גילוי אידס בתרומת דם

P T R

New member
גילוי אידס בתרומת דם

שלום אני בחור בן 24 עשיתי תרומת דם אחת לפני חצי שנה והשניה לפני 20 יום בערך ולא אמרו לי כלום. הפרמדיק אמר לי שאם ישנן בעיות מודיעים. נ ראה לי שבכל זאת אעשה בדיקה סטנדרטית לאידס אבל האם בדיקה מתרומת דם מספיק אמינה, אני יכול להיות שקט בינתיים.? היה לי התנסות עם גבר הראשונה: לפני 15 חודש בערך הייתה נשיקה בשפתיים בלי לשון, הגבר ליקק לי בכמה מקומות בגוף כמו אצבעות, צוואר פיטמה אוזן. נגע לי בפי הטבעת[אך לא החדיר כלל ת'אצבע] ,נגע לי באיבר מין[בלי להביא ביד].וגם שם את איבר מינו בין שני צידי ישבני הוא לא גמר לא החדיר וגם לא שיפשף את איבר מינו ברקטום שלי אך כנראה איבר מינו נגע בפי הטבעת שלי לרגע קצר מאד. הפעם השניה הייתה לפני6-7 חודשים ושם הוא נגע לי בישבן, באיבר המין, אם אני זוכר[אך ללא אוננות כלל וכלל] וליקק אותי בצוואר ובאוזן. שתי הפעמים היו עם אותו גבר שאמר לי גם שעבר בדיקת איידס לפני חודש בערך שיצאה תקינה. למרות זאת אני אוכל חרדות אנא ענו לי באם ישנו חשש להדבקה ממה שקרה ואם אני יכול להיות רגוע בנוגע להימצאות איידס בתרומת דם

גילוי אידס בתרומת דם

הבדיקה מאד אמינה אבל אני מאד מקווה שאינך תורם על מנת להבדק במיוחד אם אינך מקיים יחסים לא מוגנים.

למעלה