גילה1...

גילצי

New member
גילה1...

וכך , בלי להרגיש , הזכרון בגד בי ונאלצתי להרשם מחדש ... גם כך זה לא ממש משנה -> לא גילה כי אם עם גילי עסקינן ... וגם כשהוספתי את שמי ללוח ימי ההולדת הייתה לי שגיאת כתיב ואפילו לתקן לא ידעתי , אז מצטערת על המוגבלות ועל השם החדש , יום טוב , מענין ומרגש שיהיה לכם , גילי ...

RomiVais

New member
היי גילי, ברוכה החוזרת.. ../images/Emo24.gif

אין לך על מה להתנצל... ראיתי שכתבת שתי הודעות בלוח... שטויות, ממש לא רציני... אז הסירי דאגה מליבך. אין לי בעיה להשאיר איך שזה אבל אם זה מציק לך, תגידי לי איזה מהן למחוק... מקווה שעבר עליך יום נפלא ומחכה לשמוע ממך קצת, מה חדש?

גילצי

New member
יום נעים רומי-פעמוני../images/Emo13.gif

אם את יכולה - תורידי את אחת ההודעות , ואם שמת לב אני ואורית נולדנו באותו תאריך ! (בהפרש של כמה שנים) . מה איתך איך בעבודה ? טוב , אז
לכולם , גילי .

אורית...2

New member
היי גילי ...../images/Emo8.gif../images/Emo3.gif

התאריך משותף לנו...אבל השנת לידה שלך, בתאריך של חודש אחרי ...של הבת שלי, שהפכה אותי לסבתא...
עכשיו אני צריכה כמו "פולניה" טובה לשאול ..."נו ומה איתך???"... אבל אני לא אשאל...

גילצי

New member
מזל-טוב!!!../images/Emo39.gif../images/Emo151.gif

מזל-טוב
נכד או נכדה ? אני אישית עוד לא נדבקתי ב"מגפה" של בנות הפורום (אני לא בהריון) , אפילו חתן עוד לא קניתי ...

אורית...2

New member
../images/Emo85.gif גילי יש תמונה שלהם...../images/Emo95.gif../images/Emo95.gif

יש לי 3 נכדות !!!...התמונה בדף הקודם.... תאומות בנות 14 חודש..ועוד אחת בת בדיוק 5 חודשים.

Dalia M

New member
../images/Emo66.gifאורית../images/Emo39.gifאת בכל זאת כאן../images/Emo12.gif

שכחתי את הסיסמא שלי, ולא באתי לפורום מזמן ועכשיו, כשכבר נכנסתי - אני לא מצליחה להתחבר לסמיילים, או שבכלל שכחתי יותר מאשר את הסיסמא! אז קבלו כולם ח-י-ב-ו-ק ושיהיש רק טוב. דליה

RomiVais

New member
היי דליה ../images/Emo13.gif

מה שלומך חביבתי? האייקונים לא קשורים לסיסמה... זו בטח תקלה זמנית בלבד!! טוב לראות אותך כאן... ספרי מה חדש? מה שלום כל המשפחה? שיהיה לך ערב נפלא וד"ש לכולם

RomiVais

New member
../images/Emo6.gif

למזלנו זו לא באמת "מגיפה" ולא כולנו נדבקנו... חחחח
ולגבי חתן... גם הוא יגיע!!!

RomiVais

New member
גילי ../images/Emo24.gif

אז מחקתי בשבילך את אחת ההודעות... ראית? זה לא היה ביג דיל!!
אכן נולדתן באותו התאריך... נחגוג לשתיכן ביחד!
אצלי הכל מצויין, תודה.. בעבודה ממש בסדר. אני בסך הכל מרוצה ביותר! מה איתך? מה שלומך? ומה חדש? ספרי, ספרי... מזמן לא שמענו ממך פה.
שיהיה לך ערב נפלא ורק טוב

למעלה