גילה - את מפורסמת

bshuval

New member
גילה - את מפורסמת

לאחרונה בo-list התעורר, באופן בלתי תלוי, נושא 16 הורדים של קאוואסאקי. דיוויד ליסטר שלח הודעה בנוגע לזה, ושם שם קישור לדגם שאת קיפלת!!! בתגובה כתבתי הודעה עם סיפור 16 הורדים בארץ. כיצד זה הפך להיות הדגם המקופל ביותר. הוספתי גם קישור לצילום ששלחת (המקורי של קאוואסאקי).

rosana

New member
o-list

אני כתבתי להם מכתב שאני רוצה להצתרף לo-list וקיבלתי תשובה אם welcome. אבל עכשיו אני לא מקבלת כלום. איך בכל זה עובד? אולי אני צריכה להיכנס לאיזשהו מקום כדי שלקרוא?

ג ל ע ד א

New member
פרוצדורת ההרשמה כוללת 3

שלבים. הראשון SUBSCRIBE השני OK השלישי נעשה אוטומטי. אם קיבלת מייל שבשורה השנייה שלו כתוב: Your subscription to the ORIGAMI list (Origami List) has been accepted. הצלחת (אני חושב) בשלב השני כתוב שאם לא תאשרי (OK) תוך 48 שעות תצטרכי לחזור לשלב הראשון

rosana

New member
48

לא קיבלתי מכתב עם48 שעות. אולי לעשות SUBSCRIBE שוב?

גילה או

New member
איזה כיף! ממש מרגש.

ואני כבר חשבתי שאולי נימאס לכם ההיתעסקות הבילתי פוסקת שלי בדגם הזה. אבל האמת היא שבסך הכל אני במיקרה או לא במיקרה שמתי לב להוראות של הדגם הזה באתר של אלכס ברבר כאשר חיפשתי הוראות לתבניות ופיתולים.מי שהפנה את תשומת ליבי לפיתולים היית אתה בועז .רציתי ללמוד את הורד של קוואסקי .הוסבר לי שקיפול הורד מתחיל מפיתול .ואתה הפנית אותי לאתר של SQUARE TWIST.בנסיונות הראשונים שלי לקפל את הדגם נעצרתי בשלב שמתן נעצר בו.מאחר ולא הייתה לי תמונה של הדגם הסופי חשבתי שסיימתי והצגתי בגאווה את התוצאות אשר יפות בפני עצמם .לאחר תקופת מה ניסיתי שוב לקפל את הדגם מאחר ובקיפול הדגם הראשון השתמשתי בסרגל ועיפרון והדבר הדיר שינה מעיני.בנסיון המחודש שמתי לב שיש עוד שלב לקיפול ומצוין בהוראות שהדגם אמור ממש להיצתמצם.המשכתי והצלחתי ואז החזקתי את הדגם ב-2 ידיים וצילמתי .רוזנה שלחה תמונה של הדגם בקופסא.קיפלתי קופסא.התוצאה יצאה כל כך יפה שזה גרם לרבים חשק לקפל זאת .והשאר רשום בדפי ההסטוריה....

למעלה