גילוי חיבה בציבור - אתם בעד ?

דנדוש20

New member
גילוי חיבה בציבור - אתם בעד ?

איך אתם מרגישים שאתם רואים זוג ש"נמרח" אחד על השני? זה משנה אם אתם במערכת זוגית באותו זמן? זה משנה אם אתם מכירים אותם? אם הם מאותו מין - זה יותר מעצבן או לא רלוונטי? ואתם נוהגים להראות "גילויי חיבה" עם הבן זוג שלכם (בעבר או בהווה) ברחוב? מול המשפחה? מול חברים? מה הגבול שלכם?

T a u r u s

New member
ראשון שעונה?

אני לא רואה בזה אטרקציה או איזה מפגע... זה בטח לא מעצבן. בעודי מחוץ למערכת זוגית, זה עשוי לגרום לי לקנא שהם כן (זה לא תקף לגבי הסעיף הבא). הומואים בציבור זה אמנם מעצבן אותי, אבל זו זכותם. זה מה יש. אם אני מכיר את הזג, אני אשתדל לא להפריע. לא נהגתי להראות מעט "גילויי חיבה" כאלה. ברחוב אולי כן, אבל לא מול מכרים.

T a u r u s

New member
לא יודע... כנראה סמויה...

לא מוציא אותה מהארון...

T a u r u s

New member
בעצם, נגדיר את זה ככה

ידוע שלכל אחד מאיתנו יש תפיסה אסתטית מסויימת. אז שני גברים זה לא נראה לי אסתטי...

g a z

New member
../images/Emo99.gif

באופן כללי זה ממש לא מפריע לי. לפעמים זה סתם גורם לי להרהר לגביי מישהו שלא יוצא לי מהראש..... פעם היינו חבורה כזאת, והחבר הכי טוב שלי ואחת החברות הכי טובות שלי התחילו לצאת. זה היה ידוע מראש שזה יקרה, וזה לא הפריע לי, אבל לפעמים קצת הביך אותי כשהם היו מתנשקים לידי... ממש לא מפריעים לי הומואים ולסביות. להפך, איפה שהוא אני קצת מקנאה בהם שהם שלמים עם עצמם עד הסוף ולא שמים זין על אף אחד <חוץ מאחד על השני
> ועושים מה שהם מרגישים בפומבי בלי לדפוק חשבון.

ChilD SouL

New member
לא סובלת את זה ../images/Emo70.gif

בין אם אני במערכת יחסים או לא, זה מציק לי בעין ולא נעים לי למראה. ו...לא נוהגת. אני משתדלת לשמור את המריחות שלי לחדר המיטות.

../images/Emo45.gif

נשיקה, או סתם ללכת יד ביד זה אחלה אבל כל הסצנה, אוח זה מעיק. במיוחד באוטובוס שהזוג יושב מולך או לידך.

Zoharrr

New member
המממ...

איך אתם מרגישים שאתם רואים זוג ש"נמרח" אחד על השני? שאיזה כיף להם! ואני מתגעגעת לאלכס אוטומטית. זה משנה אם אתם במערכת זוגית באותו זמן? כן,אם אני במערכת יחסים אני מתגעגעת לבן זוג. זה משנה אם אתם מכירים אותם?ממש לא אם הם מאותו מין - זה יותר מעצבן או לא רלוונטי?לא יצא לי לראות בני זוג מאותו מין מתמזמזים ברחוב. ואתם נוהגים להראות "גילויי חיבה" עם הבן זוג שלכם (בעבר או בהווה) ברחוב? כן מול המשפחה? לא מול חברים? כן מה הגבול שלכם? אין גבולות... סתם, לא יודעת... תמיד בני הזוג שלי לא נתנו לי לקחת דברים רחוק מידי(זה מה שקורה כשחננות עושים לך את זה) אגב פעם מישהו העיר לי ולאלכס שזה ממש יפה שאנחנו מתנשקים ברחוב. אלכס היה צריך לתפוס אותי שאני לא ארצח את ההוא...

Cobe Anan

New member
``מה הגבול?`` זאת שאלת המפתח.

אני לא אוהב לראות ולא להיראות בסצינות LIVE מתוך ``מזדיינות בדרכים 4``. מצד שני, אני גם לא בדיוק מקפיד על 40 ס``מ מינימליים ביני לבין דקלה. שוב, מול ההורים זה קצת יותר צנוע, בין חברים- טיפה פחות, ובמקום זר, אני מרשה לעצמי גם לעצור את דקלה לנשיקה סתם ככה באמצע הרחוב. סתם, כי בא לי לנשק.. אצל אחרים- שוב- זה נסבל בגבולות הטעם הטוב. אני אישית, למשל, ביקשתי מאמא שלי ומבן הזוג שלה להשתדל להימנע מנשיקות מולי, כי זה כן הפריע לי.

../images/Emo9.gif

איך אתם מרגישים שאתם רואים זוג ש"נמרח" אחד על השני? תלוי במצב רוח שלי,בדרך כלל ואללה שיהיה להם בכיף!! ואני דווקא חושבת שזה מוסיף הרבה לאנשים,תחשבו זוג מבוגרים שהגבר לא נגע באשתו לא יודעת כמה זמן פתאוםם נדלק והולך לאשתוP: קרה לי מלא פעמיים שעברו לידי וליד חבר שלי באמצע וזה ממש הדליק את המבוגרים P: זה משנה אם אתם במערכת זוגית באותו זמן? נראה לי שזה משנה
כי אם אני נמצאת עם מישהו בקשר והכל אז אני אתגעגע אליו וארצה להיות איתו כבר,יש למה לצפות.אבל אם אני לבד ואין לי באותו זמן מישהו אני ארגיש לבד כזה
אממ וכן אני נוהגת להראות גילוי חיבה עם הבן זוג.. אני חושבת שזה עוד מדליק אותו הקטע שאני יודעת שאנשים עוברים לידנוP: נראה לי שזו מין סטיה כזו חחחח מול המשפחה מנסה להמנע.. גבול? תאכלס אין P: אם אני אוהבת את הבן אדם, לא רואה אפשרות של לשים גבול. אני פשוט עושה מה שבא לי באותו רגע... (בטוב טעם כן P: )

נועם m

New member
הממ...

בתכלס- שכל אחד (ואחת) יעשו מה שבא להם. אבל התמרחויות רציניות בציבור תמיד נראו לי קצת לא במקום... אז אני לא אומרת שאסור להפגין חיבה, אבל יש גבול לדעתי. אני לא מרגישה נוח בסיטואציות שבהן שני אנשים פשוט מתחילים לבצע סצינות מ"גרון עמוק" מול עיני...
אני לרוב משתדלת להתרחק קצת מהמקום כשזה מתחיל...

twigy

New member
זה אחלה

אני חושב שמי שזה מפריע לו כנראה שהוא בנאדם מאוד לא פתוח, שמרני או שהוא פשוט לא קיבל ממש הרבה זמן אהבה שזה גורם לו לקנא ולשנוא את האנשים שכן יש להם ועוד (מעיזים) כשזה מולו.

למעלה