גיימס התמוטט\התעלף בארה"ב

סתיוית

New member
גיימס התמוטט\התעלף בארה"ב

James Collapsed in the USA due to the heat on the tour bus in America as the air conditioning wasnt working בגלל שהמזגן באוטבוס לא עבד :\ מסככןןןןןן! כנראה הוא רגיש!בכל זאת אנגליה היא עיר קרההה ועדו אורטל אומרת לי- מעניין מה יקרה כשהם יגיעו לארץ (בחלומות שלנו ז"א)! (מישהי מהפורום הבריטי שמעה את זה ברדיו)

סתיוית

New member
אני מניחה שהוא רק התעלף!

כאילו העתקתי לכן את מה שהיא רשמה ואחרי זה שאלתי מתי ואיפה היא שמעה אז היא אמרה שהיא שמעה את היום ברדיו המקומי! אנלא חושבת שזה רציני, רק התעלף!

רק התעלף

להתעלף אומר שלא מגיע לפעמים מספיק דם למוח.. נקווה שהוא בסדר עכשיו

סתיוית

New member
נו את יודעת למה התכוונתי..

לא להתחיל לפרש את זה למונחים רפואים.. הוא רק התמוטט והתעלף..לא מאושפז או משהו כזה! אבל פווור גיימסי :(

musichunter85

New member
בנות, שכחתן את השאלה הכי חשובה:

אנגליה היא עיר קרה?! OH, REALLYג€... כשאנגליה תהפוך ממדינה לעיר, תודיעו לי... (ולא, זה לא אישי, אני פשוט במצב-רוח לירידות היום, ומי שרוצה לדעת למה - שתציץ לפורום זיהוי שירים...)

סתיוית

New member
נו התכוונתי לונדון עיר קרה דה סיים

אתן מה זה קטנוניות! משגעות אותי

musichunter85

New member
כ"כ קטנוניות...

שאפילו כשבן כותב משהוא קטנוני את חושבת שמדובר בבת? אנד יור אינגליש איז סווו גוד... אני מקווה שלא שכחת מה עושה לחיצה משולבת על ALT+TAB...

סתיוית

New member
מותק, לא טעיתי- חוק חדש-הרוב קובע

אם לא שמעת יש חוק כבר כמה שנים טובות שהרוב קובע! אם יש יותר בנות אז אומרים בצורת נקבה! ולכן לא טעיתי, למרות שזה נעשה בטעות ולא ידעתי שאתה בן! ומה יש לך מהאנגלית שלי? ומה הקשר? לא הבנתי מה אתה רוצה ממני? לרדת עליי? מה מי מו? כאילו פאק.אל תעצבן אותי כי גם אני עצבנית!

musichunter85

New member
סליחה, לא התכוונתי לעצבן אותך...

רק רציתי לרמוז בצורה צינית שאם כבר את משתמשת בביטויים באנגלית את יכולה להשתמש גם בכתיב המקורי שלהן (דהיינו לכתוב באותיות באנגלית). לא ידעתי שזה ירגיז אותך כ"כ. אני מקווה שתסלחי לי...

musichunter85

New member
סליחה, לא התכוונתי לעצבן אותך...

רק רציתי לרמוז בצורה צינית שאם כבר את משתמשת בביטויים באנגלית את יכולה להשתמש גם בכתיב המקורי שלהן (דהיינו לכתוב באותיות באנגלית). לא ידעתי שזה ירגיז אותך כ"כ. אני מקווה שתסלחי לי...

SurfeR Babe

New member
מסכןןןןן

באמת זה בטח בגלל שהוא רגיל לאנגליה... מוזר לי לדמיין את זה... חחח ראיתי את הכינוי שלך במסנג'ר אז רצתי לפורום כדי לבדוק ואח שלי כל הזמן ניסה לקחת ממני את המחשב וזה היה מאוד מצחיק...

SurfeR Babe

New member
אני קארין חחח עם הכתובת הלא מאומתת

נדפק לי המסנג'ר כשאני מנסה לאמת

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gifמסכני../images/Emo4.gif שירגיש טוב../images/Emo24.gif

איזה מסכןןןןן ../images/Emo7.gif

כוסון מסכן! כנראה באמת הוא רגיל למזג האוויר בבריטניה..! וואי וואי, אם הם יבואו לישראל, בכלל - הם ימסו בשמש כשהם ירדו מהמטוס!

busted4ever

New member
תרגיש טוב

מסכככככככככככככככככככככככככככככן גם אני מתעלפת הרבהה!! בוא נעשה קבוצת תמיכהה

למעלה