גילוי מפתיע עד כדי תדהמה!!

עציון

New member
גילוי מפתיע עד כדי תדהמה!!

אומנם אני כותב זאת בשעה הכי שקטה (עד מחר) אבל בכל זאת ההודעה ראוייה להיכתב: אתמול שהוצאתי את הנכד מהגן שמתי לב לתופעה מדהימה. ואני שואל עצמי איך, איך לא שמתי לב לתופעה זו עד אתמול. זה פשוט לא יאומן. מה דעתכם?

עציון

New member
אהה, כן, המשך...

לא. לא. זה לא היום החם ועומס העבודה שהיה לי היום. פשוט חשבתי שאני לבד בפורום אז כדי שלא אשתעמם החלטתי למתוח את עצמי ולראות מתי אני אגלה לי את ההמשך.והנה הופעת..ריפ. ריפ, את חושבת שזה בגלל החמסין? טוב, המשך, ובכן מה אני מגלה, לפחות חמש סבתאות באות להוציא את הנכדים מהגן.ו..גם שני סבאים גם הם לאותה משימה. אמרתי לעצמי בדרך למכונית: (להמשיך או לכתוב בהודעה הבאה?...) מעניין אם הכלות שחמיותהן מוציאות להן את הנכדים מהגן, הם מוקירי או כפויי טובה להן? מרבית הסבתות עובדות- למיטב ידיעתי...

מעניין,

אני, כשהוצאתי את שלי מהגן, ראיתי איזה כמה וכמה אחים גדולים, שמוציאים את האחים הקטנים יותר מהגן. האם זה מבטיח שהם לא יריבו אחה"צ על הערוץ בטלוויזיה? או על משהו אחר? האם הקטנים מעריכים את אחיהם הגדולים על שבאו להוציא אותם? מן הסתם כן, בדרכם. לכמה דקות. סביר להניח שהן מעריכות כל עזרה, וסביר להניח שיש גם הרגשה של כפיות טובה, אם הן מביעות מורת רוח על נושא אחר.

עציון

New member
אבל..בכל זאת מצאתי נקודת זכות

לטובת הסבתא-חמות. מה יש? בסוף יום להיות חיובי? כיף, לא?

הגנובה

New member
עציון - אם תעשה סקר - אני בטוחה

שתמצא שרוב הסבתות הן אמהות של הנשים - אם טעיתי - אני אוכל את הכובע
- ו - אתנצל

עדי 4

New member
וואלה -מחשבה יפה

לא חשבתי על זה ובאמת שווה לבדוק מה שהגנובה אמרה. אבל... אצל בתי בגן יש סבתות שבאות באופן קבוע לקחת את הנכדים והן האמהות של האבא. את הבת שלי באה לקחת סבתא אחת והיא אמא שלי

הגנובה

New member
אני והפה הגדול שלי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

עציון
- תחזור מהר ותבחר את הכובע

הגנובה

New member
אם מישהי רוצה להציל אותי מללעוס

כובע קש רחב שוליים... מהר מהר
- עוד סקרים

איזה להציל? ../images/Emo3.gif

את בשלת ותאכלי כמו גדולה.