גילוי מחלה

yossia23

New member
גילוי מחלה

במהלך ביקורי האחרון אצל רופא המטפל שלי גילו אצלי מחה בשם fibromyalgia אני די חושש משום שאיני יודע דבר על המחלה ועל מאפייניה אני זקוק לעזרתכם בנוסף האם ידוע לכם אם יש מחלקה מיוחדת לחולי לופוס בתל השומר? אודה לכם על תשומת הלב בברכה יוסי

שי פ

New member
מחלקה בתה"ש

יש מומחים מצויינים במרפאות פנימית בתה"ש. ד"ר אהרנפלד מיכאל, ד"ר פרס...ואחרים. תהיה בריא

yossia23

New member
תודה

תודה רבה לשי פ על עזרתכם ועל העצה שנתת תודה רבה לך גאיה על כמות האתרים הבלתי סופית על החלה נקווה רק לטוב שיהיה לך בריאות ובשורות טובות שוב תודה ושבת שלום שלךYOSI23

gaia20

New member
אין בעד מה ../images/Emo8.gif

אנחנו פה בשביל לעזור, נשמח לראות אותך כאן תמיד. שכחתי להוסיף עוד משו- אם לא שמת לב קיים גם פורום פיברומיאלגיה כדאי לך לבקר גם שם.

gaia20

New member
הי יוסי, ברוך הבא ../images/Emo13.gif

על נושא הפיברומיאלגיה תוכל למצוא כאן בקישורי הפורום יש שם מידע רחב שמסביר על הכל ומשאיר אותך בלי שאלות. חוץ מהקרבה של התסמונת אל הלופוס, האם יש לך קשר נוסף אליו?

tbdvd

New member
מחלקה בתל השומר

לפי סגנון השאלה שלך אתה כבר יודע 3/4 מהתשובה - כן, יש מחלקה אשר מתמחה בלופוס - מחלקה פנימית ב מנהל המחלקה - פרו"פ יהודה שיינפלד רופאה בכירה (סגנית של שיינפלד) - ד"ר גיזל גודארד אם היית בכנס לופוס האחרון היית פוגש אותם ! בהצלחה

למעלה