גיי, 30, חתיך מחפש אמריקאית

elias6

New member
גיי, 30, חתיך מחפש אמריקאית

שלום לכן, אני גבר שנראה ממש טוב, בן 30 מת"א, מעוניין להכיר בחורה אמריקאית (בעלת דרכון אמריקאי), (לסבית, הטרו, בי) למטרת הבאת ילד משותף, כאשר המטרה העיקרית היא קבלת זכאות לשהייה חוקית בארה"ב, שם אוכל לחיות עם בן זוגי האהוב. אם את בכיוון ואת מעוניינת בגירסת כיסוי, או סתם לא בא לך על גבר סטרייט שיגדל לך כרס ויתשב לך מול הפרצוף. אלא בקטע של להביא ילד ולחיות את חייך מתוך חופש מוחלט. אז הנה אני מעמיד מולך את הפיתרון האידיאלי. אני גבר בריא, אקדמאי, לב ענק, אוהב אנשים, ואוהב את החיים דברי איתי ונכיר יותר 054-8060920 משה

Vdrums

New member
למה בכלל להביא ילד?

אתה יכול לתחמן את רשויות ההגירה גם בלי הילד.

elias6

New member
בבקשה תסביר לי איך

Vdrums בבקשה הסבר לי איך אוכל לקבל אישור שהייה חוקי בארה"ב (גרין קארד) בלי ילד? שמעתי על לא מעט אנשים שהתחתנו נישואים פיקטיבים שם, וקיבלו אישור, אבל כיוון שהתקנות החמירו שם, עקב כך שגילו את המגמה הזו של זרים להתחתן עם מקומית למטרת שהיה חוקית בלבד, מאיימים בעונשים כבדים על העושים זאת. כיוון שאני באמת חושב להביא ילד בחיי, אני חושב שבזו ההזדמנות אני אוכל לטפל בשני נושאים בחיי: גרין קארד ואבהות. בכל אופן, אשמח מאוד לשמוע ממך, מה אתה יודע בנוגע לתהליכים נוקשים אלו מול שלטונות ההגירה בארה"ב תודה

Vdrums

New member
מקשים או לא

בוא נצא מנקודת הנחה שיש זוגות שמתחתנים מאהבה ועוברים את התהליך גם בלי ילד, מקשים או לא, אנשים מקבלים את הנייר הנכסף. להביא ילד לעולם שיחיה בלי אבא, למה זה טוב? אני יודע שיש בחורות שמעוניינות בזה (די נדיר הייתי אומר) ואל תגיד שיש לו אבא כי אתה לא תחיה איתו בבית בסופו של דבר ואיך שלא תסתכל על זה זה יראה עקום. שמעתי שרוצים לחוקק חוקים לגבי ענישה, בינתיים הראיונות מתבצעים די מהר, אני מכיר שני אנשים שקיבלו את הזמני תוך פחות מ3 חודשים. מה הלאה? תלוי מה הם יציגו בהמשך.

Doritus

New member
אתה באמת חושב שאם יהיה לך ילד,

אזרח אמריקאי, תוכל לקבל גרין קארד?

Chinita

New member
יקרתי

הוא לקח בחשבון שאם יהיה לו ילד מאמרקאית אז הוא יתאמרק גם

Chinita

New member
משה!

אתה לא קיפוד משה! אתה לא קיפוד לא קיפוד לא קיפוד!
הזוי בחיאת שהזוי!

קשה לי להאמין .....

שאתה מוכן להביא ילד לעולם שיגדל בלי אבא, רק כדי שתוכל להגר לארה"ב. אתה לא מביא ילד מאהבה, אתה מביא ילד כדי לתחמן את רשויות ההגירה. מילא ללכלך על גבר סטרייט שיגדל כרס וישב לאישה מול הפרצוף (חס וחלילה שלא נחשוב שאתה מכליל, הרי זה ידוע שכל הגברים הסטרייטים מגדלים כרס ויושבים לנשים שלהם מול הפרצוף... טוב שלא רשמת "על"...), אבל להקביל את זה לחופש? אז כנראה שאתה לא ממש יודע מה זה להביא ילדים לעולם. אני מקווה (בשבילך) שהבנתי לא נכון את ההודעה שלך עקב ניסוח קלוקל.

saritoosh22

New member
דווקא יש משהו בדבריו,

רעשה סטרייטית לא צריכה גבר שיתקע לה מול הפרצוף....................... היא צריכה שהוא יתקע לה בין הרגליים!

למעלה