גייימס טוני קרא טיגר על קליצ'קו...

BROWN BOMBER

New member
גייימס טוני קרא טיגר על קליצ'קו...

כמו שידוע אלוף ה - WBC במשקל כבד ויטלי קליצ'קו אמור להגן על תוארו ב - 24.9.05. לפני כמה ימים הודיע על מספר יריבים אפשריים מתוך מתאגרפים ידועים כמו אלוף ה - WBO למון ברוסטר ואלוף ה - IBF קריס בירד שבמאזנו רשום ניצחון על ויטלי קליצ'קו. להזכירכם שבשנת 2000 שתי המתאגרפים הנ"ל נפגשו ולמרות יתרון ענק של קליוצ'קו בקרב נאלץ לפרוש אחרי הסיבוב האשירי בגלל פציעת קטף קשה. מאז בירד התפאל מנצחון זה בכל הזדמנות שיכול היה. אך נכון להיום הוא לא ממהר לפגוש אף אחד מהאחים קליצ'קו. אבל ההצעה המעניינת ביותר הגיש אתמול לא אחר מאשר ג'יימס טוני. אחד המתאגרפים עם המאזנים המרשימים ביותר שיש היום בזירת האיגרוף המקצועני. טוני בן ה -36 מתחרה כמקצוען מאז 1988 ובמאזנו 68 ניצחונות, 4 הפסדים, 2 תוצאות תיקו ו- 43 נצחונות בנוק אאוט. טוני התחרה ב - 4 קטגוריות משקל שונות ובקולם היה בראש הרשימה. טוני גם ידוע כאחד המתאגרפים שתמיד שואפים להתחרות מול הטובים ביותר ואחד שקיבל את הטיגר של וסילי ג'ירוב שרוי ג'ונס ודריוס מיחלצ'סקי האלופים במשקל חצי כבד התחמקו ממנו תמיד. טוני קיבל את ההצעה במקום ג'ונס והנחיל לקזאחי הבלתי מנוצח את ההפסד הראשון בקריירה המקצוענית שלו. לאחר מיכן ניצח בנוק אאוט בסיבוב ה - 9 את אוונדר הוליפילד ובהחלטת השופטים את ריידל בוקר הבלתי מנוצח. טוני כבר מזמן במרדף אחרי התארים במשקל כבד. ב -30.4.05 טוני למרות פציעתו הגיע לקרב מול ג'ון רויז אלוף ה - WBA, ניצח אותו ללא מאמץ והוחרז כאלוף החדש. תוך זמן קצר אירגון ה - WBA שלל ממנו את התואר בגלל שבבדיקות הדם שערך לפני הקרב נימצאו סימנים של סטרוידים. לפי חוקי ה - WBA לא יוכל טוני להתחרות על תואר זה במשך שנתיים. אתמול האלוף המושהה ג'יימס טוני קרא טיגר על אלוף ה - WBC ויטלי קליצ'קו והציעה לו לבחור בו כמתומודד על התואר בקרב שאמור לארוך קליצ'קו בספטמבר במדיסון סקוור גארדן. עדיין אין תשובה מקליצ'קו עצמו אבל לפי מידע לא רשמי נערכים מגעים בין שתי הצדדים ונכון להיום קיבל טוני הצעה כספית של 35% מסך ההכנסה עבור הקרב. אני אישית חושב שהיום אין מתאגרף במשקל כבד שיכול לתת קרב לקליצ'קו והיחיד שמהווה מועמד הולם זה ג'יימס טוני. אני מקווה שיגיעו להסכמה והקרב יצא לפועל בספטמבר... BROWN BOMBER...

Boxline

New member
תגובה ../images/Emo26.gif

ויטלי קצליקו טוב יותר מגיימס טוני למרות שלשניהם יש נסיון ולשניהם יש רקורד מרשים. כריס בירד אם הזכרת אותו גם הוא מתאגרף טוב ולמיטב ידיעתי ניצח את מייק טייסון (לא בטוח) או לנוקס לואיס...... אני חושב שאם יהיה קרב בין קליצקו לטוני קליצקו ינצח. אבל חכה שיגיבו לך כל תותחי הפורום באיגרוף כמו אורי צבי,יעקב דסקלו,מייק טייסון ואחרים. אגב חבריה חזרתי לפורום אחרי ביקור אצל דודים בחו"ל.

