גילה או לא גילה?

גילה או לא גילה?

מצאה חן בעיני הדו-משמעות בסצינה האחרונה בפרק האחרון, כשווילסון והאוס מדברים על האפשרות שפורמן יהיה הבוס של האוס. האם ווילסון גילה לו על השיחה עם פורמן, למרות שהבטיח לו שלא לגלות? או שהשיחה בינו לבין האוס היא תאורטית בלבד? מה דעתכם?

Hieros Gamos

New member
לא גילה.

לא נראה לי. חוצמזה שאם זה לא יוצא לפועל אז מה זה משנה?

זה משנה מבחינת אופיו של ווילסון

ומה אנחנו יודעים עליו. זה משנה אם הוא טיפוס שמבטיח ולא מקיים (לפורמן) - או שנאמנותו להאוס גוברת על הבטחות כאלו. זה משנה מבחינת הדינמיקה של הדמויות, ומה אנו נצפה שהם יעשו בהמשך.

יפה לך, אבל לא כולם יודעים זאת

ומעדיפים לצפות בהתאם ללוח השידורים הישראלי - או שיכולים לצפות רק לפי לוח זה. איני יודעת כיצד מתנהלים הדברים כאן, אבל אולי כדאי לומר, בתחילת שרשור, למי הוא מופנה: לצופים לפי הלו"ז הישראלי, או למי שמורידים את פרקי הסדרה מהרשת. לפחות השאלה שהעליתי כאן בשרשור, נועדה למי שצופים לפי הלו"ז הישראלי בלבד.

כי הדעה שלנו לא טובה מספיק? ../images/Emo29.gif

את באמת חושבת שאנשים שרואים בקצב של אמריקה לא מסוגלים לנהל דיון בלי להתייחס למידע מהפרקים הבאים?

מה, אם כך, הפואנטה של הודעה

בלשון "אני יודעת מה עושים בהמשך"? האם זה לא נועד לומר שהשאלה שהועלתה לדיון היא מיותרת, משום שלגולשים מסויימים יש ידע שלשואלת (אני) אין?

ממש לא ../images/Emo29.gif

אף אחד לא חושב שהדיון מיותר. להפך, דיונים כאלה הם מאוד חיוביים. מן הסתם אין טעם להמשיך עם גל את הדיון הספציפי שנכנסתן אליו, כי היא כבר יודעת מה יקרה. אבל זה עדיין לא אומר שאין לה או לאנשים אחרים שרואים בקצב של אמריקה מה לתרום בדיון על מה שקרה בפרק. ובעיקר אין מקום לעשות הפרדה בדיונים בין אנשים שרואים בקצב של הארץ ואנשים בקצב של אמריקה.

Hieros Gamos

New member
שמעי, הקטע העיקרי הוא שאין בהאוס

הרבה סטורליינים שמתמשכים על כמה פרקים ואם יש הם בטוח יותר קריטיים וגדולים מ-"ווילסון יספר או לא יספר" וזה בלי קשר למה שאני יודעת או לא יודעת. אני ממש לא באתי בכוונה של לתקוף או לבטל את הדיון הזה כי אני באמת בעד דיונים מכל הסוגים, הצבעים והגדלים ובאמת על כל נושא(כדוגמה, עשינו דיון ממש ארוך על הצבע שיער של ג'ניפר מוריסון. למרות שזה היה מעט אממ...מוזר) אבל גם כשלא ידעתי מה יקרה בהמשך זה באמת לא תפס אצלי משמעות. אם בשבילך כן אז בכיף. כל מה הכוונה שלי היא שבעיקרון לדברים שוליים יחסית, וזה דבר שולי מאחר וזה בסופו של דבר לא יצא לפועל כי קאדי הבינה מה טוב בשבילה, אין אימפאקט ארוך טווח על הסידרה.

אולי לא הבנת את כוונתי

לא חשבתי שיש כאן arc ספציפי לנקודה הזו. אבל השלכות אני מקווה שיש, משום שזה מה שהופך סדרה לאיכותית: הדינמיקה בין הדמויות תהיה שונה לגמרי, אם ווילסון הפר את האמון שנתן בו פורמן / העדיף להיות איש סודו של האוס, מאשר אם לא. זה מידע נוסף שיש לנו על הדמויות, ועל איך שהן פועלות באינטראקציה אחת עם השניה. דבר נוסף, האם בדברייך כאן את מנסה לומר שמכיוון שזה נחשב בעינייך לנקודה שולית בפרק, זהו גם דיון "שולי"? ואז, מותר לכתוב בו "אבל אני יודעת מה יקרה" ולפטור אותו בכך?

Hieros Gamos

New member
את מנסה ליצור ויכוח?

שוב, אמרתי שכל דיון ולא משנה על איזה נושא, הוא דיון טוב. זה לא משנה אם זה על העובדה שיו לורי מקריח (שזה משעשע בפני עצמו) או על החשיבות שהייתה לפגישה של קמרון עם בעלה על המשך החיים שלה. כל דיון הוא דיון חשוב. לדעתי הסצינה הזאת היא לא סצינה חשובה כל כך ואת יודעת מה? אולי זה מחוזק אצלי בגלל שאני יודעת מה קורה בהמשך, אולי לא. אני באמת לא יודעת להגיד לך אבל אין לזה שום קשר לאם זה בעיני דיון שולי או לא דיון שולי. תדייני בכיף עם כולם, כולל איתי, חבל שהדיון הכי ארוך שאת מנהלת פה בשירשור שפתחת הוא בויכוח על מה שאמרתי כי את באמת מפרשת את זה לא נכון.

ToryMaster

New member
זה ממש מוזר

בדרך כלל אני זו שמתווכחת איתה. אני לא מבינה, את מכניסה לה לפה מילים שהיא בכלל לא התכוונה אליהן.

randomguy

New member
גל צודקת ../images/Emo45.gif

ווילסון בטוח לגמרי שזה לא יצא לפועל (שהמינוי של פורמן לבוס יהפך לקבוע) הוא יודע שאין שום סיכוי שזה יקרה ולכן אין שום סיבה לספר להאוס על זה.

Hieros Gamos

New member
נו בטח, גל תמיד צודקת...חוץ מכשהיא

טועה

למעלה