גילוי נאות (כי למה שרק לפי 10 מארס יהיו גילויים נאותים? גם אני רוצה): אני לא רק הגאון הפיננסי הגדול ביותר עלי-אדמות שאי-פעם חי בכל ההיסטוריה של העולם.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
אני למעשה אף יותר מכך.

כידוע לכולם, אני הגאון הפיננסי הגדול בכל הזמנים, ובפער של פי עשרות אלפים מהבא אחריי, וורן באפט, הלוזר הכלומניק שעושה רק 22% בשנה כמו...עזבו. אני לא רוצה לקלל.

ברקורד שלי יש חיזוי מראש של מניות וסחורות שלאחר מכן עלו במאות ואלפי אחוזים, חיזוי הקריסה הכלכלית של 2020, חיזוי הקריסה הכלכלית של 2022, ועוד ועוד.

הישגיי אלו, ונוספים, זיכו אותי בצבא מעריצים של עשרות אנשים, צבא מתנגדים של אנשים שמקנאים בי במקביל לצבא המעריצים, ברוקרים באמריקה שמעבירים מיליונים שלהם ושל אחרים ממקום למקום על-פי הנחיותיי כבר כשהייתי בן 24, שירי הלל והערצה מרובים שנכתבו עליי, אנשים שמעריצים אותי כאלוהיהם, ומגוון נרחב של מחמאות על גאונותי הפיננסית המופלגת, האדירה ביותר שנצפתה בכל הזמנים:

__צילום מסך_15-5-2024_194347_www.tapuz.co.il.jpeg
לכידת אינטרנט_2-11-2023_224234_www.tapuz.co.il.jpeg
לכידת אינטרנט_3-11-2023_233249_www.tapuz.co.il.jpeg

על כן, כידוע וכאמור, אני הגאון הפיננסי הגדול ביותר אי-פעם EVER.

אני:

buyings-stocks-for-kids-1068x534.jpg

מה שאתם לא יודעים עליי, ומה שלא סיפרתי, אבל הגיע הזמן לספר, זה שלמעשה, אני לא רק הגאון הפיננסי הגדול ביותר עלי-אדמות שאי-פעם חי בכל ההיסטוריה של העולם EVER, אני למעשה גם, תחזיקו חזק, גאון הקריפטו הגדול ביותר עלי-אדמות שאי-פעם חי בכל ההיסטוריה של העולם EVER, וזאת מכיוון שמתוך אלפי מטבעות קריפטו קיימים, בחודש דצמבר של שנת 2021, ובגיל 23, לאחר חיפוש קצר וללא כל מאמץ ניכר כלשהו (ברצינות, זה היה קל בטירוף), מצאתי לא את מטבע הביטקוין הבא, ולא את שני מטבעות הביטקוין הבאים, אלא את שלושת מטבעות הביטקוין הבאים, שלוש מטבעות קריפטו שונים, שכל אחד מהם בנפרד יעלה בבין מינימום משוער של מאות אלפי אחוזים למקסימום משוער של מיליוני אחוזים.

גם כן אני:

y7dlvjvr.png

תודה רבה לכולם על ההקשבה, אני הייתי מאור. הגאון הגדול ביותר בהיסטוריה של הפיננסים, הקריפטו, הכלכלה, הפסיכולוגיה, הסוציולוגיה, ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד.

למעלה