BROWN BOMBER

New member
קריס בירד מעולם לא נפגש עם טייסון

הוא בכלל יותר איש עסקים ממתאגרף לטעמי. בירד לא שואף למושלמות ולא מחפש להיות הטוב מכולם. הוא כבר תקופה ממושכת מתחמק מקרבות מול האחים קליצ'קו וההישגים היחידים שלו זה נצחונות על המתאגרפים הזקנים שבזמנו נחשבו לטובים בעולם כמו אוונדר הוליפילד לדוגמא. בעניין קליצ'קו וטוני אז אתה צודק. קליצ'קו באמת מגיע כפבוריט לקרב אבל אי אפשר להתאלם מההישגים של טוני. מתאגרף שקורא לעצמו אחד מאלה שמקפידים על מסורת ישנה. הוא כל הקריירה שלו שאף לפגוש את הטובים ביותר בלי שום קשר לכסף או כל דבר אחר. אני בטוח ב - 100% מי יצא המנצח בקרב. הצופה... כן אנחנו שנצפה בקרב נזכה לראות סוף סוף קרב כמו שלא ראינו מאז שנות השמונים כאשר בפסגה היו מתאגרפים כמו מייק טייסון, מייקל ספינקס, לארי הולמס, אוונדר הוליפילד, מייקל מורר, חוליו סזאר צ'אווז, שוגר ריי לאונרד, מרווין האגלר, טומי הארנס, רוברטו דורן ועוד רבים וטובים. אני מחכה לקרב הזה כבר הרבה זמן. אני מקווה שגם אתם... BROWN BOMBER...

Boxline

New member
טעות שלי ../images/Emo26.gif

אז הוא לא נפגש עם טיסון. אבל אני עדין אומר שהאח הגדול ויטלי קליצקו טוב יותר מבירד

COGAN BENY

New member
מבחינתי, המתאגרף המדהים ביותר

במשקל כבד סוחף קהל, ובוזבז זמנו ע"י פרומוטרים זה דויד טואה, גם שהוא מפסיד (לנוקס לואיס) , הוא כמו סופה, וכיף לראות אותו מתאגרף. היום הוא המתאגרף עם המכת רצח הכי חזק בספורט לדעתי.

MikeTyson

New member
אני איתך בני !!!

המתאגרף שאני הכי אוהב חוץ מטייסון זה דיוויד טואה. תמיד אהבתי אותו הוא באמת מדהים. הבחור שמנמן, עגלגל טיפה ונראה כמו איזה מטורף שכל היום אוכל. אבל יש לו טילים בידיים. הוא מתחרה במשקל והוא בכלל 178 אם אני לא טועה. וזה לא בגלל מסת השרירים שלו - בעיקר בגלל השומן (וגם השיער :) ואם תשאלו אותי למה הוא מתאגרף מדהים מבחינתי לא אדע לענות לכם. הוא פשוט מתאגרף טוב והוא גם שונא את לנוקס לואיס וזה מה שהכי חשוב. אגב יש לו שיער כמו של דון קינג.

BROWN BOMBER

New member
אתה לא אוהב את לויס? למה?

אני רוצה לדעת עם אני ואתה שונאים אותו בגלל אותה הסיבה. גם אני לא סובל את הליצן הגדול הזה... ...BROWN BOMBER

MikeTyson

New member
אני אגיד לך למה...

