ג'יי קאטלר חתם על חוזה של 7 שנים בשיקגו

• פותח הנושא y63s
  • פורסם בתאריך

y63s

New member
ג'יי קאטלר חתם על חוזה של 7 שנים בשיקגו

במשך כל העונה דיברו על החוזה הנגמר של קאטלר והאם שווה לתת חוזה גדול או לנצל את ההזדמנות ולחפש ק"ב יותר טוב.
ממש לפני זמן קצר יצאה הודעה כי הצדדים חתמנו חוזה ארוך טווח.

הסכום עוד לא ידוע אך אני מניח כי לא מדובר בחוזה סטייל פלאקו/רומו של שנה שעברה אבל בוודאי מדובר בסכום רציני מאוד.

http://www.nfl.com/news/story/0ap20...utler-resigns-with-chicago-bears-through-2020

Shachar Manor

New member
אז כדאי שתפסיק

מה שזה אומר בגדול שההתקפה של שיקגו (שהייתה השנייה בליגה בנקודות אחרי דנבר) די סגורה לעונה הבאה.... מה שמשאיר לשיקגו את הדראפט בשביל לחזק את ההגנה ויחד עם הפצועים שיחזרו... הם יהיו קבוצה יותר טובה מ8-8 של השנה. הסכום פורסם, 126 מיליון.

10nircohen

New member
למה שיפסיק? גם אני שמח בתור אוהד GB

הסיבה היחידה שההתקפה של שיקגו היו שניים בליגה, זה אך ורק בגלל העובדה שהם עצמם פצעו את רודג'רס בשבוע 9.
עד אז ההתקפה של גרין ביי הייתה שניה בליגה, לא פחות טובה וקטלנית מההתקפה של דנבר - ומי יודע איך זה היה נגמר אם A-Rod היה בריא לאורך כל העונה.

הסיבה שאני מבסוט היא פשוטה - שקאטלר פשוט לא הוכיח את עצמו. נקודה.
יהיה מי שיבוא שיבוא ויבלבל את המוח על כך שקו ההתקפה שלו גרוע - בולשיט... לרודג'רס גם יש קו התקפה מזעזע בשנתיים האחרונות והוא עדיין בטופ של הליגה.
ההגנה שלהם כבר לא מאיימת כמו פעם - אורלכר פרש , בריגס ופפרס מזדקנים, ואפילו הקורנרים טילמן וג'נינגס שהיו מצוינים בשנה שעברה מתחילים להראות נסיגה ביכולת - גם כן אולי בגלל הגיל.

אני לא מודאג משיקגו. דווקא בדטרויט אני רואה פוטנציאל למשהו נפיץ, אבל גם זה בינתיים לא מתפוצץ - והפאקרס כבר לוקחים את הבית 3 שנים ברציפות.
כל עוד רודג'רס נמצא בגרין ביי - אני לא רואה את שיקגו , בהנהגת קאטלר , משתלטים על ה-NFC צפון.

10nircohen

New member
ועוד משהו קטן...

הנתונים של קאטלר נגד גרין ביי ב-9 משחקים:
8 הפסדים, ניצחון בודד
10 טאצ'דאונים מול 18 איבודים
רייטינג של 59.9

I rest my case, your honor

Shachar Manor

New member
הנתונים

לא משקרים בזה אתם צודקים. אבל בשתי העונות האחרונות לא הייתה קבוצה עם יותר פציעות מהדובים. ואין ספק שההגנה מאוד נפגעה מכך העונה, הם הולכים להעמיס בבחירות דראפט הגנתיות בשנה שנתיים הקרובות that's all I am saying

Shachar Manor

New member
הנתונים

לא משקרים בזה אתם צודקים. אבל בשתי העונות האחרונות לא הייתה קבוצה עם יותר פציעות מהדובים. ואין ספק שההגנה מאוד נפגעה מכך העונה, הם הולכים להעמיס בבחירות דראפט הגנתיות בשנה שנתיים הקרובות that's all I am saying

PACK PACK

New member
אתה צוחק נכון?

ראה לינק עם טבלה של הפציעות של כל קבוצות הליגה ב-4 שנים האחרונות.
אתה מוזמן להשוות בין GB לשיקאגו.
אה... ב-2010 GB לקחו את האליפות למרות מה שהטבלה מראה.
עם כל הפציעות של GB הם עדיין בין הקבוצות הטובות בליגה (כל עוד זה לא רודג'רס שנפצע).
http://espn.go.com/nfl/story/_/id/10192386/clayton-mailbag-injury-epidemic-ignored

PACK PACK

New member
וגם אותו נצחון יחיד...

היה בעונת האליפות של GB כשהפאקרס שברו את שיא העבירות של המועדון (18) ושיקאגו היו צריכים איבוד ברגעים האחרונים של ג'יימס ג'ונס כשהיה שיוויון כדי לנצח בשער שדה.
לטוני רומו יש מספרים מדהימים אבל הוא שובק ברגעיי הלחץ.
לקאטלר אין אפילו את המספרים.
גם העונה עם קו התקפה טוב, זוג הרסיברים הטוב בליגה, אחד הראנינג באקס הטובים בליגה ו TE התקפי במיוחד - המספרים של קאטלר לא משהו בכלל.
לדעתי הם עשו בחירה טובה שהחתימו אותו כי אין מישהו טוב ממנו שפנוי. אבל הוא לא מישהו שיוביל לאליפות.

y63s

New member
אני חייב לומר שהסכום הפתיע אותי

הייתי בטוח שהסכום יהיה קצת יותר נמוך או לפחות פחות כסף מובטח (54).

Shachar Manor

New member
טוב

תחשוב שהם חייבים להבטיח חתימה, אם הוא מסרב להם והולך לחפש קבוצה, כמה סינסי/אריזונה/ג׳טס היו מציעים לו?

pavelger

New member
רק רוצה להוסיף את דעתי

כמה שחשבתי על זה יותר אין לי בעייה עם ההחתמה הזו בסופו של דבר זה חוזה לשלוש שנים שגם במהלכו אם פתאום נמצא איזשהו ק"ב צעיר (ברור שלא נבחר מישהו בסיבובים הראשונים אבל אני מאמין שטרסמן יכול להפוך גם מישהו מסיבוב מאוחר לק"ב לגיטימי) נוכל להעביר אותו בטרייד. הסיבה שלא עלינו לפלייאוף העונה לא הייתה אשמת קאטלר, ההגנה התפרקה לחלוטין (הפציעות זה לא תירוץ זה קורה לכל קבוצה בליגה והן חלק מהמשחק ברור שקל להגיד שאם אחד מבין מלטון / בריגס/ טילמן לא היה נפצע היינו בפלייאוף אבל צריך להסתכל מה הסיבה שלא היו לנו מחליפים נורמאלים)

קאטלר הוא לא רוג'רז וגם לא קרוב אליו אבל לא צריך ק"ב על בשביל לזכות בסופרבול בימינו (תראו את פלקו, איליי מאנינג, לעזעזל הגענו עם גרוסמן לסופרבול), עם דראפט הגנתי טוב וקצת מזל אני מאמין שאפשר לעשות זאת.

למעלה