גילים

Hadassmn

New member
גילים

היי תגידו למישהו יש שמץ מושג בן כמה אמור להיות אינויאשה? חחחחחחח זה פשוט הצחיק אותי. אם לא אמרו בפרקים הקודמים שלא ראיתי או במתקדמים שאחרים ראו או בסרט אז תגידו.. מה ךלדעתכם הגיל שלו?

De-Panther

New member
אני לא יודע אבל הוא|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

נראה לי משהו בסביבות ה80 50 שנה הוא היה תקוע על העץ והוא היה צריך לגדול קצת לפני זה... וידוע ששדים יכולים לחיות מאות שנים 80 נראה לי צעיר בשבילו
אבל בטח גלבץ או נטע או יעל או ענבר יודעות יותר טוב ממני והן בטח יודעות את הגיל המדויק שלו... ככה שעדיף לחכות לתשובה שלהן

GalBatz

New member
אכן.

הוא בן 200 ומשהו, אם אני לא טועה.
אומרים משהו על זה בסרט השלישי.

De-Panther

New member
ובגלל זה השיער הלבן|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

טוב אז לא
*סוקל את עצמי*

ShiraChan

New member
העץ שעליו אינויאשה היה תקוע הוא עץ

מיוחד...
קאדה הסבירה לקגומה באחד הפרקים/הסרטים (לא זוכרת בדיוק איפה..) שהעץ הוא קסום והוא נקרא "עץ הזמן"... ובמקרה של אינויאשה שהיה תקוע על העץ, אז העץ שמר על הגוף שלו ועל זמן הגדילה שלו שזה אומר שאינויאשה נשאר בדיוק כמו שהוא היה לפני שהוא היה תקוע על העץ...ברור?!

Stinki Winki

New member
../images/Emo108.gifגם אני תהיתי בנושא

הוא צריך להיות מעל גיל 50 אבל הוא נראה לי תקוע בסביבות 20 ומשהו בגלל התרדמת שאליה הוא נכנס מהחץ של קיקיו...

Hadassmn

New member
אהה תגידו

אם הוא לא היה תקוע על עץ והיה יענו בנאדן רגיל בן כמה נראה לכם הוא היה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 300.. זקן? קשישא! טוב טוב נו גילאים

yael1311

New member
בדקתי במקור הכי אמין

אינויאשה בן 150 שאף אחד לא יפקפק! אם יש עוד מידע שאתם צריכים יש לי את כל המידע על כולם כולל מה המשפט שהם כל הזמן אומרים או סתם מתאים להם

De-Panther

New member
את לא מתבלבלת עם...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

דמבלדור במקרה?? או שדמבלדור הוא 115 אני כבר מבולבל אנשים זקנים...

Hadassmn

New member
לא עניתם על השאלה ששאלתם מקודם

דמבלדור לא בן 115! הוא בן 150 לא? משהו עם 1 ו5 אבל לא 115

למעלה