גיליון אוגוסט 2005

דקלה9

New member
גיליון אוגוסט 2005

מציג תמונה נדירה ומוקדמת של ווטרס ובארט. חשבתי שזה יעניין אתכם.

צר לי חברים

אך תפוז אוסרים על סריקת כתבות והעלאתן לפורומים. אני אאלץ, לכן, להסיר לפחות את הכתבה (הקובץ השני), בעוד כשעה.

דקלה9

New member
מתנצלת...

הייתי צריכה לשאול קודם. למי שרוצה בכל זאת את הכתבה, ניתן לשלוח אלי מסר עם האי-מייל.

חרטושה

New member
בצר לנו,

ולאור מיני הגזרות המאיימות עלינו לכלותנו.. להלן כביש עוקף-עוקף מוגש בחסות חרטושה מהפכות בע"מ. תרגום הכתבונת (לא מילה במילה, אין כוח): לאחר הופעתם בשני ליולי במסגרת ה- Live8 ולרגל יציאתה של האופרה Ca Ira בהלחנת רוג'ר ווטרס ב- 27 לספטמבר, הספקולציות אודות הפינק פלויד נמצאות בשיאן מזה עשור. על כן, בדיוק בזמן, כאשר MOJO הורד לדפוס, יצר איתנו קשר אספן מזכרות, שבידו הוכחות מצולמות בדבר הקשר המוקדם ביותר הידוע בין חברי הפלויד שניגנו במסיבה פרטית בהשתתפות סיד בארט, רוג'ר ווטרס, הזמר כריס דניס והגיטריסט בוב קלוז. MOJO יצר קשר עם הצלם סבסטיאן ג'נקינס שמצע את התשלילים המקוריים של אותה תמונה המופיעה בגליון של MOJO זו הפעם הראשונה. ג'נקינס מספר: " בזמנו, מי הייתה הלהקה היה חסר משמעות בעבורי, פשוט צילמתי את התמונות והלכתי." התקוות בדבר פעילות משותפת נוספת של הפלויד נופצו כאשר דיויד גילמור גילה כי הם דחו הצעת תשלום של 150 מיליון דולר תמורת סיבוב הופעות בארה"ב, אך הוא הוסיף כי "לא מן המנמנע שדבר דומה יתרחש שוב על בסיס חד פעמי". אתר החדשות הישראלי Ynetnews.com אמרו שייתכן כי הפלויד ינגנו למען תמיכה בתהליך השלום הערבי-ישראלי.

הנהלת תפוז גם אומרים עכשיו

שאסור לתרגם כתבות, רק לתת תקציר. כך שתאורטית, גם את זה אצטרך למחוק. וגם להסיר את כל הכתבות והראיונות שתרגמנו בעבר. וגם לא לתרגם כתבות וחדשות ל"חשדות", ללא אישור בעלי זכויות היוצרים.

אוי איזה גזרות נוראיות!!!

טוב מי מתקשר למוג'ו כדי לקבל אישור?? רציני עכשיו , אז לא יהיה יותר שירשור חשדות??

יהיו חשדות

אבל לא באותו אופי ועומק כפי שהיה עד עכשיו. לשמחתי, יש לנו הסכם עם Brain Damage לפיו מותר לנו לקחת תכנים מהם, כך שלפחות חלק מהחשדות יהיו כסדרם - אבל לא הכל.

לפני כמה ימים

ניתן פסק דין כנגד תפוז, שחייב את הבעלים לשלם 10,000 ש"ח למישהם שכתבה/מאמר שלהם הוכנס למאגר המאמרים של אחד הפורומים, ללא רשות. כתגובה, הועלתה דרישה מהמנהלים "לנקות" את מאגרי המאמרים מחומר המוגן בזכויות יוצרים, ולהקפיד על כל מה שמועלה בפורומים. להערכתי, ללא תרגום של קטעים נבחרים (לפחות) מהספרות המקצועית ומראיונות עכשוויים, יקשה עלינו לנהל דיון רציני בפינק פלויד, ובוודאי לא נוכל להיות מאגר מידע מקיף על הלהקה, כפי שרציתי. אני מחכה להבהרות נוספות מהגורמים הרלבנטיים.

skinner

New member
ציף אפשר לעבור לבורד עצמאי

ושם לנהל את הפורום. זה ידרוש הרבה יותר עבודה אבל זה בסופו של דבר ישתלם כי זה יכול להגדיל מאוד את הקיהלה. אפשר גם להתחלק בזמ עם פורמים אחרים. וכך זה לא ידעך. יש לי בעיות באינטרנט אז אני אולי לא יוכל להגיב מהר כל כך

חרטושה

New member
../images/Emo67.gif

זה סוג של עודף חשיבות עצמית. וכפי שאמר אתמול האיש: "גם אני כמו רבים אחרים האמנתי וקוויתי שנוכל להאחז לעד בפורום, אך המציאות המשתנה חייבה אותי להערכה אחרת ולשינוי עמדות."

בתכלס זה אומר

שנכון לעכשיו אני מפעילה את שיקול דעתי בנושא, לאור שיקולים ומשתנים רלבנטיים, כולל הוראות החוק, יחסי מנהלים-הנהלה בתפוז, טיבו של החומר המצוי בפורום ובמאמריו, והנסיבות הכלליות של הפרסום.

למעלה