גילוי מרהיב!!! הריסה היא מאכל סיאמי וגם פופקורןןןן איזה כיףףףף
L Light of the World New member 14/3/09 #1 גילוי מרהיב!!! ../images/Emo22.gif הריסה היא מאכל סיאמי ../images/Emo9.gif וגם פופקורןןןן איזה כיףףףף
גילוי מרהיב!!! ../images/Emo22.gif הריסה היא מאכל סיאמי ../images/Emo9.gif וגם פופקורןןןן איזה כיףףףף
L lion 7 New member 14/3/09 #2 אני בעד אוכל סיאמי (יעני לצום) הלואי וכל השנה יהיה אוכל כזה , מגדרה , זהרה , הכל הכל אבל בלי בשר ..האם הדגים גם הן אסורים?
אני בעד אוכל סיאמי (יעני לצום) הלואי וכל השנה יהיה אוכל כזה , מגדרה , זהרה , הכל הכל אבל בלי בשר ..האם הדגים גם הן אסורים?
L Light of the World New member 14/3/09 #3 לא. דגים מותר, למרות שאנשים מסויימים כן נמנעים מדגים, אני מכירה אורתודוקסים למשל שנמנעים מדגים.
L Light of the World New member 14/3/09 #5 מהווו מסתבר שהריסה לא מכינים עם חלב ../images/Emo13.gif מכל הממתקים, הריסה אינה בגדר התמחותי וזה אחרי ניסיון כושל לפני זמן - להכין הריסת ג'וז אלהנד....... בלי ג'וז אלהנד
מהווו מסתבר שהריסה לא מכינים עם חלב ../images/Emo13.gif מכל הממתקים, הריסה אינה בגדר התמחותי וזה אחרי ניסיון כושל לפני זמן - להכין הריסת ג'וז אלהנד....... בלי ג'וז אלהנד