גיימס ברון השאיר הודעה במועדון!

sodisrael

New member
גיימס ברון השאיר הודעה במועדון!

hey guys, how are you all doing? well anyways i just wanted to let ya know..that yesterday I told James Bourne about the war and what has been going on in israel for a while now..and he posted a comment in :http://myspace.com/sodisrael so ya can all come and check it out..and he except some israeli comments on his my space.. and about Outwit..i went to see one of their gigs..these guys rules!!!!they're so gonna get signed by sic puppy records..so go and support them : sicpuppyrecords.com u're invite to email me whenever [email protected] have a nice and calm week shani

PunK RocK 1o1

New member
WOW

זה ממש מגניב!! זה אומר שהוא בעדינו?
הוא אמר שהם יבואו!!

PunK RocK 1o1

New member
../images/Emo45.gif

שלא תביני לא נכון אני כן מאמינה לך! זה סתם נחמד לראות אותו ברצינות אומר את זה

just jenny

New member
../images/Emo205.gifאומאגד!

אבל מזה מתי שהם יסיימו את האלבום השני, זה עוד פול זמן=[

../images/Emo80.gif דווקא אני לא חושבת שעוד הרבה

זמן.. אם הם עובדים על האלבום כמה כמה חודשים בטח עוד חצי שנה הם יוציאו את האלבום ואני מתארת לעצמי שהם יבואו בפסח 2007 או משהו. הממ.. הרבה זמן בשביל אלבום זה כמה שנים חחח

sodisrael

New member
סוד אוף דורק

סיפרתי לגיימס על המצב בארץ אתמול והוא החליט להקליד תגובה במועדון שלנו.. ועל כך שהם מגיעים לארץ אחרי שהם ייסימו להקליט את האלבום השני שלהם.. את יכולה לקרוא את התגובה של גיימס : http://myspace.com/sodisrael

מותק13

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo12.gif

ייייייייייייייייייייייייייאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאהווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו D: יאיייי אני לא מאמינהההה!!!!@$#@%@$#@#@%@ אני נשמעת כמו פאקצה אבל לא אכפת לי כי אני מאושרתתתתתתתתתתת D: ג'יימססססססססססססססס
%@##!%$!^ *אשפוז*

shanibu

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo12.gif

ג'יימס!!!!!@!#$^#@!#%^&^^%$#@!$#$%^*$#@$%^&*)^%$#@@&*)%$#@$%^&%^$#@#&*)^%$$#&*)(*&%#$^&*)&%$^&*)(&^%&()*^&%$#^*)&^$%#$^&%*$#@#$%^&%&$^#%@$%^%$$%^&*^&^%$^&%^$@#@%&^%^&**&^%$#@!&)*$#@%^&$#@!#$%^&*)(#$@!#$%^&*^$#@!#$&*)(*&%$#@!#$&*)&^%$#@
*התעלפתי.*

O0NoNi0O

New member
:)

עאעאע!! איזה חמודד:) לפי מה שקראתיLOL אמ..לא הצלחתי לקרוא מה הוא הגיב לך באתר...לא מצאתי את זה....^^ מישהיא יכולה להעתיק את זה לכאן?

ראיתי! ואני ממש מתרגשת../images/Emo9.gif

ה-ם ב-א-י-ם ל-א-ר-ץ-ץ-ץ-ץ-ץ-ץ-ץ-ץ-ץ-ץ-!-!-!-!-! א-י-ז-ה כ-י-ף-ף-ף-ף-ף-ף-ף-!-!-!-!-! כשהם יבואו [ב"ה] מי באה איתי לתעלת ביוב של המלון שהם יהיו בו!?

shanibu

New member
../images/Emo15.gif שתקי ../images/Emo11.gif

ג'יימס שלי - דני שלך [מקפליי]. קפיש?

J e s s e

New member
היי היי

להרגע עם דני.. הוא שלי אבל אני מוכנה לחלוק עם יובל... אם היא מוכנה איתי חיחי
וזאת מיקיייי חח אני אצל חברה ועשינו פה חיים משוגעים חיחי

לושהה

New member
חהחה יאללה בואי נחלוק!D=