גילוי נאות

Animus1539

New member
גילוי נאות

בעקבות השיחות בשרשור-פלצת על מנהלים לפורום, ולאחר שאף אחד לא הרים את הכפפה (עד כמה שאני יודע), הגשתי את מועמדותי באופן רשמי לתפוז - לנהל את הפורום. אם זה מפריע למישהו, נא יצעק עכשיו, כי אחר כך זה כבר לא ישנה... תודה.

לורליין

New member
אני רואה שהתקבלת

מזל טוב! גם על היותך המנהל החדש ובעיקר על היוזמה כי הפורום באמת היה זקוק למנהל.

ToryMaster

New member
המ, שלום

אני לא מכירה אותך, אז אני לא מביעה דעתי כרגע, נחכה ונראה
. [טוב לראות את הפורום מנוהל שוב]

בהצלחה.

מעניין אותי על פי מה כיום בוחרים מנהל לפורום קיים בתפוז. זו פעם שניה בשבועיים האחרונים שאני רואה פורום שנבחר לו מנהל שבקושי משתתף בפורום. אני לא אומר שזה רע, אני רק אומר שזה תמוה. אולי במקרה של שני הפורומים הללו פשוט קופצים דווקא על אלה שלא מכירים את הפורומים עצמם מספיק לעומק, לפני שהם יתחרטו
בכל מקרה, אני מאחל לך שבשבילך זה יהיה שונה, אם כי כבר באחת ההודעות למטה מצפה לך עבודה לא פשוטה...

Animus1539

New member
תודה על איחולי ההצלחה

אני מקווה שאוכל למלא את התפקיד לסיפוקכם... אני מצדי הולך להשקיע ולנסות...

TheBlueOne

New member
../images/Emo6.gif אם אלון אומר, אלון יודע../images/Emo70.gif

בהצלחה & Blessed Be.

driftwood89

New member
בהצלחה

אני לא הכי פעיל בפורום אבל כבר יצא לי לראות כמה דברים שקראו לטיפול מנהל, בהצלחה בהמשך הדרך, אני מקווה שניהול הפורום הזה לא קשה כמו שאומרים.

Animus1539

New member
טוב... מקובל עלי... ../images/Emo98.gif

התחלתי את דרכי הפאגאנית לפני כ-6 שנים ברייקי, תוך כדי לימודים ברפואה סינית. משם עברתי למאגיה ומשם הגעתי לפאגאניזם. זה קיצור מטורף של אירועים רבים ונקודות תפנית בדרך שלי אבל זה מסכם בצורה לא רעה בכלל. אני גר בתל-אביב, עם Windflute שגם היא כידוע הולכת בדרכינו המשותפת, וממשיך ללמוד (-לאט אבל בטוח) ולהתפתח (-אני מקווה). אפשר להגדיר אותי כפאגאן אקלקטי עם נטיות קלטיות. האלים איתם אני עובד בעיקר: בריג'יט קרנונוס גאיה - למרות שאני לא קורא לה בשם זה. זהו בגדול - אם יש לכם שאלות נוספות או פרטניות יותר אני אשמח לענות אם ע"ג הפורום ואם במסרים פרטיים(במידה והנושא לא מתאים לפורום).

למעלה