גייז סמים ווידיאוטייפ - קולנוע

אופק L

New member
גייז סמים ווידיאוטייפ - קולנוע ../images/Emo83.gif

הציעו כאן בעבר שרשור קולנוע, ומשום מה הנושא קצת דעך, אז הנה הזדמנות נוספת להעלות אותו כאן מחדש. סצינות גאווה מסרטי קולנוע, סצינות שריגשו אתכן, סצינות שאהבתן במיוחד (לא חייב סרטים גאים), היכן ראו לאחרונה את הטוסיק של מל גיבסון או את השדיים של וינונה ריידר? באיזה סרט בכיתם? איזה סרט גרם לכם לחשוב עוד פעם על משמעות החיים? ואולי איזה שהוא סרט היה הטריגר ליציאה שלכם מהארון או להחלטה חשובה אחרת בחיים שלכן? כתבו כאן מה שבא לכן, אקשן

DJNYC

New member
אוקי - סרט שראיתי לאחרונה

או יותר נכון לפני שעתיים. לסרט קוראים L.I.E שזה גם שקר וגם Long Island Expressway. הסרט מדבר על מיניות של בחור צעיר כבן 16, מול חבר שהוא קצת Bad Boy והוא גם חתיך הורס, ומול בחור מבוגר אשר נוטל אותו תחת חסותו. הסרט עצמו כולו עוסק סביב ענין המיניות, והוא יצר גל סערה קטנה בגלל הדירוג (שאומר שאסור לצעירים מתחת לגיל 17 לראות אותו) אני לא רוצה לדבר יותר מדי על הסרט כי אני מתאר לעצמי שאולי מישהו ירצה לראות אותו מתישהו.. בכל אופן, אני מביא לינק לאתר של הסרט, ותוכלו לקרוא שם קצת על הסרט, לראות TRIALERS וכו´.

אופק L

New member
ידוע לך אם הסרט יגיע לארץ?

לצערי, אם בארה"ב הדירוג כל כך מחמיר, אז גם בישראל הוא יהיה כזה (מעל גיל 18). חבל לי שדווקא סרטים כאלה, שיכולים לעזור לאנשים להבין מה הם, מצונזרים בצורה בוטה וחד משמעית על ידי קבוצה של זקנים שלא מבינים דבר וחצי דבר מהחיים שלהם. הסיפור מזכיר לי קצת את לוליטה, גבר בן 40 שיוצר קשר עם ילדה בת 12 - האם זה אותו הסגנון? האם יש יחסים של שולט ונשלט? האם זה כמו הקשר בין בריאן וג´סטין ב"הכי גאים שיש"?

MARMELAD

New member
עגבניות ירוקות מטוגנות !

סרט אהבה בין שתי נשים. הכל מרומז ומאוד מאופק, הן לא מתנשקות, לא מזדיינות, לא מצהירות על אהבתן, אבל לי זה היה ברור. יש ביניהן משהו. ולמרות שאני לא לסבית ולא נמשך ללסביות... הסרט הזה עשה לי משהו..מדהים!

SC

New member
לא רק שהן לא קיימו מגע כמו שהזכרת

אלא אף היו במערכות יחסים עם גברים ולמרות שאהבתי מאוד את הסרט הזה, לא התרשמתי ממנו כמוך. מעניין, אולי דרושה צפיה חוזרת.

MARMELAD

New member
יאללה - בוא ננתח !

חלוקת תפקידים מוגדרת - גברית - לובשת מכנסיים וחולצות רחבות נשית - לובשת שמלות וכובעים רחבי שוליים מגדלות ילד ביחד מנהלות משק בית משותף כשנפגשו אחת בשנייה - התאהבות טוטאלית מצד "מלקטת הדבש"... הכוללת חיזורים, כמו בילויים משותפים, השתכרות ביחד, פיקניק עם "מעשי גבורה"... ואת מי באמת הן אהבו? אחת את השנייה ! שווה שווה שווה לראות עוד פעם.

SC

New member
בפעם הבאע שאראה את הסרט

תאמין לי שאשים לב למה שאמרת כאן, ככל הנראה לא שמתי לב לכך כשראיתי אותו.

SC

New member
הכל אודות אמא

סרט מרגש מאוד, גרם לי להזיל דמעה, כן בכל שלושת הפעמים שצפיתי בו. סרט שיש בו הכל, כל מה שקשור בגאווה, עם פתיחות נפלאה. מי שלא ראה את הסרט מומלץ לראות אותו. סרט חזק.

למעלה