גייס חמישי אמרו אמרו- אז מה- זה לא ידועה

• פותח הנושא x
  • פורסם בתאריך

x

New member
גייס חמישי אמרו אמרו- אז מה- זה לא ידועה

שלוש שנות מאסר בפועל לתושבת אום אל פחם שגויסה לחזבאללה בית המשפט המחוזי בחיפה גזר הבוקר 3 שנות מאסר בפועל על מנאר ג`בארין, בת 24 מאום אל פחם, שגויסה לחיזבאללה במהלך לימודיה בירדן. היא קיבלה מחשב נייד השייך לסוכנת אחרת של הארגון והחזיקה אותו בביתה. לאחר מכן נפגשה עם הסוכנת בירדן וביררה פרטים על הליך הגיוס לחיזבאללה ותוכנית האימונים הצפויה לה.

ועוד קצת פרטים

מאתר הארץ: מכתב האישום שהוגש לבית המשפט המחוזי בחיפה. מתברר כי בשנים 2002-2003, בעת שלמדה הנאשמת באוניברסיטת עמאן בירדן, היא הכירה צעירה בשם ג'אדא עבד אל-קודס מוצטפא, שתפקידה היה גיוס סוכנים לחיזבאללה. מוצטפא ניסתה לשדל את הנאשמת ועוד ישראליות לסייע בביצוע פיגועי התאבדות בשטח ישראל. באוגוסט 2003 הציעה מוצטפא לנאשמת להצטרף לחיזבאללה, ואולם ג'בארין סירבה. מאוחר יותר, ביקשה מוצטפא מג'בארין להחזיק בעבורה בישראל דיסק און-קי אותו היו אמורים לאסוף אנשים הקשורים לחיזבאללה. לכך הסכימה ג'בארין, ולקחה את כונן הזיכרון הנייד לביתה בישראל. כמה חודשים אחר כך עזבה את סופית ירדן ושבה לישראל. ביולי 2004 נענתה הנאשמת להזמנתה של מוצטפא לבקר שוב בירדן, ועל פי כתב האישום חזרה מוצטפא על הצעתה שג'בארין תתגייס לארגון. הנאשמת התעניינה בהליך, ולא סירבה להצעה. בספטמבר אותה שנה נסעה ג'בארין שוב לירדן - לשם ברור פרטים מדויקים אודות הליך הגיוס המצפה לה. כתב האישום מוסיף כי השתיים המשיכו לשמור על קשר טלפוני ביניהן בשנים 2005- 2007. עם זאת, הצעירה לא התגייסה לארגון וכרטיס הזיכרון הנייד שהעבירה נשאר ברשותה ולא נמסר לאף גורם.

mike00

New member
תראה,אני מסכים שאי אפשר להכליל את כולם בגלל

איזה מפגרת שלא יודעת מה היא רוצה מעצמה....אבל זה בהחלט לא גורם לי נחת לדעת ש"אזרחית ישראלית" ניצלה את החופש שהיא מקבלת מהמדינה בשביל לנסות לפגוע בה... זה שהיא לא ממש עזרה אלא רק כמעט עזרה לא משנה את העובדה שבתור אזרחית ישראלית היא היתה אמורה להגיע מרצונה לכוחות הביטחון וליידע אותם על המקרה,מה שלא קרה פה... מיעוט פרטים או ריבוי פרטים לא ממש משנה את העובדה שלדעתי היא צריכה להכלא לכמה שנים טובות או פשוט להיות מגורשת מפה בדיוק כמו כל אחד אחר שייצור מגע עם סוכן זר בין אם הוא יהודי או ערבי..

אני מסכים איתך שזה חמור

ואם האישומים יוכחו היא באמת תשב בכלא ובצדק. רק מעצבן אותי אי האמינות של כלי תקשורת ישראליים, כשזה נוגע לערבים: מעניין איך מזה שבסוף היא לא התגייסה לחזבאללה, נענע הפכו את זה דווקא ל"גויסה לחזבאללה". יעני התעניינה באפשרות של להתגייס לחזבאללה לא מספיק חמור, בואו נראה איך אפשר להפוך את זה ליותר גרוע. ולידיעת העורכים של נענע, דיסק און קי זה לא מחשב נייד...

mike00

New member
נשלח בטעות...

