קניתי הוקה וזה לא מנע את הדורבן. תודה על העצה.אני לא מכירה חנויות של מדרסים, אבל כן מכירה אנשים שקנו נעלי ספורט של HOKA שמתאימות לדורבן וטוענים שהנעליים מפחיתות את הכאבים אפילו מעלימות אותו. חיפשתי את האתר, וראיתי שיש להם גם מדרסים, אם בכל זאת תרצה.
בהצלחה.
שבת שקטה ורגועה.
זה מה שהאורטופד אבחן. מחרתיים אגש לחנות מדרסים במרכז ויצמן בת"א (קומה מינוס 1) ואבדוק מה יש להם להציע.זה בטוח דורבן ולא יבלת דוקרנית?
היתה לי יבלת דוקרנית. הטיפול הוא כמה מחזורי צריבה עד שבדריכה על הרגל הדקירה נעלמת.
טיפלתי בזה בעצמי.
יש. עטרת מדיפוט. אין עליהם. קבע פגישה עם אורן ותגיד שאשתי המליצה. אתה יכול לפנות אלי בפרטי.זה מה שהאורטופד אבחן. מחרתיים אגש לחנות מדרסים במרכז ויצמן בת"א (קומה מינוס 1) ואבדוק מה יש להם להציע.
רשמתי לפניי את ההמלצה.יש. עטרת מדיפוט. אין עליהם. קבע פגישה עם אורן ותגיד שאשתי המליצה. אתה יכול לפנות אלי בפרטי.
היי ויוי ותודה שאת משתפת. אצלי הכאבים המשמעותיים חלפו 4 ימים אחרי (בשבוע האחרון של אוגוסט) ומדי פעם עוד כואב אבל לשנייה, ברמה של פעמיים ביום. אם צריך אני מורח משחה אבל בגדול חזר לרגיל. עכשיו המאמץ שלי הוא לקבל את המדרסים ולהיכנס לפיזיותרפיה, כדי להעלים את הדורבן ולהחלים לחלוטין ממנו. אגב, זה נקרא דורבן כי בצילומי רנטגן העיוות ברגל נראה כמו החיה. ראיתי סרטון יוטיוב בו סיפר את זה מישהו שמנהל את מערך האורתופדיה בתל השומר. ולגבי האדם שאת מכירה, אין לי מושג אם הוא סובל בדיוק ממה שסבלתי. כיום הרפואה היא בהתאמה אישית וגם דרגות החומרה שונות.מכירה מישהו שהיה לו דורבן בקרסול ,זה היה לפני כחצי שנה,הוא בקושי דרך על
כף הרגל וסבל כאב מאוד מטריד במשך יותר מחודש,עד שנשלח לבדיקה ,
ואז הציעו לו מדרסים, איתם הוא הלך חודש וחצי ואכן בהדרגה הכאב הלך ופחת והייתה הקלה רבה משבוע לשבוע- עד שהכאב חלף לחלוטין ,
הסבירו לו שגם לאחר שהכאב יחלוף -יהיה עליו להמשיך ללכת בכול יום עם המדרסים -וכך עשה -ואכן כף הרגל כבר יציבה בעת ההליכה עם המדרסים - והכאב לגמרי חלף.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.