הוט? יס!! מסנג'ר או אייסיקיו? קיץ/אביב או חורף/סתיו? שחור או לבן? מחשב או טלויזיה? ספה או כורסה? המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? כסא מסתובב או כסא רגיל? כסא עם ידיות או בלי ידיות? בשר או חלב? פסטה או סלט? שניצל טבעוני או רגיל? אמריקה או אנגליה? ישראל או מקום אחר: רוק או פופ? פוסטרים או קירות חלקים? דיסקמן או MP3 ? סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? יש לך חבר/ה? מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? יש לך חשבון פלאפון גבוה? מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? אתה מרגיש יפה? למה? אתה ביישן או פתוח? מה הצבע האהוב עליך? מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? אתה מאושר? היית פעם מאוהב? שיחקת פעם בסימס 2? מאמין ב- אלוהים? רוחות? חיים שלאחר המוות? גלגול נשמות? פיות? ערפדים? אהבה ממבט ראשון? אהבה וירטואלית?

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif חח עונה לעצמי

נכון לעכשיו: כרגע שומעת: The Kill- 30 Seconds To Mars חח השיר ששמעתי כל השבוע אוכלת: כלום לובשת: חולצה שחורה ג'ינס וניטים בא לי הכי: להיות כבר בארהב נמצאת כרגע: מול המחשב ?! מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: עכשיו על מה: אממ כל מיני דברים שמעת מוזיקה: הרגע נפגשת עם חברים: אממ בפעם האחרונה אתמול הסרט האחרון שראית: ברוס הגדול מכולם >< הריח האחרון שהרחת: אממ היינו בתחנת דלק
הרעש האחרון ששמעת: מוזיקה חח לדעת אמאבא זה רעש הספר האחרון שקראת: במרחק נגיעה [לא, זה לא כמו הסדרה שהייתה בטלוויזיה, זה משו אחר לגמרי] המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: גאדמאט ג'ייד חתיך [חחח אני רצינית] הבנאדם האחרון שחשבת עליו: ג'ייד תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במסך של המחשב תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? במסך של המחשב !!! קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? השיחה האחרונה לקורל והשיחה האחרונה שקיבלתי הייתה מאבא חחחחחח קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? "קובי בר- פשטידות" לול חחחח השולחן של המחשב זה גם ספרייה חחחחחח מה אתה לובש כרגע? נו עניתי למעלה חולצה שחורה ג'ינס וניטים מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? ללכת לאכול אבטיח חחחח name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: אנג'ל השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: אלמוג !!!!!!!!!!!111111 השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: פוי אממממממממממ לאזוכרת נראלי אנג'ל מכיתה ג' שם של קרוב משפחה אהוב: פז השם של חבר-אינטרנט אחד: דורין D: השם של המורה השנוא/ה עליך: חיים כרמי החבית השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: אלמוג -.-" השם של חיית המחמד שלך (אם יש): מנגו D: איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: האורביט הורוד הזה לילדים חחחח קפה אתה שותה: איכס ואיזה תה: אממממ לאדעת חחחח תה טעים יומן יש לך לבצפר (אם יש): חחח ישלי אבל הוא התפרק ואני לא רושמת בו כלום חוץ מלקשקש מילים של שירים, יומולדת וציטוטים מטומטמים של מורים חחחח מצלמה יש לך: כזו שמצלמת לאדעת כרגע. עם מי את מדברת בתוכנות המסרים? אמממ בינתיים אפחד סיימתי ת'שיחה חחחחחח עם מי אתה מדבר בטלפון? דיברתי לפני כמה זמן עם קורל מה אתה שומע? מוזיקה גאדמאט [התשובה שהייתה רשומה פה זו של חברה שלי, לא להתייחס לול] איזה חלונות פתוחים לך במחשב? מדיה פלייר מסנג'ר הפורום הזה ותמונה של ג'ייד שאני יוכל להציץ בה מדי פעם מה עשית לפני שענית על השאלון? מחקתי את התשובות של חברה שלי ><" נהגת: לא התנשקת: כן טסת לחו"ל: כן ביזבזת את כל הכסף שלך: כן [300 שקל על יומיים בעזריאלי] עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: כן לול נשארת ער לילה שלם: כן עבדת במשהו והרווחת כסף: כן או/או. יס או הוט? הוט [חח התשובה שהייתה פה גם של חברה שלי] מסנג'ר או אייסיקיו? מסן קיץ/אביב או חורף/סתיו? סתיו DDDDDD: שחור או לבן? שחור מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? ספה המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? בבית שלי כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב חחחחח כדי לשבת עליו עם החתול ולהסתובב עד שהחתול הולך באלכסון כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם בשר או חלב? טופי פסטה או סלט? פסטה שניצל טבעוני או רגיל? תירס אמריקה או אנגליה? אמריקה ישראל או מקום אחר: מקום אחר דאאא חח רוק או פופ? סקרימו פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים דיסקמן או MP3 ? אייפוד סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? אמממ נופ יש לך חבר/ה? כבר לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? מחשב יש לך חשבון פלאפון גבוה? כן חחח מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? סמס אתה מרגיש יפה? לא למה? ככה אתה ביישן או פתוח? פתוח מה הצבע האהוב עליך? שחור מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? הכל אתה מאושר? לא היית פעם מאוהב? כן שיחקת פעם בסימס 2? כן חח נתתם לי רעיון לעשות אחרי השאלון במקום האבטיח חחחחח מאמין ב- אלוהים? V רוחות? V חיים שלאחר המוות? V גלגול נשמות? V פיות? V ערפדים? V אהבה ממבט ראשון? V אהבה וירטואלית V