יש לו משהו מתנשא בדיבור. במסיבת העיתונאים לפני הקרב מול טייסון הוא שידר כאילו "אני כאן הפרופסור, אני הדוקטור... אתה טייסון, תמשיך להיות ילד רחוב מכוער ותפסיד לי בקרב". הוא מתאגרף מצוין, אין ספק בכלל... אבל מה זה שווה שהוא זבל של איש. מה זה שווה שהוא מתנשא ומתגאה בעצמו בכל הזדמנות אפשרית? שונא את האופי שלו ואת הצורה בה הוא מתאגרף. הוא מתאגרף כמו מכונה. ג'אב-קרוס , ג'אב-קרוס. לא מפסיק... מתאגרף חכם אבל לא יפה. הרבה טכניקה אין לו, ולא תראה אותו עושים מהלכים יפים. התכופפויות והתחמקויות. בקיצור הוא מתאגרף טוב אבל אין בו משהו מיוחד. הוא לא המתאגרף שהילד הקטן שצופה בטלויזיה ירצה להיות כשיגדל. חוץ מזה, בלי להעליב אף אחד - יש לו אופי בריטי מגעיל.

BROWN BOMBER

New member
לנוקס לויס....

למען האמת חשבתי שתהיה באותה דעה איתי אבל עם מצאת עוד דברים זה גם טוב. מבחינתי לא הדיבור שלו עם האיתונות אלה הצורה בה הוא היה בוחר לעצמו יריבים. בתחילת שנות ה - 90 לויס ניצח מספר קרבות מול מתאגרפים טובים כמו רזור רדוק, טוני טאקר ופרנק ברונו מה שעשה אותו מועמד לקרב על התואר העולמי. באותו זמן ב - 1995 יצא טייסון מהכלא וניצח גם הוא מספר קרבות ובינהם מול פרנק ברונו האלוף הטרי של התאחדות ה WBC שגזל את התואר מאוליוור מקול. טייסון אלוף ה WBC קיבל את הצעתם של אנשי לויס לקרב בין השניים אך ביטל את הקרב בגלל מחלוקת כספית שדרשו אנשי לויס. הם ביקשו עם אני לא טועה 50% מהרווחים בשביל התואן לכתר. כך לויס הצליח למנוע את הבלתי נמנע "ולשמור על כבודו". אחרי ההפסד של טייסון להוליפילד לויס לא דיבר הרבה פשות חתם על החוזה. הרי זה ברור. הוליפילד עומנם מתאגרף גדול אבל לא מפחיד כמו טייסון. לויס ניצח את הוליפילד הזקן אחרי שתי נסיונות ונהיה אלוף העולם. לאחר מכן לויס הקפיד לבחור יריבים בהקפדה שלא יסכנו את תוארו יותר מדי מתאגרפים כמו מייקל גרנט עם מימדים גדולים ומרשימים אבל מתאגרף מאוד לא מנוסה יחסית ללויס. פרנסוה בוטה - מתאגרף מאוד נחוש, חזק אבל עם טכניקה נחותה בהרבה מזו של לויס מה שעזר לו לנצח. דויד טואה - מתאגרף נמוך, חזק אבל מאוד איתי ועם טכניקת חדירה חלשה מדי ולויס הצליח להחזיק אותו במרחק של ג'ב לאורך כל הקרב. וכך במהלך כל הקריירה שלו כאלוף הוא התחמק מיריבים כמו ג'יימס טוני, וסילי ג'ירוב, האחים קליצ'קו. הוא אפילו לא מיהר לאחד את התארים מול קריס ברד וג'ון רויס כדי לא לרכז את כל תשומת הלב של המתמודדים רק עליו. אבל הרגע סוף סוף הגיע. כאשר ההישגים של ויטלי קליצ'קו הגיעו לשיא לויס לא יכול היה להתחמק יותר ונאלץ להתמודד מולו. כולנו יודעים מה קרה באותו קרב ואיך קיבל לויס את הנצחון. לאחר הקרב הבטיח לויס שיתן קרב חוזר לקליצ'קו בתנאי שינצח בקרב רייטינג את קירק ג'ונסון הקנדי. קליצ'קו ניסח בנוק אאוט בסיבוב השני וקרא טיגר על לויס. אך לויס מיהר להודיע על פרישה במילים: אני ניצחתי את כל המתמודדים, אין לי יותר מה להוכיח לכן אני מוריש את מקומי לצעירים. אין צורך להסביר למה לויס החליט כל כך מהר שאין לו יותר מה להוכיח. פשות הוא נהג בצורה חכמה אולי כאיש עסקים אבל עמוק בליבו הוא חש פחד מפני יריב שלא ירפה ממנו עד שיגמור אותו בנוק אאוט ויגרום לו להצתער על שהחריח את קליצ'קו לחכות להזדמנות שלו כל כך הרבה זמן. אלוף אמיתי צריך להשאר לא רק אלוף על הנייר אלה מודל לחיקוי של כל ילד. לשדר עומץ לב, נחישות ודביקות במטרה. ג'ו לויס היה כזה, רוקי מצ'יאנו, פלויד פאטרסון, מוחמד אלי, לארי הולמס, ג'ו פרייזר ואפילו מייק טייסון היו כאלה. העם אפשר להגיד את זה על לויס?.... BROWN BOMBER...

