גילוי 3 קשריות זעירות בCT חזה

snowe

New member
גילוי 3 קשריות זעירות בCT חזה

בבדיקת סיטי חזה גילו - 3 קשריות זעירות 2 LLL אחת ב- RML ללא עדות לנוזל או עיבוי פליראלי כתוב: " שלוש קשריות זעירות בריאות, קרוב לודאי מדובר בגרנולומות והמשך מעקבֱ אני נמצאת לקראת פרישה מוקדמת האם יש קשר/ אין קשר למצב או סיכון בריאותי? האם יש קשר לעבודה? אני עובדת הוראה. אני די בהתלבטות אם לצאת על סעיף בריאות או לצאת ללא בעיות! תודה

snowe

New member
שכחתי לציין שלפני חצי שנה בבדיקת CT

לפני חצי שנה כשעשיתי בדיקה גילו- קשרית (פלוריאלית או לא ...) בגודל 3 מ"מ ב- LLL האם זה אומר שעכשיו יש 2 זעירות ולא אחת או שההיא נעלמה? ויש עוד אחת? ממש מבלבל אותי! תהיה לי בדיקה אצל הרופא ריאות אולי עוד 3-4 שבועות ואני מאוד מודאגת האם יש אפשרות לקבל חוות דעת פרטית? ממי?

קישריות

קישריות אלו יכולות להיות בעלות משמעות קלינית או לא חייבים מעקב! אך אין סיבה לדאגה כרגע

snowe

New member
תודה על תגובתך אבל----בגלל שאני לקראת פרישה

האם יש קשר לתעסוקה שלי שיכול להיות שאני צריכה כבר מעכשיו לגשת לועדה רפואית? האם מתייחסים לממצאים כאלה בועדה רפואית? אני עוסקת בהוראה ושנים רבות הייתי נגישה לגירים- האם יש קשר לממצאים הנ"ל ולגירים? אני נמצאת בפרשת דרכים וחוששת שאם יש לי בעיייה בריאותית ואצא ללא תנאים של ועדה רפואית אנזק בעתיד. תודה

גירים והוראה

הקשר בין חשיפה לגיר במשך הוראה ומחלות ריאה לא הוכח בודאות - הספרות המקצועית מאד דלה בדווחים כך בכדי לפנות לביטוח לאומי אין מספיק הוכחות.מה מצב התיפקודי ריאות שלך את במעקב - אפשר להראות התדרדרות תפקודית של הריאות במשך שנות עבודתך??

למעלה