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif נכוווון ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

מצטערת X:

עונה סתם כי משעמם

נכון לעכשיו: כרגע שומעת: כלום אוכלת: כלום לובשת: פיגמה בא לי הכי: להיות ליד ליאור ושהוא יסלח לי נמצאת כרגע: בחדר של אחי הגדול מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: בבוקר על מה: על הל"ג בעומר שמעת מוזיקה:אתמול/היום נפגשת עם חברים: אתמול/היום הסרט האחרון שראית:לא זוכרת הריח האחרון שהרחת: של מדורה אתמול/היום הרעש האחרון ששמעת:של המקשים הספר האחרון שקראת: יו יש מיליון לא זוכרת מה היה האחרון המחשבה האחרונה שעברה לך בראש:שליאור יסלח לי הבנאדם האחרון שחשבת עליו: ליאור תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע?באוויר תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? ביד ימין בטלוויזיה קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך?לא אתי דודה שלי אני התקשרתי כדי לדבר עם רון והאחרון שהתקשר היה אמא שלי קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה?אין בחדר של אחי ספרים מה אתה לובש כרגע?פיגמה מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון?סתם באינטרנט name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה:קרו [קרן] השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: מיכאל השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: לא זוכרת שם של קרוב משפחה אהוב: אורי רון ליאם איתי סיון כולם מהצד של אבא שלי השם של חבר-אינטרנט אחד: אנטון וכרמית השם של המורה השנוא/ה עליך: רינה השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: הדס [אני] השם של חיית המחמד שלך (אם יש): אין איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: מנטה קפה אתה שותה: אני לא שותה ואיזה תה: לא שותה יומן יש לך לבצפר (אם יש): שהבית ספר הביא לנו ועוד אחד חמוד כזה מצלמה יש לך: בטלפון כרגע. עם מי את מדברת בתוכנות המסרים?אין לי פה איסי וגם לא במחשב של אבא :( עם מי אתה מדבר בטלפון? אפאחד מה אתה שומע? וואי לא שאלתם את זה כבר חמש פעמים? עכשיו girlfreind ועכשיו בול זה הסתיים ועכשיו יש big girls dont cry איזה חלונות פתוחים לך במחשב? לא יודעת דברים של אחי הגדול מה עשית לפני שענית על השאלון? היתי בפורום נהגת: איפה? התנשקת: לא טסת לחו"ל:לא ביזבזת את כל הכסף שלך:לא עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: לא נשארת ער לילה שלם: כע עבדת במשהו והרווחת כסף: כע או/או. יס או הוט? הוט מסנג'ר או אייסיקיו? איסי קיץ/אביב או חורף/סתיו? אביב שחור או לבן?לבן מחשב או טלויזיה?מחשב [עם איסי !!חשוב מאוד] ספה או כורסה?ספה המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? המקום שאני עכשיו גרה בו כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות?ידיות בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? פסטה שניצל טבעוני או רגיל?רגיל אמריקה או אנגליה? שתיהם ישראל או מקום אחר: ישראל רוק או פופ? לא זה ולא זה פוסטרים או קירות חלקים? קירות חלקים דיסקמן או MP3 ? אמפי סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? יש המון הדסי הדסדוס דרדס fergie המאמוש המאמוש =] i^love^orikiki יש עוד המון יש לך חבר/ה?לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? מחשב יש לך חשבון פלאפון גבוה? כע מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות ואסאמאסים אתה מרגיש יפה? לא למה? כי ככה אתה ביישן או פתוח? תלוי מה הצבע האהוב עליך? ורוד כחול ותכלת מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? כלום אתה מאושר? לא היית פעם מאוהב? כע שיחקת פעם בסימס 2? כע מאמין ב- אלוהים? כע רוחות? כע חיים שלאחר המוות?כע גלגול נשמות? כע פיות? לא ערפדים?לא אהבה ממבט ראשון?כע אהבה וירטואלית?כע