MikeTyson

New member
זה שלנוקס פחדן כולם יודעים..

אבל אל תשכח שהבחור הזה חזק מאוד ובתקופתו הטובה ניצח את טייסון שאז זו היתה משימה לא קלה. במה שאתה אומר אתה צודק אבל קח בחשבון שלואיס התחיל את הקריירה שלו מאוד מאוחר. הוא היה בן 25 כשהתחיל להתאגרף בקרבות מקצונים. לכן הוא רצה להגיע לתואר עם כמה שפחות יריבים וכמה שפחות זמן. ואמרת יפה כשכתבת שבעניין הפרישה שלו. הוא פשוט פחדן אין ספק. גם נגד טייסון הוא לא רצה לעלות בהתחלה. רק בגלל שטייסון אמר עוד משנת 2000 כי הוא רוצה "לאכול את הילדים שלך" ובעוד כמה מקומות בתקשורת אמר טייסון כי הוא רוצה קרב מול לואיס - ללואיס לא היתה ברירה אלא להסכים לטייסון וגם כי שניהם היו צריכים להתמודד על התואר. מבחינת הכושר לואיס הגיע מצוין לטייסון, ההפך מטייסון שניסה לחזור לימים הטובים אבל לא הצליח. לואיס בא לקרב אחרי שניצח את רחמן בקרב חוזר ונראה נחוש יותר. וטייסון ??? סתם התרוצץ בזירה ב-3 סיבובים הראשונים נראה כי זה קרב צמוד ושקול אבל אז התחיל הדימום מעל העין. הסיבה לפרישה היא כנראה הניצחון על טייסון, לואיס כבר אמר בעצם "אני כבר עשיתי את שלי. ניצחתי את טייסון, אני הולך הביתה". עוד לפני שטייסון ביקש קרב חוזר בתקשורת כבר לואיס הודיע על פרישה. אח"כ הוא התחרט וביקש סכום פשוט מגוחך של כמה מיליארדים טובים כדי שיהיה קרב חוזר מולו נגד טייסון (איש עסקים אמרנו לא?). בקיצור. לנוקס לואיס לא הסכים לקרב חוזר מול טייסון לבסוף, אחרי הקרב, כשרצה לפרוש הגיע ויטלי קליצ'קו שבמאזו אז היה 32 נצחונות והפסד אחד (לכריס בירד). לואיס שוב רצה להוכיח שהוא הטוב מכולם והסכים לעשות עוד קרב אחד לפני שיפרוש. גם אם הוא היה מפסיד הוא היה פורש אני חושב. אבל לואיס ניצח - שלא בצדק ואתה יודע איך הוא ניצח לא צריך להזכיר לך. היה קצת דימום בראשו של קליצ'קו שהפסיק את הקרב ונתן ניצחון ללואיס. הפעם, באמת היה מגיע לקליצ'קו קרב חוזר מול לואיס. אבל שוב לואיס לא איפשר לקילצ'קו קרב חוזר מולו. וזה מראה על פחדנות. אחרי הקרב מול קליצ'קו לואיס פרש. וטוב שכך, עכשיו יש בעולם האיגרוף הכבד פחות מתאגרף אפור ופחדן שלוקח את התארים שלו בזכות ובצדק - אבל לא בצורה היפה. ובאמת, אין שום סיבה לילדים קטנים (אפילו בריטים) לנסות ולהיות כמו לואיס.

