גילגול נשמות...

העין3

New member
גילגול נשמות...

גלגול נשמות. נתחיל מההתחלה של מסע הנשמה. נשמה עומד לקבל גוף... לפני שהנשמה מקבלת גישה לגוף היא עומדת מול מועצת העשרה... שם היא מקבלת תפקידים וחותמת על חוזים (אפשר לקרוא לזה קרמות). * תחושת הדז'ה וו שפוקדת אותנו לפעמים (את האדם הזה כבר פגשתי\במקום הזה כבר ביקרתי) היא תוצאה של התת מודע אשר מקבל מסרים ממעמד החתימה. לאחר טקס החתימה ולאחר שהנשמה הבינה את תפקידה בעולם היא מקבלת גוף ויוצאת לדרך ארוכה... במשך החיים אנו אמורים לסגור את כל המעגלים שלנו (הקרמות) על הצד הטוב ביותר. לאחר שנגמר לנו הזמן שהקציבו לנו או שמועצת העשרה (גם מועצת הקרמות) מחליטה שאין לנו תפקיד יותר מיגיע המוות . במשך כשבוע עד חודש מיום המוות מסתובבת הנשמה עוד בעולמינו כדי להיפרד ולסגור דברים אחרונים (כמו הימים האחרונים שלפני יצאה שלנו לחופשה). הנשמה חוזרת לעמוד מול מועצת העשרה ושם בודקים אם מלאה את תפקידה... נשמה שלא מילאה את תפקידה חוזרת לעולם בגוף חדש כדי לסיים את תפקידה ועוד חוזים חדשים שנוספו לה. נשמה שסגרה את כל המעגלים מקבלת את הזכות הגדולה להתפוצץ ולהפוך למיליוני נשמות חדשות (זאת נשמה אשר יוצרת חיים). בדרך כלל הנשמה חוזרת לסביבתה הקרובה אבל לא מחייב שלאותה משפחה ,עיר ,דת ,מין או צורת גוף. יום יפה לכולם.

יש דבר המכונה 'שחזור גלגולים'...

ואנשים רבים נסחפים בהתלהבות אחר הטרנד החדש,ל.. לעניות דעתי, לידיעה מי הייתי בחיי הקודמים יש ערך בעיקר ובפרט על מנת להאיר את דרכי בחיי אלו.. למרות שחייבים להודות שלפעמים זה 'מגניב' לדעת שהייתי דורה מאר אהובתו של פיקאסו..או שהייתי מרים אחות של משה..(שהוא אגב התגלגל גם בחייו אלו להיות אחי..וגם אז וגם היום איננו מפוצלים...) כך שצריך לזכור שבעולם הזה יש לנו משימות או שיעורים להבין.... וללמוד מהם, ולהקיש מהעבר להווה, גם אם היית אלה מצריה או מלכה ביוון..עדיין בחייך אלו מצויה 'עבודתך האמיתית'

ממש כך../images/Emo9.gif

חחחה,
אני מעל 7 שנים, כל פעם שרציתי ללמוד שחזור גלגולים, לאחר שהתחלתי לראות אצל מטופלים וגם חברים, גלגולים קודמים. ביקשתי מסר מהבורא... שלוש פעמים, כמעט נרשמתי ללמודי" שחזור גלגולים" אבל רק כמעט, תמיד משהו קרה , ולא הצלחתי להתחיל ללמוד... והבנתי שזה מסר ברור, שלא ממש מועיל מבחינה טיפולית . מעבר לחוויה שאדם יודע מה היה בגלגולים קודמים.. אז בתיקשור מקבלים את הידע, אבל באמת, זה זה נותן לי היום לדעת שהייתי אלה באטלנטיס...
זה "מגניב" כמו שאמרת... יום של אהבה

למעלה