ג'יליאן אנדרסון ב"גראהם נורטון"

• פותח הנושא hrgo
  • פורסם בתאריך

hrgo

New member
ג'יליאן אנדרסון ב"גראהם נורטון"

ב"יס" ודיוויד דוקובני ב"קליפורניה" ב- אם גי אם.

zunga

New member
וגם ג'יליאן ואריק סטולץ

דן אקרויד ועוד בסרט ,בית האשליות" בערוץ הסרטים ביום ה' סרט מומלץ! נחשב כסוג של סרטים קלאסים, לא סרט אקשן ולכן לא קל לצפיה אבל מענג מי שאוהב את הסגנון.

scoutlavie

New member
הסרט ממש טוב

ראיתי אותו פעמיים ואפילו קניתי את הספר באנגלית.הסרט עצמו די נאמן למקור וקיבל ביקורות ממש טובות.גיליאן כמובן נהדרת שם. אז סמנו לעצמכם ערוץ הסרטים יום חמישי בעשר. נ.ב.הסיבה שחא ממ שהייתי פה לאחרונה זה בגל לחץ מבחנים וגם כי קיבלתי את הארי פוטר החד שוהוא ממ שטוב.אני כבר בערך בעמוד 700 שבוע טוב,סקאוט

zunga

New member
היי סקאוט

ראיתי גם את הסרט פעמיים ויש לי אותו על המחשב. סרט קשה לצפיה לטעמי לכן אני רואה אותו רק במוזות מסויימות ואכן גי'ליאן שם מ ד ה י מ ה והביקורות הטובות שהיא והסרט קיבלו היו אכן פנטסטיות. בנוגע להארי פוטר...אני בעמוד 400. בלי ספויילרים :)

scoutlavie

New member
אני סיימתי

את הספר ממש עכשיו והוא ממש טוב למרות שכפי ששמת לב גם קצת עצוב.אני סיימתי אותו ב-8 ימים וקצת מתחרטת שככ מיהרתי...אז תלמדי מטעויות. נראה לי שאני אקליט את הסרט כי אני לא צריכה מוזות בשביל לראות את גילי:)

zunga

New member
אני בפרק 26

וקוראת במחשב לא בספר כי אני נעזרת בתוכנה בבילון וגם אין לי את הספר. הספר טוב אבל מתחיל להמאס...די חוזר על עצמו מבחינת תבניתית אבל אני ממשיכה לקורא כי מה שקורא להארי די צפוי אבל מה שקורא לשאר הדמויות לא צפוי בכלל והדמות האהובה עלי זה רון ויזלי . בקשר לג'ילי , גם אני לא צריכה מוזות בשביל לראות סרט שלה אבל אחרי המון פעמים שראיתי את הסרט קשה לי לראות אותו שוב כי פתאום הוא נהפך לקשה. ממש קשה לי לראות מה קורה לדמות , לילי, זה כאילו קורה באמת. לול. וקשה לי לראות את זה אז לכן אני רואה את הסרט רק במוזה הנכונה... יאללה ביי

למעלה