2MayaN

New member
עונה../images/Emo116.gif |קרמבו|../images/Emo221.gif

נכון לעכשיו: כרגע שומעת: החברים הישנים שלי-עברי לידר אוכלת: כלום לובשת: חולצה ומכנסיים בא לי הכי: לצאת:( נמצאת כרגע: בבית מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: אממ לפני רבע שעה בערך על מה: סתם שמעת מוזיקה:עכשיו נפגשת עם חברים: ב-6:p הסרט האחרון שראית:ראיתי אתמול בטלוויזיה את כלה ודעה קדומה אם זה נחשב:p הריח האחרון שהרחת: עשן הרעש האחרון ששמעת:טרקטור הספר האחרון שקראת: הארי פוטר נראלי
או ספר באנגלית המחשבה האחרונה שעברה לך בראש:- הבנאדם האחרון שחשבת עליו: - תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע?רמקולים תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? קיר ואוויר קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך?אין לי כוח קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה?מילון מה אתה לובש כרגע?שאלתם כבר מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? להמשיך להיות במחשב איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: לאדעת קפה אתה שותה: לא שותה קפה ואיזה תה: לא שותה תה:p יומן יש לך לבצפר (אם יש): ורוד עם כבשים:D מצלמה יש לך: דיגטלית:p כרגע. עם מי את מדברת בתוכנות המסרים? אףאחד עם מי אתה מדבר בטלפון? אףאחד מה אתה שומע? וואי לא שאלתם את זה כבר חמש פעמים? כה איזה חלונות פתוחים לך במחשב?הרבה מה עשית לפני שענית על השאלון?ראיתי טלווזיה נהגת: לא התנשקת: לא טסת לחו"ל:לא ביזבזת את כל הכסף שלך: לא עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: לא (כל השאלות האלה הם על הרגע?
) נשארת ער לילה שלם: כה עבדת במשהו והרווחת כסף:לא או/או. יס או הוט? הוט מסנג'ר או אייסיקיו? מסן קיץ/אביב או חורף/סתיו? חורף שחור או לבן?שחור מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? ספה המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? כרגע כסא מסתובב או כסא רגיל?תלוי:p כסא עם ידיות או בלי ידיות?ידיות בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? תלוי שניצל טבעוני או רגיל? שום שניצל אמריקה או אנגליה? אנגליה ישראל או מקום אחר: אממ:p רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים? לאדעת דיסקמן או MP3 ?MP3 סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות?לא יש לך חבר/ה?לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי?לאדעת (תתלעלמו פשוט אין לי כח:p) יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא נראלי מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? אממ שיחות נראלי אתה מרגיש יפה? לא למה? ככה אתה ביישן או פתוח? ביישנית מה הצבע האהוב עליך? גוונים של כחול מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? הרבה דברים אתה מאושר? היית פעם מאוהב? כה שיחקת פעם בסימס 2? לא (מה הקשר?
) מאמין ב- אלוהים? כה רוחות? לא חיים שלאחר המוות? כה גלגול נשמות?לא פיות? לא ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון?לא אהבה וירטואלית?לא