BROWN BOMBER

New member
עם מדברים.. הקהל לא אוהב את קליצ'קו

אלוף העולם במשקל כבד זה מסורת אמריקאית מאז שג'ו לויס ניצח את מקס שמלינג ב - 1938. מאז התואר העולמי נמצא בידיים של המערב. לנוקס לויס אומנם בריטי אבל הוא חי והתאמן בקנדה, כמו רוקי מרצ'יאנו האיטלקי חי בארה"ב. קליצ'קו הוא האלוף המזרח אירופאי הראשון בהיסטוריה ויהיה לו קשה במיוחד לזכות באהדת הקהל העולמית. לא יהיה מספיק להיות רק המתאגרף הכי טוב בעולם אלה הרבה יותר מזה. אין צורך להזכיר את המעשה של מוחמד עלי בזמנו שהלך ונלחם מול כל קלי התקשורת האמריקאית כאשר סירב להתגייס לצבא בזמן המלחמה בוייטנם. הוא אמר: "עם אני מרגיש לא מוגן במדינה שלי אז למה שאני אעשה את זה לאחרים. הוייטקונג עף פעם לא קראו לי NIGGER". עלי עשה רבולוציה אמיתית בארה"ב ועל זה הוא נחשב לאלוף של כל הזמנים. קליצ'קו מצידו שונה בהרבה מכל אלוף עולם בהיסטוריה. ויטלי וולדימיר קליצ'קו מחזיקים בדוקטורט בספורט. מדברים למעלה מ - 5 שפות, ידועים ומכובדים בחברה בלי שום קשר לעישוק שלהם באיגרוף. לויס מצידו עף פעם מצידו לא מפספס הזדמנות להעביר ביקורת על קליצ'קו ולפני כל קרב שלו הוא מקפיד לפרט עד כמה יריבו טוב יותר ומקפיד לתת עצות ליריבים איך מנצחים את קליצ'קו. זה קרה בקרב מול קורי סנדרס ומול דני וויליאמס. אחרי הקרבות אמר קליצ'קו "עם לויס חושב שהוא יודע איך לנצח אותי למה שלא יחזור בו ויפגוש אותי בזירה בעצמו". לויס לא יודע איך לנצח את קליצ'קו משום שעף פעם לא היה אפילו קרוב לזה. ...BROWN BOMBER

MikeTyson

New member
קליצ'קו טוב יותר מטוני...

אין בכלל ויכוח. מאוד מרשים אותי המאזן של טוני עם 20 אלף נצחונות ו-4 הפסדים אבל צריך לזכור שגם קליצ'קו לפני שנתיים בדיוק הוביל בנקודות מול לנוקס לואיס. הוביל הוביל ובסוף אכל אותה בהפסד רק בגלל שדימם מעל העין. בכללי, קליצ'קו הוא המתאגרף הטוב ביותר במשקל הכבד כיום. והכוונה כמובן לויטלי.

BROWN BOMBER

New member
אני לא טוען שטוני טוב יותר...

אני עומר שהכוחות די שקולים. אין ספק שקליצ'קו הוא זה שגרם לפרישה של לויס אבל לדעתי לויס אף פעם לא היה אלוף אמיתי ובמשך זמן רב התחמק משתי האחים קליצ'קו. טוני מצידו הוא מתאגרף שלא הפסיד מאז 1997 למרות שנפגש עם הטובים ביותר במשקלים שונים. לדעתי הכוחות הם די שקולים והקרב יהיה משהוא יוצא מן הכלל.

der bomber

New member
זה בית ספר רוסי נגד אמריקנסקי

בית ספר של קליצ'קו זה סובייטי מאולימפיאדה, טוני בא מבית ספר פרופשיונל. אם קליצ'קו מחזיק טוני רחוק טוני מקבל מכות חזקות.

למעלה