גייז יקרים........

oreah2

New member
גייז יקרים........../images/Emo166.gif

מה שלומכם? אין לי שום דבר נגדכם באופן אישי ורובכם דווקא אנשים נחמדים אבל אני לא מבין איך אםשר לעזאזל להמשך לגבר מינית. תסתכלו על הבחורה הבאה ותסבירו לי איך בחורה כזאת לא גורמת לכם לשום גירוי... לא מבין אתכם...

biman

New member
סטריייט יקר........../images/Emo70.gif

מה שלומך? אין לי שום דבר נגדך באופן אישי ורובכם דווקא אנשים נחמדים אבל אני לא מבין איך אםשר(-הטעות במקור...)לעזאזל להמשך לאישה מינית(חלקית לפחות...). תסתכל על הבחור הבא ותסביר לי איך בחור כזה לא גורם לך לשום גירוי.... לא מבין אותך... בתקווה שהבנת את המסר חמוד...

pumic

New member
biman שלום

כבר שעה אני מנסה ללמוד איך אני מצמידה תמונה של גבר חתיך וחסון למכתב ופשוט לא מצליחה רציתי לענות את אותה תשובה אבל השגת אותי. אז אולי לפחות תלמד אותי איך אני עושה את זה ולידידנו השואל... אני דווקא מאוד נמשכת אליה...........

biman

New member
ואללה?../images/Emo2.gif

ונעים מאד,הבנתי שאת חדשה... אני כותב פה לעיתים די רחוקות האמת... שלחי לי מסר ואסביר לך איך מצרפים חתיכים להודעות... ומה איתך? צרפת כבר חתיך לחייך או שאת שייכת לחבורה שלנו?

pumic

New member
מה הכוונה לשלוח מסר ?אכן?

ובקשר לשאלה השניה שלך אני חצי שיכת אליכם אני גם וגם אני אוהבת לטעום מהכל - כמו שצריך לא?

נEלי

New member
../images/Emo45.gif צודק! ../images/Emo6.gif

גם אני לא כל כך מבינה איך אפשר להימשך לגברים, למרות שלא הייתי מתנגדת לכמה התנסויות עם בראד פיט.

שמנתולה

New member
יאללה, שכנעת אותי להגיב!

דביל יקר! אתה באמת חושב שהתמונה ששמת תשכנע מישהו?! אפילו אותי היא לא שכנעה ואני לסבית...
עצה ידידותית: תשקיע ותשים תמונה שווה יותר, אולי ההומואים לא ישתכנעו אבל לפחות אני אהנה...

Yaniv-DC

New member
|מחיאות כפיים|

אבל האמת... מה שהכי מתאים לו - זו החתימה שלך

EyeSeeYou

New member
אתה חייב להתחיל לישון בלילה

במקום לבלות עם טיפוסים מפוקפקים בפארקים החשוכים!

למעלה