g a l 9 4

New member
אווף השיעמום. ../images/Emo122.gif

נכון לעכשיו: כרגע שומעת: כלום.=\ אוכלת: כלום.. אני חולה.. אני לא אוכל SS: לובשת: טישרט ומכנסים קצרים. בא לי הכי: כלום. נמצאת כרגע: חדר. מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: עם עדן. על מה: על זה שהיא די חרא שהיא לא קראה את הSMS שלי ואז היא חשבה שאני נוסע וכל מני שטיות>< שמעת מוזיקה: אממ היום לפני 20 דקות בMTV נפגשת עם חברים: הרבה זמן.. יום שני היתי בבצפר וזהו.. לא הלכתי יותר השבוע. הסרט האחרון שראית: מת לצעוק 3.. ראיתי אותו איזה מיליון וחצי פעם והוא עדיין מצחיק>< הריח האחרון שהרחת: אממ.. מרק עוף. הרעש האחרון ששמעת: הטלוויזיה שלי צועקת ואין לי כוח להנמיך. הספר האחרון שקראת: לא קורא. המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: מי יקרא את זה? הבנאדם האחרון שחשבת עליו: אממ.. עדן שדיברתי איתה עכשיו. תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? מסך מחשב>< תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? בקש שתיה, ומלא חוטים. קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? שיחה אחרונה לאיילע, שיחה נכנסת סימה. קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? יש לי פה חוברת של "טבע הדברים." מה אתה לובש כרגע? טישרט ומכנסיים קצרים. מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לראות טלווזיה. name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: עופרי. השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: אביחי מור. השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: לא זוכר>< זה היה בגיל שנה או משו'. שם של קרוב משפחה אהוב: אמא>< השם של חבר-אינטרנט אחד: הדס. השם של המורה השנוא/ה עליך: דוריס. השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: דוד. השם של חיית המחמד שלך (אם יש): אח שלי יובל D: איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: בזוקה 100% טהור. קפה אתה שותה: נס מגורען כפית אחת ושניים סוכר עם הרבה חלב. ואיזה תה: חזק עם שנים זוכר. יומן יש לך לבצפר (אם יש): אין. מצלמה יש לך: משו' באמת באמת דפוק שאין לה שם אפילו. אפשר לקרוא לה טימי. כרגע. עם מי את מדברת בתוכנות המסרים? איה. עם מי אתה מדבר בטלפון? אפחד. מה אתה שומע? וואי לא שאלתם את זה כבר חמש פעמים? כן. כ-ל-ו-ם. איזה חלונות פתוחים לך במחשב? החלון הזה, המסנג'ר ושיחה. מה עשית לפני שענית על השאלון? ראיתי טלווזיה. נהגת: לא. התנשקת: כן. טסת לחו"ל:לא ביזבזת את כל הכסף שלך: יותר מדי פעמים עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: כן. נשארת ער לילה שלם: בטח. עבדת במשהו והרווחת כסף: אהאה. או/או. יס או הוט? יס!! מסנג'ר או אייסיקיו? מסנ' קיץ/אביב או חורף/סתיו? חחחחחחחוווווווווורררררררררררףףף || להשמיד קייץ. שחור או לבן? שחור. מחשב או טלויזיה? מחשב. ספה או כורסה? ספה. המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? עכשיו. כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב. כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם. בשר או חלב? לא יודע.. מתלבט. פסטה או סלט? סלט. שניצל טבעוני או רגיל? רגיל אמריקה או אנגליה? אמריקה! ישראל או מקום אחר: מקום אחר. רוק או פופ? רוק /M\ פוסטרים או קירות חלקים? חלק. דיסקמן או MP3 ? מזה דיסקמן? סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? גרוק חמדמדXDXD יש לך חבר/ה? לא כרגע. מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לישון. יש לך חשבון פלאפון גבוה? יאפ. גבוה מאוד, מאוד.(מאוד). מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? SMS אתה מרגיש יפה? לא SSSS: למה? ככה. אתה ביישן או פתוח? ביישן עד לרגע מסויים>< מה הצבע האהוב עליך? שחור. מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? פחות חפרן. אתה מאושר? לא. היית פעם מאוהב?יאפ. שיחקת פעם בסימס 2?אני אלוף בזה |גבות| מאמין ב- אלוהים? יאפ. רוחות? יאפ. חיים שלאחר המוות? יאפ. גלגול נשמות?לא. פיות? לא. ערפדים? יאפ. אני רוצה להיות ערפד. אהבה ממבט ראשון?יאפ. אהבה וירטואלית?לא. נננננננננננננננגגגגגגגגגגגגגמממממממממממממממממרררררררררר.

למעלה