ג'יליאן לא זכתה בגלובוס הזהב

the scout

New member
ג'יליאן לא זכתה בגלובוס הזהב

אבל לפחות ההפסד היה מכובד- השחקנית הלן מירן זכתה. הנה קישור:http://www.hfpa.org/nominations/index.html

eve6

New member
לא נורא

לפחות את פרס דוחת הזהב היא כבר קטפה...

the scout

New member
יש תמונות חדשות שלה

דווקא נראית נחמד אבל אני לא אוהבת את הטעם שלה במחשופים... http://www.gilliananderson.ws/news/index.shtml#newsitemEEylVVyZuEBebMaqRT

the scout

New member
ידעתי שאת הראשונה שתגיבי

כי את בד"כ זו שמביאה את התמונות. איך זה שלא הקדמת אותי?

Gilliana

New member
חחחח

כנראה שהייתי עסוקה מדי בדברים אחרים ומלבד זאת, אני לא מבקרת באתר של ג'יליאן לעיתים קרובות - מה שאני מביאה בד"כ הוא מה שמגיע אלי בדיוור ישיר.

1Shir

New member
היא באמת נראית יחסית טוב

סוף סוף כבר לא הבלונדיני המזעזע הזה מצטערת אבל זה גרם לה להיראות מזעזע בעיני מי זה הבחור שהיא מצולמת עמו? ומה ז"א לא אוהבת את הטעם במחשופים? את עצם העובדה שהיא לובשת מחשופים או את הטעם הספציפי שלה במחשופים?.. תכל'ס זאת הדרך שלה לקבל תשומת לב כי אין לה מראה חיצוני כריזמטי במיוחד...

Gilliana

New member
דווקא לדעתי יש לה ועוד איך!

היא אשה מאד יפה וסקסית שאין לה שום צורך במחשופים על-מנת למשוך תשומת לב. למי מהשחקניות האחרות לדעתך יש כן מראה כריזמטי? (מה שלא תהיה הכוונה בזה)

1Shir

New member
זהו אז כשאמרתי כריזמטיות האמת ש..

התכוונתי גם למידת פרסום... כלומר ג'יליאן יחסית לכל מיני סופרסטאריות מוכרות לא נחשבת כזאת כוכבת.. זאת מישהי שמכירים אותה מהצד כזה, נזכרים בה פעם ב- (הכוונה לקהל הרחב, לא למעריצים..) לכן היא לא מושכת הרבה תשומת לב. ובהשוואה למישהי ב"ליגה שלה" מבחינת פרסום? הת'ר לוקליר למשל הרבה יותר יפה ומהממת, מושכת את העין בעיני לא משנה מה היא תלבש. ג'יליאן לא ממש יפה... אני חושבת שהיא סקסית רק בגלל שאני כבר מכירה אותה לעומק בתור סקאלי... אם לא הייתי מתעמקת בה, אם לא הייתי אוהדת שרופה של אקס פיילס, לא הייתי חושבת שהיא יפה או סקסית במיוחד.. לכן בעיני המחשופים עוזרים לה. כמובן שזה רק הטעם שלי.

pusher

New member
בקצרה חח../images/Emo215.gif

אממ...ג'יליאן מאוד אוהבת אותה...היא שחקנית מפורסמת..אממ....היא שחקה בתפקיד ראשי גם במיני סדרה כמו בליק האוס,אה והיא שחקה בנערות לוח השנה,זהו לא?

pusher

New member
ויש תמונות גם שלה../images/Emo13.gif../images/Emo215.gif

הראשון קצת מטושטש

למעלה