גילוי לב

עליזה 63

New member
גילוי לב

מתוך "שפת השחרור" גילוי לב משמח להיות בסביבה של אנשים שמדברים ישר ובגלוי לב. אנו אף פעם לא צריכים לנחש מה הם באמת חושבים או מרגישים, מפני שהם כנים לגבי מחשבותיהם ומביעים בגלוי את רגשותיהם. אנו אף פעם לא צריכים לתהות אם הם נמצאים איתנו מפני שהם רוצים או מתוך אשמה ומחויבות. כשהם עושים משהו בשבילנו, אנו לא צריכים לדאוג אם בסוף הם ירגישו טינה נגדינו, מפני שאנשים גלויי לב בדרך כלל עושים דברים שהם רוצים לעשותם. אנו לא צריכים לתהות לגבי מצב הקשר בינינו, מפני שאם נשאל אותם, הם יגידו לנו. אנו לא צריכים לדאוג ולתהות האם הם כועסים, מפני שהם מתמודדים בגלוי עם הכעס שלהם ומשחררים אותו במהרה. אנו לא צריכים לחשוש שאולי הם מדברים עלינו מאחורי הגב, מפני שאם יש להם משהו לומר, זה ייאמר ישירות לנו. אנו לא צריכים לתהות האם אפשר לסמוך עליהם, מפני שאנשים אלה אמינים. איזה יופי היה לו כולנו היינו כאלה! היום אני אשחרר את הרעיון שאיכשהו טוב או רצוי לא להיות גלוי לב. במקום זאת, אשתדל להיות כנה, דוגרי, וברור בתקשורת שלי. אני אתן לגלוי לב בקשרים שלי להתחיל איתי.

דוגרי ?

לא מצאתי את הפואנטה
|

גילוי לב מלא

זה אחד הדברים שאין לכל אחד, לדעתי אפילו נדיר, מאד חשוב להיות אתה, עצמך ולא ל"שחק אותה" כדי שיותר יואהבו אותך

בשיא הרצינות ?

זה נשמע לי לא רציני להגיד לי "תגידי את האמת" ואני אוהב אותך כמו שאת. כי ברוב המקרים ישפטו אותי על מה שאני אגיד, ולא על מה שאני חושבת... .

כפרה עליו... ../images/Emo23.gif

בסוף , מחוסר ברירה. נכנסתי לאתר של "בקעת הירדן" ומצאתי בית קפה "נס במדבר" התקשרתי אליהם והזמנתי עוגת שוקולד אבל....... לא היה לי איך לקחת את העוגה אליו..... והם לא עושים משלוחים
אז הפעלתי קשרים. ועשיתי כמה טלפונים לכל מיני אנשים... ומצאתי מישהו נחמד שיעשה את המשלוח.. אבל !!!! שבאתי לשלם בכרטיס אשראי על העוגה הבחורה אמרה שאין לה אפשרות לקבל אשראי דרך הטלפון
שניה לפני שקיבלתי התקף לב.. הייתה לי הברקה
אמרתי לה שתסמוך עליי שאחרי שאילן יקבל את העוגה, אני אשלח אותו אליה , והוא ישלם לה
בקיצור..... זה הצליח. והיתה לו הפתעה. והבחור המקסים שלקח אליו את העוגה היה כל כך בסדר שהוא גם שר לו שירים, הדליק זיקוקים ועשה קצת רעש של יום הולדת... בקיצור... אחרי מאמץ עיקש, זה הצליח

איזה יופי לשמוע ../images/Emo70.gif

אז מתי אילן חוזר? בעצם אנחנו כבר נבין לבד שתעלמי לך לכמה שעות

gilad269

New member
נכון

כי זוכרים רק מה שאת אומרת מה שאת חושבת נשאר בראש הכחול

זה בסדר,

גמני מחפשת את עצמי.. מעניין איפה אני....
אההה והתכוונתי שאני מסכימה איתך אבל אם העולם היה באמת מושלם אז כל אחד באמת היה יכול להיות מה שהוא באמת והיו מקבלים אותו באהבה.. עזבי שכחי מזה

למעלה