גילה וכולם!!

l i r o n R

New member
גילה וכולם!!

בהחלט, בהתייחסות למה שגילה אמרה בנוגע למה שכתבתי על הפורום, חושבת שמגיעה לכולנו טפיחה קלה על השכם... חבר'ה, יש כאן אחלה של פורום עם אנשים חמים, פשוטים ואמיתיים, שמוכנים לתת כתף תומכת לאנשים מאחורי המסך, שההיכרות עימם היא מזערית, לנסות להתחבר לבעיות, לתמוך, לעזור, להקשיב... אתם משמשים קבוצת תמיכה לדוגמא, שלא שופטת, שמדברת מעומק הלב והניסיון האישי! אני גאה שמצאתי לי את הפינה הזאת! יישר כוח!

הזדמנות להזמין ../images/Emo141.gif

אני רואה בהודעה הזו הזדמנות להושיט יד לאנשים שיושבים וקוראים וחוששים להכנס. אני מושיטה לכם יד ומזמינה אתכם פנימה. לכל אחד יש משהו לתרום גם כשהקבוצה נראית מגובשת וחזקה אם תרצו בכך, נעשה לכם מקום!

ואכן,

שוב ,מישהי נגעה בכל אותם נקודות ומחשבות שעוברות לכולנו בראש כשאנו נכנסים לפה, ולך לירון אני יכולה להגיד שאת מדהימההההה, הופתעתי מאוד לראות שאת צעירה בגילך אבל עם יכולת וורבלית ועומק מעוררות התפעלות,

l i r o n R

New member
../images/Emo9.gif תודה...

על הממחאות... אני שמחה שאני יכולה להביע את עצמי בצורה ובדרך שאני כ"כ אוהבת לעשות, ושאתם מכירים אותי (ואני אתכם) ואת יכולות ההתבטאות וההתנסחות שלי שהן בעצם היכולות שתמכו בי ועזרו לי לכל אורך המשברים והתקופות הרעות שלי... כייף שמצאתי אוזן קשבת וכתף שתתמוך בי.. שיהיה לכולנו המשך יום נעים...

למעלה