ג'ייקי אמר וג'ייקי צדק !!! ל-א ה-י-ה-ה.

boodi4u

New member
ג'ייקי אמר וג'ייקי צדק !!! ל-א ה-י-ה-ה.../images/Emo41.gif

לא היו ולא נברוא דברים כאלה בעולם כולו !!! ווייייייייייייייייייייייי כמה שזה היה חסר לי בדם היה מהמם הורס שאין דברים כאלה וואי וואי כמה נהניתי אתם לא מבינים טחז'יז' דודי ג'ולה תודה ענקיייייייייייית ענקית !!!!! היה מדהים ....
היה כיף גם לראות את ג'ייקי אבישריקי ציונע אור מורן וכולכםםם חולה על כולכם !!!! בודי

ציונעע

New member
ווווווווואי היה מושלם !

סטלה נדירה.. ולראות את דודי וג'ולה אחרי כ"כ הרבה זמן זה היה קטלנננני , הקטעים החדשים פשוט מושלמים . מחכה לשמוע שוב ! דודי אתה מממממממלללללללללללללללללללללך ! מ'ס 1 ! טלילה תודה על הכל 3> .

אור enjoy

New member
היה מהמםםםםםם

בא לי עוווווווווווווד דודי שרון וג'ואל !אתם ממכרים פשוט! הקטעים החדשים ואווווו ,סולחת לעצמייי רמיקסססססס ויאס מסטאר אין דברים כאלהההההההההההההההההה!! כל כך נהנתי באמת היה מדהיםםםם אוהבת את כולכםם

עינת TO GO

New member
אמלהההההההה מזה היההההההההההההההההההההההההההה

איזה סאטלה חרבותתתתתתתתת בהכי יקר ג'ואל ודודי אתם מס' 1 !! יעקב החדש הכי נדיר שיש בעולם בשילוב עם פייטלס אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא יאמממהה כמה גברים היו מזה????? וראיתי כמה פרצופים שזיהיתי מפה חחח מאגניב כל אופןןןןןן היה נדירררררררר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש מצב ללאון בחיפה ביושש!!!!!

נראה לי אני יודע מי את...

כל אופן היה ערב מדהיםם!! הייתי צריך את זה אוהב אותכםםםםם

למעלה