גילום האח הגדול מי מגלם את האח הגדול?? את הקול שלו בתא הווידוים ואת דמותו?
Y YONILA New member 26/9/08 #1 גילום האח הגדול מי מגלם את האח הגדול?? את הקול שלו בתא הווידוים ואת דמותו?
מ מייליי New member 26/9/08 #2 מה שמרגיז אותי באח הגדול .... זה הדיבור הרובוטי הקר והרישמי שלו אנשים זקוקים לאוזן קשבת , לבכות מידי פעם , לפרוק מתח ומחשבות והאח הגדול מדבר כאילו דחפו כמה שקלים למכונה וחיכו ממנו לתשובה בתשלום . הייתי מעדיפה לדבר עם עצמי במצב כזה . ורק לא לשתף אחד כזה בכאביי .
מה שמרגיז אותי באח הגדול .... זה הדיבור הרובוטי הקר והרישמי שלו אנשים זקוקים לאוזן קשבת , לבכות מידי פעם , לפרוק מתח ומחשבות והאח הגדול מדבר כאילו דחפו כמה שקלים למכונה וחיכו ממנו לתשובה בתשלום . הייתי מעדיפה לדבר עם עצמי במצב כזה . ורק לא לשתף אחד כזה בכאביי .
ד דווידו New member 26/9/08 #3 הדבר נעשה בכוונה דווקא ביגלל הרישמיות דווקא יגלל שהוא נותן פקודות הןא כמו האלוהים שלהם אם ראיתם פעם סרטים שבהם אלוהים מדבר אז ברובם גם הוא מדבר באותה צורה
הדבר נעשה בכוונה דווקא ביגלל הרישמיות דווקא יגלל שהוא נותן פקודות הןא כמו האלוהים שלהם אם ראיתם פעם סרטים שבהם אלוהים מדבר אז ברובם גם הוא מדבר באותה צורה
ר ריקו שירזי New member 26/9/08 #4 איזה שטויות... ../images/Emo31.gif מה זה תוכנית של התחנחנויות? צריך להתעלל בהם כמה שיותר הקול הרישמי נותן צורה טקסית אגב, הם מקליטים את הקול של האח הגדול מראש כדי שיאמר בצורה זהה לכל אחד מהמתמודדים
איזה שטויות... ../images/Emo31.gif מה זה תוכנית של התחנחנויות? צריך להתעלל בהם כמה שיותר הקול הרישמי נותן צורה טקסית אגב, הם מקליטים את הקול של האח הגדול מראש כדי שיאמר בצורה זהה לכל אחד מהמתמודדים