ג'יימס אמר שהוא אוהבב..

ג'יימס אמר שהוא אוהבב..

A TONED STOMACH מה זה? בטן מתונה?! חח כאילו מה זה אומר הטונד הזה?

fight star

New member
שטוחה יעני.... יופי לו...

ואני בטוחה שלחברתו (אההפפצ'וזונה) יש בטן שטוחה...

13 u S t 3 D

New member
ונניח שיש מישו

שאוהב בטן נפוכה.. *פרצוף מגלגל עיננם* אוייי גיימססייי מה זה היציאה המוזרה הזאת??..חחחחח

fight star

New member
אההההמממ...

חחחחחח...נראה לי זה עוד יציאה נורמלית יחסית לשטויות שהם מוציאים....

blink me1

New member
חחחחחחח ג'יימסי..איזה מאמי../images/Emo23.gif

וחוצמזה שאנלא מכירה הרבה אנשים ( אנלא מכירה בכלל.... ) שלא אוהבים בטן שטוחה!

Hypnotise

New member
הכתבה..

שהוא אמר בא את זה ממש טובה. אם מישהי לא קראה אני יעלה את זה בפורום.. שווה קריאה בהחלט!!!!!!!!!!! וד"א קניתי את העיתון TOTP וזה פשוט גדול!! מסורף מוסף של מקפליי.... יאאאאאאאייי.... ויש שם פוסטר ע - נ - ק -י שלהם!! ו2 כתבות מקסימות (איזה חמודים דאגי וטום.. הם יוצאים הכי חננות מכולם.. אוי אוי אוי... לאכול אותם פשוט!). ויש שם תמונה ששמו לדאגי כאילו שער בחזה... כזה מצחיק... ובעיתון עצמו יש כתבה עם ג'יימס (הוא כזה מתוק..) וגם פוסטר של באסטד ושל ג'יימס לבד... שווה בהחלט... אני כל כך שמחה שמצאתי את העיתון!!!! אני מצרפת את השער של המוסף של מקפליי (אחר כך גם את הדף האחורי.. זה פשוט יפה...

DesertRose7

New member
מהר מהר מהר!

את חייבת להגיד לי!!!!!!!11 איפה קנית אתזה? יש שם עוד? אפשר להזמין? של איזה חודש זה? מי בשער ש להעיתון עצמו? HEEEEEEEEEEEEEEEELP

Hypnotise

New member
טוב טוב טוב...

קניתי פה באילת (מצטערת לאכזב) עברתי בכל החנויות בעיר עד שמצאתי את זה במיקרה... בשער יש את גירלז האלווד (Girls Aloud) והמוסף של מקפליי מצורף מאחורה (לא ראיתי אותו בכלל וחשבתי שאין כלום בעיתון על מקפליי.. עד שהחלטתי לקנות את העיתון בכל מיקרה וסובבתי לראות את המאחורה (מאיזו סיבה טיפשית...) וראיתי!!! זה של חודש יוני... לפי מה שכתוב על העיתון... אני לא יכולה העלות את הפוסטר (הוא ע - נ - ק - י) אבל את הכתבות כן.. אם אתן רוצות....

DesertRose7

New member
אווווווווווווווווווווווווווווווף...

עכשיו בחיים אני לא אמצא אותו!!! מתי קנית אותו?????? אני רוצה.. אבל מאיפה אני אשיג אותו????. לא פייר...

Hypnotise

New member
אמממ...

קניתי אותו ביום שלישי... אחרי הבגרות שלי (הייתי צריכה משהו שיעשה לי מצב רוח טוב לא?!) אולי תמצאי... תראי אני סתם חיפשתי ומצאתי...

Hypnotise

New member
יודעת מה אותי מבאס???

שלא מצאתי את העיתון שמימנו סרקת את הדף מהכתבה של מקפליי.. אני מתה לקרוא את כל הכתבה ולא מצאתי את העיתון... אוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווף!!!!!!!!! תראי לך יש את מה שאני רוצה ולי יש את מה שאת רוצה (הכוונה לעיתונים כמובן... חי חי חי) תמיד אומרים שהדשא של השכן ירוק יותר...

DesertRose7

New member
אבל...

לך יש מוסף שלם עלךיהם!!!!!!!!!!!! טוב ביום ראשון אני בעזיראלי.. אולי יהיה שם.. מקסימום אני אזמים בסטימקצי שאני תמיד קונה!!! ותאמיני לי שאת sugar הרבה יותר קל למצוא! זה גם גיליון יולי.. ככה שיש עוד זמן עד שיהיה חדש! אני רוצה מוסף מקפליי!!!!! אה ואל תשכחי.. סמאש היטס הבא.. או יותר נכון זה שצריך לצאת עכשיו יש מקפליי ע להשער ופוסטר ענק שלהם!!!! שווה לקנות! אי מחכה שיגידו לי שהוא הגיע!

הייתי היום בסטימצקי...ואין../images/Emo70.gif

אבל אני הייתי בקניון איילון..אני באמת אקפוץ לסטימצקי בעזריאלי אולי שם יש...או לודעת איפה. מכירות דיזנגוף סנטר?..אז שם חנות של עיתונים מחו"ל וכאלו ויש גם דוכן ענק רק של עיתונים כאלו אבל גם שם לא מצאתי...אני צכה לעשות לשם עוד איזו גיחה קטנה ולחפש שוב...אוף!

hadardit

New member
הייתי שם לפני שבוע לא היה שם משהו

בדוכן עיתונים שבקומה למעלה אבל בחנות ירחונים אין כל כך מגזינים מאנגליה אבל פעם אחת ראיתי שעל הדלת של החנות שמו תמונה של בסטד משהו כניסה לחנות, ובתמונה הם יושבים בבית קפה

Hypnotise

New member
אבל חיפשתי...

הייתי בכל החנויות בעיר ולא מצאתי... אוף.. אני מקווה שתימצאו את מה שאתן מחפשות.... וכן, המוסף שווה בהחלט....

למעלה