גילאים! כן כן לא להתבייש...

smasher

New member
גילאים! כן כן לא להתבייש... ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

שלום !! אני שם לב שכמה מהבולטים בפורום עוד בימי בית-הספר שלהם (בדיוק כמוני..) אז בשרשור הזה כל אחד ירשום מה הגיל שלו (ומקום מגורים אם אפשר...) אז אני אתחיל.... אני טל אטלי בן 17, מעפולה... (זה קיים איפשהו אחרי כביש הסרגל
) קדימה להזרים נתונים ..
...

yuval k

New member
טוב, תורי...

הכותב הוא יובל קפלן, מרחובות, בן 14, מאוד מעצבן (כך הוא חושב על עצמו). חוץ מזה, יש לכותב ביטחון עצמי השואף לאפס בריבוע כפול מיליון... אני מקווה שאני לא מהבולטיםבפורום הזה. בכל מקרה אני מתכנן להפוך לאחד מהשקטים פה. בהצלחה לי... למען כולם.

smasher

New member
הנוער שולט - !!

אני שמח על ההיענות המהירה.. ושימו לב - הרבה מתחת לגיל 18 !! נחמד נחנמד...

naatz

New member
טיפ קטן..

כשאתה לוחץ על שם המשתמש בחלון הפורום, נפתח הכרטיס האישי הרלוונטי. סביר להניח שהפרטים נמצאים שם.. (ואם לא טרחו לשים אותם שם - אז למה שפה?) naatz

smasher

New member
כי אולי..

הם לא רוצים שכל אחד מגולשי תפוז יוכל לראות את פרטיהם האישיים, אך חברי פורום ASP דווקא כן ..??

smasher

New member
זה כבר תלוי באנשים עצמם..

אולי הם בוטחים במשתמשי הפורום הזה.. ואולי גם לא.. אבל אם אתה כל כך מתנגד לעניין פשוט אל תרשום את עצמך..

Crow4U

New member
תורי!

קוראים לי רן אני מקרית אונו ובן 15 ב 12.09 (עוד מעט..)

xyxyxy

New member
אני...

שמי xyxyxy הגיל שלי זה x-y המקום? : x+y ק"מ מתל אביב..

xyxyxy

New member
ורמזים..

יש לי כלב, לשכן שלי יש בית כחול השכן ממול הוא אמריקאי השכן האיטלקי שותה חלב y = 5 (החידה של איינשטיין..)

dors

New member
אהה הבנתי את החידה!!!

את בן 17 ומשהו מכפר סבא, לא? חידה קלה... אני בן 15 מחולון

xyxyxy

New member
1)

זה לא את.. 2.. 17 ומשהו זה יכול להיות גם 30... (זה דיי רחוק מ 17 האמת לפי כמות היחס של זמן חיי)

dors

New member
אבל

בקשר לכפר סבא צדקתי, לא? אז זה אומר שהבנתי בקצת את החידה... שאמרתי 17 וקצת התכוונתי יותר מ 17 פחות מ 18

למעלה