ג'יימס משחק בהצגה חדשה

riktal

New member
ג'יימס משחק בהצגה חדשה

קוראים להצגה Extinction (שזה אומר השמדה, הרס). מדובר בהצגה שהיא קומדיה דרמה אפלה על חברות ועל כמה רחוק אנחנו מוכנים ללכת כדי להציל את החברים שלנו. ההצגה רצה בלוס אנג'לס מיום ה-21/11/09 ועד ליום 13/12/09 בתיאטרון בלוס אנג'לס (אם מישהו מתכוון לטוס לראות אותה
). ג'יימס משחק בליין מסיבות שהתבגר, התחתן ויש לו תינוק, אבל הוא לא יכול לעזוב את החבר הכי טוב שלו מאחור, למרות שהוא מאוד רוצה לעשות זאת. אומרים שהמשחק שלו מאוד אפל ושונה לגמרי משון. ודרך אגב - הוא גם נראה מאוד שונה מאיך שהוא נראה כשון ספנסר. לפי מה שהבנתי מהדיווחים השונים - הסוף של ההצגה לא טוב והרבה מעריצים שאמורים לראות אותה מפחדים מאיך שהיא נגמרת. שני שחקנים נוספים בהצגה הם מייקל ווסטון (Michael Weston) שמוכר מהסידרה האוס (למי שרואה אותה). הוא שיחק בפרק 12 בעונה הראשונה של PSYCH, בפרק שקראו לו: התחזית: עניים ורצח. בהצגה משחקת גם שחקנית בשם אמנדה ד'אתמר (Amanda Detmer) שמוכרת מהסדרה מרפאה פרטית (אבל אני חושבת שהיא מופיעה בעונה שעוד לא שודרה בארץ). בפורום הרישמי אנחנו מחכים שכמה מעריצים של PSYCH ילכו לראות את ההצגה וידווחו עליה ממקור ראשון, אבל לא חסרים כתבים ואנשים שראו כבר את ההצגה ונותנים עליה חוות דעת, שבכולם אומרים שג'יימס משחק פשוט נפלאה וההצגה פשוט מדהימה - אבל לא חשבנו על פחות מזה, נכון?
. צרפתי שני דוגמאות לסיקורים על ההצגה (הכל באנגלית כמובן). http://www.examiner.com/x-5326-LA-T...ter-at-its-best?cid=exrss-LA-Theater-Examiner http://www.examiner.com/x-5326-LA-T...ter-at-its-best?cid=exrss-LA-Theater-Examiner

riktal

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

riktal

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

riktal

New member
../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif

riktal

New member
../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif

riktal

New member
הכי חמוד בעולם! ../images/Emo99.gif

הייתי מתה לראות את ההצגה שלו, אבל זאת לא סיבה לנסוע עד לוס אנג'לס (או שכן...
). יש לי את הזמן הפנוי לזה (אנחנו עדיין בשביתה), אבל הכסף חסר (בגלל השביתה). בכל מקרה - אנחנו מחכים שכמה חברה מהפורום הרישמי יהיו בהצגה וידווחו ממקור ראשון איך היא וברגע שזה יקרה אני אעלה את תגובתם גם לפה.

riktal

New member
אז הסוף של ההצגה הוא כזה:

אין טעם שאסמן כספויילר, כי לא נראה לי שמישהו טס לללוס אנג'לס בשביל לראות את ההצגה בזמן הקרוב
, אבל רק שתדעו שאם זה היה אפשרי, זה היה כל כך כדאי! כל מי שהלך להצגה סיפר שאחרי ולפני ההצגה הם נפגשו עם השחקנים וג'יימס
פשוט דיבר איתם כמו חבר והצטלם עם כל מי שביקש. אחד המעריצים טס מאוסטרליה (!!!) רק בשביל לראות את ההצגה הזאת והוא יפרסם תמונות בקרוב, וברגע שהוא יעשה את זה, אני אעלה אותם לפה. בינתיים צירפתי תמונה של מעריצה אחרת שהצטלמה איתו לאחר ההצגה. בכל מקרה - הסוף הוא כזה: קודם כל תדעו שלמרות מה שרשמתי קודם לכן, אף דמות לא מתה בהצגה. בסוף ההצגה הדמות של מייקל ווסטון, מקס, טוען שלפני שנים הוא שכב עם אשתו של פין והכניס אותה להיריון. פין, מסומם מקוקאין, עצבני וכועס, הולך לחדרו, שם אישתו ויקטוריה קוראת לו מקס והוא מתעצבן ותוקף אותה (כל כך לא מתאים לשון ספנסר ו/או לג'יימס להתנהג כך, מה שמראה שוב ושוב כמה הוא שחקן גדול מהחיים!!).

למעלה