"גילוי לב" - שיר ראשון מאלבום ראשון

frozenmay

New member
"גילוי לב" - שיר ראשון מאלבום ראשון

היי, אני הִלה שלג. שמחה שוב לחלוק מוזיקה ישראלית בפורום הזה - הפעם שיר ראשון (שיר הפתיחה) מתוך האלבום הראשון שלי. האלבום נקרא "האוסף" והשיר נקרא "גילוי לב".
זה שיר חדש ומקורי בעברית, שמתאר קשר שהסתבך ונפרם... נו, כמו בחיים.
מקוה שתהנו מהצפיה ומההאזנה.

גרי רשף

New member
האזנתי

אני בדרך כלל מתחבר יותר לשירים ישנים, והרבה פחות למוזיקה עכשווית; אז אלי זה לא מדבר. טרחתי והאזנתי מהתחלה עד הסוף בעיקר מפני שלא כתבת כותרת מפוצצת ש"אסור לפספס את זה" וכיו"ב (אם לצטט מהודעה אחרת כאן בעמוד).
מגיעה לך מילה טובה על העברית התקנית וההגייה הנכונה והברורה של המילים. היה אולי פיספוס אחד קטן באמצע, אבל חוץ מזה -

בהצלחה!

frozenmay

New member
קראתי

היי גרי. תודה רבה על ההתייחסות המפורטת. אני אכן לא חושבת שאף אחד "חייב" להאזין לשום דבר :) הכל זה הצעות.
ההערה החיובית שלך על העברית התקנית מחמיאה לי מאד - זה משהו שחשוב לי ושהקפדתי עליו לכל אורך האלבום בשלבי ההקלטה.
האלבום מגוון ואקלקטי מבחינת סגנונות, רמות כתיבה ונושאי ומושאי כתיבה (זה משום שהוא מאגד בתוכו עשרה שירים, מתוך עשרות, שנכתבו החל משנת 2007 ועד התקופה הנוכחית). לכן, בין היתר, קראתי לו "האוסף". מה שקושר הכל יחד הוא השילוב בין כלים חיים לאלמנטים אלקטרוניים.
בהמשך למה שכתבת, אני חושבת שתתחבר לשיר השמיני באלבום. הוא נקרא "שיר כחול", טרם פורסם ביוטיוב, אך ניתן להאזין לו כאן, בעמוד הבנדקמפ שלי:
https://frozenmay.bandcamp.com/album/haosef
(גוללים קצת למטה וזה כאמור השיר השמיני).
שוב תודה רבה ושנה נעימה ומפעימה.

למעלה