גזר הדין כבר הוחלט....אם הם לא הוכחו אז יש פה בעיה "קטנה" אתה לא חושב?? הבחורה הולכת לכלא לשלוש שנים....

gogi000

New member
חחח הכתבים של התקשורת האינטרנטית הם על הפנים

אני בטוח שלחלק מהם אין אפילו בגרות, תראה מה מצחיק כאן: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3476316,00.html מדובר על אחד שהעלים 2.5 מיליון ש"ח מסים, אני קורא בכתבה ומוצא שהיה לו הכנסה של 3,300$ בחודש שהוא העלים והוא העלים הכנסה החל מ98 יעני במשך 10 שנים, אז חישוב פשוט: 3,300*12*10*4= 1,584,000, יעני כל ההכנסה שלו(לא מסים) היתה 1.6 מיליון ש"ח, אם אותו מעלים מס היה בוחר במסלול המיסוי של 10% בגין הכנסות משכ"ד אזי היה עליו לשלם 160 אלף ש"ח מסים לכל היותר, תהרוג אותי אם אני יודע מאיפה הביאו את ה2.5 מיליון ש"ח (פי 16 מהמס שהועלם בפועל).

x

New member
ועוד קצת פרטים "דברי השופטים"

אב בית הדין בבית משפט המחוזי בחיפה, יוסף אלרון, והשופטים כמאל סעב ורבקה למלשטרייך לטר, קבעו כי "אין מדובר במגע חטוף, חד פעמי שנוצר באקראי, אלא מגע מתוכנן שנמשך לאורך שנים... עוד ניתן לומר כי דפוס התנהגותה של הנאשמת מלמד על נכונותה להעמיד עצמה לרשות ארגון אשר על כוונותיו אנו למדים מהצהרות מנהיגיו". השופטים הוסיפו עוד כי יש לתת ביטוי לחומרה לעבירות, למרות שבסופו של דבר בשל חשיפת הקשר, הפגיעה בביטחון המדינה במקרה מסוים לא הייתה רבה. עם זאת ציינו השופטים לקולא את העובדה שג'בארין הודתה בתחילת משפטה והביעה חרטה, וכן את גילה הצעיר ומצבה הרגשי-נפשי של הנאשמת. השופטים אמרו "כי אין בעונש שנגזר על הנאשמת כדי מיצוי הדין עמה".

mike00

New member
גם השופטים מפגרים...

אם אין כדי מיצוי הדין עימה מדוע פסקו עונש קליל??

מוחמד5

New member
מי שעובר על חוקי המדינה

ודבר העבירה הוכח,שיענש כנדרש. , היא לא תהיה לבד בכלא , גם הוא יהיה שם.

mike00

New member
וטוב שכך!!

שני בוגדים מסריחים.... אתה יודע מה הבעיה מוחה? את הרב סרן גינו כולם אבל את הסטודנטית משום מה עוד לא ראיתי שמגנים הנהגת ערביי ישראל... אני מאוד מקווה שהם לא מצטערים שהיא נתפסה....הרי חיזבאללה הם חברים שלהם...והם משתדלים להופיע בארועים של האירגון בלבנון למרות האיסור של ממשלת ישראל,עוד ניצול ציני של הדמוקרטיה הישראלית... אני מקווה שכשלא יבחרו לכנסת ולא תהיה להם חסינות הם ישפטו על העברות האלו..

respecta1

New member
רק שהוא עשה את זה מ"טעמי" נרקומניות

ותאב בצע..לא שזה עושה את הבגידה פחות חמורה אבל לפחות הוא לא עשה את זה ממניעים "אידאולוגים"

זה לא גייס חמישי אלא נאמנות אמיתית לצד שלה

גיס חמישי הם יהודים אנטי ציונים בעלי עמדות אנטישמיות שפועלים נגד המדינה והאינטרסים שלה בארץ והחו"ל, למשל אנשים כמו אודי אדיב, אילן פפה וכו'. היא סתם עבריינית שנצלה את אזרחותה כדי לעזור לאוייב, מקווה שתשהה הרבה מאד שנים בצינוק.

ושיהיה ברור, אני לא אומר שמי שאינו עוזר לאויב

הוא לא נאמן, הוא פשוט אזרח שומר חוק והוא נאמן לאזרחותו. מה שאני אומר זה שאותה אישה פשוט הלכה עם הלאומיות והלאומיות שלה עד הסוף, עד לקיצוניות תוך התעלמות מוחלטת מאזרחות וחוק.

למעלה